Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Aston Villa - Manchester City
• Stránka 1 z 1
NASRAT
Naposledy upravil Neuminho dne ned 12. úno 2012 13:48:01, celkově upraveno 1
Re: Aston Villa - Manchester City
Mohl si k tomu něco napsat a ne jen obrázky, já to totiž na under nevidím, tak by mě celkem zajímal důvod
![]() Re: Aston Villa - Manchester City
väčšiu istotu vidím vo výhre hostí v kurze 1,70
![]() Re: Aston Villa - Manchester City
Já v tom žádnou jistotu nevidim jsou tam teda jistější tipy v nabídce než sázet na Citizens venku to se na mě nezlob já tipuju remízu.. ![]() Re: Aston Villa - Manchester City
A co takhle Aston Villa vstřelí gol?
![]() ![]() ![]() Re: Aston Villa - Manchester City
1,6 ,že oba dají gol no Villa nato shootery má to máš pravdu jeden z důvodů proč taky nevěřim City na výhru hraju... Re: Aston Villa - Manchester City
Navíc Darren Bent chce zapůsobit a dát gol aby se dostal na Euro ![]() Re: Aston Villa - Manchester City
Neuminho . Preboha kto by hral kurz 1,30 pri takom risku?
Já to ako žádný risk nevidim sry až teraz jsem se dostal k pc tak vysvetlim proč. Aston Villa týmům typu Man. City nedává nikdy více než gol, poslední zápas s tak skoro stejne silným týmem tedy ManU skončil 0:1 pro hosty tedy ManU. V lize mají z posledních zápasů docela hrozné výsledky venkovní vyhra nad Wolves 2:3 pak domácí plichta s QPR a venku prohra s Newcastlem, podle techto zápasů soudím, že Aston Villa by měla mít narok na 1 gol, ale více asi ani ve snu MAn. City venku v posledních 3 zápasech dal jen 1 gol, Aston Villa má sice v poslední době dost deravou obranu, ale imunní na goly Citizens si myslím, že se tam nerozstřílí a vstřelí tak maximálně 2 branky. Na tipu jsem delal přes pul hodiny a projiždel všechny poslední soupeře obou týmu a jejich tabulky a tabulky podle toho kde se hrálo. Rozhodně to není tip hozený len tak. Tipy na výsledek 0:1, 1:1, 0:2, 1:2 alespon tak to vidim já. Večer jsem neměl naladu na to psát duvod. Vlastně ho nepíšu nikdy, ale když napíšete k mé analýze není problem a vysvetlim, všetky duležité body si píšu na papirky a ty si tu nechavam u pc.
kolik tomu dáváš procent?
• Stránka 1 z 1