Změny na TipFóru
Dlužím spoustě z vás spoustu peněz za hvězdičky - tedy za psaní analýz. Vím to. Mám v tom pořádek a vím komu co dlužím.
Důvod vysvětlovat myslím nemusím. Většina ho už zná.
Tak jen v rychlosti. Od Nového roku platí zákon, který čechům zakazuje propagovat zahraniční sázkové kanceláře.
Kvůli tomu TipFórum přišlo o značnou část příjmů i ceny do soutěže Tipovačka.
Stalo se tak v podstatě prodělečným podnikem, který dotuji z jiných svých příjmů.
Každopádně všechny znovu ujišťuju, že jsem nikdy nikomu nezůstal nic dlužný a to se nezmění. Své ceny dostanete i kdyby čert na koze jezdil.
TipForum mi už nepatří. Nyní jej provozuje společnost LeagueSpy LLC se sídlem v USA. Český loterijní zákon se na tipforum proto nevztahuje.
Co se spravování TipFóra týká, budu to pořád já, kdo se bude starat o jeho chod. Změnil se pouze vlastník.
Díky tomu má TipForum kromě našeho stálého partnera sázkové kanceláře

Je jím sázkovká kancelář

Od června tak opět budete v Tipovačce soutěžit o ceny a to v celkové hodnotě 220€ (5500,- Kč), které se rozdělí mezi 10 nejlepších tiperů. Jedná se o volné sázenky právě u sázkové kanceláře

Co se cen do soutěže v počtu hvězdiček týká, to zůstává stejné. Pouze budu dávat větší pozor na to, abych hvězdičky přiděloval spravedlivě a především na to, aby to mělo nějaký smysl.
Budu dbát na to, aby se už nestalo to co teď v květnu, tedy to, aby se někteří uživatelé mohli začátkem měsíce přetrhnout v psaní analýz a tedy získávání hvězdiček a v druhé půli měsíce tu byla denně jedna analýza

Nebude tedy výjimkou, že takovéto borce ze soutěže prostě vyřadím.
Nechci, aby tu z toho měli někteří pouze výdělečný podnik a vůbec jim nezáleželo na tom, jak moc to jejich chování škodí TipFóru, protože ostatní to pak pochopitelně nebaví.
Kvůli takovým lidem přestala spousta kvalitních tiperů psát. Jardis, Matěj, Hejhulák a mnoho dalších, kteří mají co říci, ale jsou znechucení tím, že jiní naprosto bezostyšně ničí to, co tu budujeme tak dlouho a tak těžko.
Kluci - věrní TipFóráci - pomozte mi prosím to tu zase pořádně rozjet. To nejtěžší období je za námi.
Během června doplatím všechny své dluhy vůči vám a TipFórum začne zase pořádně žít.