Tipsport

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tipsport
• Stránka 1 z 1
Tipsport
Někdo kdo tam sázíte, nevíte na co má
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Tipsport
myslím že co se týká nabízených příležitostí nemá Tipáč konkurenci u našich SK....ale že by neměl manipulák ...tak o tom nevím
Re: Tipsport
Manipulák nemá za podmínek - kurz větší než 2 a vsazená částka minimálně 777 Kč
to jo no Re: Tipsport
Chance má dobrý kurzy na favority v tenisu, ale na outsidery zase ty úplně nejhorší ze všech SK na světě
![]() Re: Tipsport
jde mně primárně o kurzy, počet nabízených příležitostí je až na druhým místě ... jj s tím manipulákem je to přesně jak říká madra, není to sice úplně ono, ale i to je na českým trhu značný posun nebo aspoň byl než přišla sazkar se sázením bez žádnýho MP ... Re: Tipsport
jasně...nemám namysli počet příležitostí ale kvalitu a rozmanitost....a právě tam najdeš dost kvalitní kurzy ![]() ![]() ![]() Re: Tipsport
na Českém trhu máš napřiklad Kajot bet bez MP
Jj, ten taky, na ten jsem zapomněl.. ale tady šlo hlavně o ten tipáč ...
Sázím již 14dní u Sazkabetu. Naprostá spokojenost. Bez manipuláku. Vklad, výběr peněz, vyhodnocení sázek, live sázek naprosto v pořádku. Kurzová hladina vyšší jak u Chance. Pokud nesázíš na Somálský basket, či Jamajskej kriket, naprosto dostačující nabídka.
U toho Kajot-betu, někdo do máho viewtopic.php?f=21&t=9661 tématu psal, že Kajot chce jakýsi poplatek za výběr peněz. Re: Tipsport
Kajot to má na prd, sice neplatíš manipulační poplatek z vkladu, ale při výběru výhry ti strhnou 5 % z výhry, ne ze vkladu Re: Tipsport
co se týká Kajotu tak už sem to jednou psal...nenechte se mýlit...sice bez manipuláku ale strhnou ti procenta při výběru
...už sem jim psal na to téma když se tím začali pyšnit tady to je: Milan61 Čtvrtek, 10.Květen 2012, 0:21:10 Ano odpověď mi stačí ale bohužel stojím si za svým. Dám jednoduchý příklad : u vás vsadím za 100,- a při výhře 10.000,- zaplatím při výběru na provozním místě 500,- u jiné sázkové kanceláře vsadím za 100,- + manipulační poplatek 5,- dohromady tedy 105,- a při výhře 10.000,- neplatím při výběru nic…Jak jednoduchý …u vás mám tedy čistého 9.400,- …jinde 9.895,- rozdíl je tedy 495,-….nedělejte prosím ze mně a z jiných hlupáky a přiznejte to. Děkuji a hezký den
• Stránka 1 z 1