Výplaty za analýzy

<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 25. říj 2012 7:31:38

Výplaty za analýzy

Zdravim

Mnozí z vás postřehli, že jsem smazal téma, kde jeden z uživatelů pořádal stávku, kvůli tomu, že mu dlužím peníze za analýzy.

K tomu dodám jen jedno a to zprávu, kterou mi psal dne 2.9. a zněla:

Zdravím

Bohužel, účet u Moneybookers nemám, tudíž odměny za mě ti zůstávají.

Díky za zprávu.

Jeho počínání tedy naprosto nerozumím.

Co se ostatních týká, splácím je postupně vždy, když to čas a peníze dovolí.
Všichni to moc dobře víte tak celkem nechápu tu hysterii okolo toho.

Abych svůj dluh umáznul, tak všem, komu něco dlužím, tak nabízím následující:

Kredit na LeagueSpy.com a to hodnotě trojnásobku, než kolik je daný dluh.

Ostatním budu vyplácet peníze postupně.
Mnohým už nedlužím nic, některým pár stovek a asi u dvou lidí je to v řádu tisíců korun.
Mám to vše komplet zaznamenané a nemusíte mi tedy denně psát "hmmm.... zase nic" nebo "kdy už to bude"
Bude to - kdy? Nevím. Vždy, když jsou volné peníze a je čas, tak platím.

Sorry, ale víc k tomu říct teď neumím.

Y.Cabaye a Koudy dostali BAN. Koudy za jeho debilní chování a ten první za naprosto nesmyslný topic, kdy si stěžuje na nevyplacené peníze, podrývá tak celé TipForum a přitom mu nedlužím jedinou korunu. Jeho chování jsem naprosto nepochopil :(
<<

SpursFan

Příspěvek čtv 25. říj 2012 9:38:20

Re: Výplaty za analýzy

viewtopic.php?f=41&t=8670&p=49938#p49938

Mohu poprosit o odpověď ? Děkuji :)
C.O.Y.S. Obrázek Audere est facere
<<

radim

Příspěvek čtv 25. říj 2012 10:39:03

Petr Jeník píše:
Y.Cabaye a Koudy dostali BAN. Koudy za jeho debilní chování a ten první za naprosto nesmyslný topic, kdy si stěžuje na nevyplacené peníze, podrývá tak celé TipForum a přitom mu nedlužím jedinou korunu. Jeho chování jsem naprosto nepochopil :(

to není řešení...
ObrázekObrázekObrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 25. říj 2012 10:45:15

Řešení to není
Řešením je vyplacení odměn. Proto je také postupně vyplácím.
Zrovna tobě jsem vyplatil během minulých výplat 1300 navíc, protože ti je dlužím z minula. Vím že ti dlužím víc.
Vždy píšeš - "OK - díky - není problém - až budou další....."
A pak se podepíšeš pod petici založenou imbecilem, který mi řekne, že nic nechce, protože nemá účet u MB a pak založí topic, ve kterém si stěžuje, že jsem mu nezaplatil.
Zrovna u tebe mě to mrzí opravdu dost

To že dostal BAN, to je myslím naprosto normální. Tím tématem mě celkem dost vytočil.
A koudy dostal BAN za to, jak se chová. Neustále do někoho prudí. Neustále se do někoho naváží. Dělá ze sebe velkýho borce a přitom je to naprostej moula.
Kdyby byl v takových ziscích jako tvrdí, tak by nemusel skuhrat kvůli tisícovce, kterou mu dlužím za červen. Neustále mi o tom psát a ptát se. A tím neustále myslím klidně i 5x denně! Je to těžkej závislák a protože nemá co prohrávat, tak se chová tak jak se chová.
Takový lidi na TipFóru prostě nechci.
<<

radim

Příspěvek čtv 25. říj 2012 11:09:09

ano psal sem ok není problém..tak to i je,mám práci, občas něco vyjde takže tohle mě rozhodně neživý a je to pro mě takovej příjemnej koníček jsem zjistil..jde jen o to zdržení a mlčení k tomu,vyplatil si mi z minula,ano,ale za únor,to je celkem festovej skluz..podepsal sem se protože sem souhlasil stím že je skluz s vyplácením a že komunikace okolo toho vázne,tak to je a stím sem souhlasil,a tak sem to teda pochopil že to bylo myšlený - a myslím že i ostatní,rozhodně si to neměl brát jako útok na sebe nebo nějaké osočování..to tě mrzet může,ale je to pravda v tom smyslu jak to bylo podanné platby/komunikace..pak už jiná věc je jak často někdo o to píše a jakým stylem..

a ještě k tomu topicu,tam to nebylo formulované že dlužíš přímo jemu přeci,i on to v chatu přímo zmiňoval že ti psal že za analýzy nic nechce,to jen aby sme mu přímo nekřivdili..
ObrázekObrázekObrázek
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 25. říj 2012 11:24:44

Přesně tak Y.Cabaye by mal dostat unban.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Falco

Příspěvek čtv 25. říj 2012 11:40:13

Zdravim, co výplata za tipovačku z měsíce červenec a srpen? Vím že v tu dobu byl problém se sponzorem, ale říkal jsi že ceny budou a přinejhorším je vyplatíš kreditem na LS, který teď funguje.. Je to tedy možnost?
Haters don't really hate you. They hate themselves because you're a reflection of what they wish to be.
<<

Steve

Příspěvek čtv 25. říj 2012 11:51:06

Pane Jeníku, to nemůže nikdo na tomto fóru vyjádřit svůj názor, aniž by dostal ban? Cabaye si ban rozhodně nezaslouží. On přece nikde nepsal, že mu dlužíte peníze ani po Vás nikde nic nechtěl. Není jediný důvod aby dostal Cabaye ban. Pouze vyjádřil svůj názor na věc, nikoho nikde nijak neurazil a je to vůči němu neférové a sprosté. Psalo se o tom v chatu a od někoho tam zaznělo, ať to napíše a on to napsal.. možná to bylo trochu ovcovité, ale kdyby si to nemyslel, tak by to nedělal.
Jak psal Cesc Oceano, některým lidem prostě a jednoduše vadil Váš přístup k věci, kdy neustále odkládáte vyplácení odměn některým lidem a neřeknete narovinu, jak to opravdu je. Já myslím, že by to každý rozumný člověk bez problému přijal, kdyby mu bylo napsáno rovnou a jednoznačně, že teď prostě peníze nejsou a až budou, tak budou vyplaceny.
Nic proti Vám nemám a nikdy jsem s Vámi nemluvil, tak proti Vám ani nic mít nemůžu. Jen píšu svůj názor a doufám, že Vás tímto nijak neurazím, protože to rozhodně není účel.
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 25. říj 2012 12:03:32

Zdravim, co výplata za tipovačku z měsíce červenec a srpen? Vím že v tu dobu byl problém se sponzorem, ale říkal jsi že ceny budou a přinejhorším je vyplatíš kreditem na LS, který teď funguje.. Je to tedy možnost?

Jo je

Radim:
A jak mám poznat, že je to pro tebe problém, když mě pořád ubezpečuješ "jo, až budou, tak pošli další. to není problém"
Totéž ostatní - všichni říkají "Já to nedělám pro peníze. Až je pošleš, tak budou. Dělám to rád a nespěchám na to....."
Tyhle řeči mi píše prakticky každý.
Vždy, když někomu vyplatím část starého dluhu, tak poděkuje a řekne mi, že je to v pohodě. Hlavní je, že to splácím.... apod...

A pak tohle
A navíc téma založí dement, kterýmu je do toho úplný kulový. Kterýmu nedlužím ani halíř.
To si fakt neuvědomujete, jak tohleto vaše jednání TipForum poškozuje? Jeden debílek si vzpomene, že se sebe udělá odborářskýho předáka, druhej debil (koudy) se k němu přidá, protože je to těžkej závislák a nemá co prohrávat a vy jim na to skočíte a jdete za nima jak ovce.

Ne - BANy jim rušit nebudu.
<<

bojller

Příspěvek čtv 25. říj 2012 14:37:57

Steve píše:Pane Jeníku, to nemůže nikdo na tomto fóru vyjádřit svůj názor, aniž by dostal ban? Cabaye si ban rozhodně nezaslouží. On přece nikde nepsal, že mu dlužíte peníze ani po Vás nikde nic nechtěl. Není jediný důvod aby dostal Cabaye ban. Pouze vyjádřil svůj názor na věc, nikoho nikde nijak neurazil a je to vůči němu neférové a sprosté. Psalo se o tom v chatu a od někoho tam zaznělo, ať to napíše a on to napsal.. možná to bylo trochu ovcovité, ale kdyby si to nemyslel, tak by to nedělal.
Jak psal Cesc Oceano, některým lidem prostě a jednoduše vadil Váš přístup k věci, kdy neustále odkládáte vyplácení odměn některým lidem a neřeknete narovinu, jak to opravdu je. Já myslím, že by to každý rozumný člověk bez problému přijal, kdyby mu bylo napsáno rovnou a jednoznačně, že teď prostě peníze nejsou a až budou, tak budou vyplaceny.
Nic proti Vám nemám a nikdy jsem s Vámi nemluvil, tak proti Vám ani nic mít nemůžu. Jen píšu svůj názor a doufám, že Vás tímto nijak neurazím, protože to rozhodně není účel.

Tak to jsi me mile, steve, prekvapil. :-bd
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 25. říj 2012 14:47:50

Ale oni ti lidé píšou "Nevadí, až budou, tak budou" - vypadá to opravdu tedy tak, že to v pohodě přijímají.

Tak proč najednou tahle hysterie? Fakt tomu nerozumím.
A ten BAN dostal proto, že se sere do něčeho, o čem nemá ani páru, co není naprosto jeho věc a především dělá věci, které neskutečným způsobem poškozují TipForum.
Píše kraviny, jak to probíral "s hodně lidmi" a přitom to probíral s pár dementama v čele s Koudym, který není nic jinýho než závislej gambler a je vzteklej, že jsem mu nevyplatil odměnu v okamžik, kdy on už neměl za co hrát.

To co předvedli nebylo vyslovení názoru. To byl čin, kterým poškodil TipForum. A za to dostal BAN. Nikoli za názor.
<<

bojller

Příspěvek čtv 25. říj 2012 14:51:24

A ted k tomu pisnu neco malinko ja, musim opatrne, at se zas nevytocim...
Cabayeho v noci nekdo vypumpoval, at zalozi ten topic, nevim bohuzel uz presne kdo, takze neplati tva zcestna hlaska, ze tomu nerozumis a ze nema moneybookers a nic nechce a ted chce.
Pripojil jsem se k tomu, protoze me nebavi skoro kazdej den cist, jak jim neplatis. Plat sve zavazky a nikdo ti treba 5x denne psat nebude.
Analky a tipovacka ti delaji navstevnost, ty to vis, my to vime, tedy obchod.
Spravnej pristup ted od tebe aspon ta leaguespy v 3x vetsi castce, to je good (ostatne jsem to psal v noci na chatu - kdybys jim dal aspon urok ... ;) )
To ze je koudy gambler nebo ne je irrelevantni, to ze ti pise 5x denne je frustrujici, nicmene jsou lide, kteri se domahaji sveho ruzne, radim je nejspis pohodar, ktery veri, ze sve dostane a opet nicmene ti nedela vizitku dobrou, ze mu dluzis penize z unora.
A ted na zaver hlasuju pro unban koudyho a cabayeho.
O nas dvou, jak te mam treba ja v ucte, tady psat nebudu.
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 25. říj 2012 15:00:52

ok - tohle je poslední moje vyjádření na toto téma.

Svoje závazky platím. V první řadě platím aktuální závazky, které jsou z nového systému (tedy 100 a 50 Kč denně - ano - jsem ve skluzu - cca 3 týdny - sere mě to, ale to není snad taková katastrofa - doplatím to hned, jak to bude možný - a nebude to ani tak dlouho trvat)
V druhé řadě platím těm, kdo jsou TipFóru věrní i po té, co se to před časem tak zamotalo a na výplaty nebylo. Takových lidí si vážím a splácím jim proto i staré závazky.
Pak jsou vždy na řadě ti, kteří se umějí chovat.
No a pak teprve přijdou na řadu idioti. Ovšem občas se stane, že idiota prostě vyrazím ještě dřív, než mu zaplatím. A vůbec ne proto, jak si ty nebo Koudy myslíte. Tedy abych nemusel platit. Ale prostě proto, že idioty tu nechci.
Toť vše a téma zamykám. Ztratil jsem tímhle kecáním už spoustu času, který jsem mohl věnovat něčemu jinému.

Zpět na Volný pokec