KONEČNĚ: Ceny do Tipovačky + LeagueSpy zdarma!
Podařilo se mi sehnat sponzora soutěže tipovačka, který bude spolehlivý a pro mnohé z nás i velmi zajímavý.
Novým sponzorem je sázková kancelář

Do soutěže věnuje už v září 6000,- Kč, které se rozdělí mezi desítku nejlepších tiperů a to následovně:
1 - 1200
2 - 1100
3 - 900
4 - 700
5 - 600
6 - 500
7 - 400
8 - 300
9 - 200
10 - 100
Pro účast v soutěži je nutné být registrovaným hráčem Fortuny - ať české, nebo slovenské
Dne 20.září vytvořím u Tipovačky funkci, že se soutěže budou moci zúčastnit pouze ti, kdo bodou u Fortuny registrovaní
Prosím ty, kdo dosud nemají účet u Fortuny, ať se zaregistrují
Pro ČR je registrace ZDE
Pro SR je registrace ZDE
Možnost získat odměnu má jednu podmínku - v daném měsíci si musí výherce minimálně jedenkrát u fortuny vsadit - na cokoli v jakékoli výši. (online)
Nikoli v měsíci následujícím, ale v měsíci tom, ve kterém soutěž probíhá. Výherci zářijové tipovačky tak budou mít smůlu, pokud ani jednou v září nic u Fortuny nehráli.
Myslím, že pro většinu z nás tohle problém nebude. Registrace zabere pár minut a zajít někam na pobočku fortuny podepsat jedno lejstro také problém není.
BONUS PRO NOVÉ HRÁČE FORTUNY - LeagueSpy na měsíc ZDRAMA
Pro ty, kdo se u Fortuny zaregistrují teď (+ si tam vloží nějakou kačku - je jedno kolik), dostanou ode mě jako dárek kompletní přístup na LeagueSpy zdarma.
Platí to jen pro ty, kdo se registrují přes jeden z těchto odkazů. Jinak bych nepoznal, že jste reglí a dali jste vklad.
Registrace Fortuna Česká republika
Registrace Fortuna Slovensko
Až budete mít registraci dokončenou a vložené penízky, tak mi napíšete své klientské číslo, já ho nechám zkontrolovat a měsíc zdarma na LeagueSpy vám připíšu.
Co se výběru vyhraných bonusových sázenek z Fortuny týká, tak jejich výběr je možný po jednom jediném protočení v jakémkoli kurzu.