MLB - Úterý 19. července

tip: Florida Marlins @ 1.741

tip: Atlanta Braves @ 2.29

tip: Under 8 @ 1.769
Dnes se hraje vše pozdě v noci.
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
MLB - Úterý 19. července
• Stránka 1 z 1
MLB - Úterý 19. července![]() ![]() tip: Florida Marlins @ 1.741 ![]() ![]() tip: Atlanta Braves @ 2.29 ![]() ![]() tip: Under 8 @ 1.769 Dnes se hraje vše pozdě v noci. R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
Re: MLB - Úterý 19. července
stim Coloradem bych to zase neviděl takhle, sice je Atlanta porazila, ale budou se chtít ukázat podle mě. Toronto : Seattle bych volil spíš 1 @ 1,84 Můj názor ![]() Re: MLB - Úterý 19. července![]() ![]() tip: Florida @1.70 KO ![]() ![]() tip: Detroit @1.68 Ok ![]() ![]() tip: Milwaukee @1.77 Ok ![]() ![]() tip: Texas @1.72 Ok GL ![]() ![]() Re: MLB - Úterý 19. července
ta Florida mě teda zklamala, to se fakt nečekal že by mohla dneska prohrát
![]() ![]() Re: MLB - Úterý 19. července
Já to tušil před týdnem měla takovou šňuru proher, ale věřil jsem jim a jediná chyba tiketu :/ Jinak je vtipný, že co jsem mu sem napsal vyšlo ![]() Re: MLB - Úterý 19. července
Jo hoši všechno špatně, kašlu na to nemá to cenu.
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
Re: MLB - Úterý 19. července
neskládej zbraně, ono se to zase otočí ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1