Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tak tenhle kurz vážně nechápu
• Stránka 1 z 1
Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
Ják to viš asi půjdu na pobočku to osolit hlavně to nepište na zed tipsportu ![]() ![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
i když tak si říkám že Tipsport je z Berouna..jestli místní bookies nečuchaj něco z nějakých domácích zdrojů
![]() ![]() ![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
to se musí trestat ![]() Dík Radime za Modo ale byli to nervy ![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
Chlapi, nechci vás strašit, ale Tipsport vám to stejně neuzná a vrátí vklad
Co je psaný to je daný už jsem na pár chybách vydělal a pokaždý v poho ![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
tohle je běžná praktika u bet365,uvidíme s čím se vytasí tipáč,sem u nich jen chvilku tak nevím ![]() ![]() ![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
Už to stáhli
![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
Tipsport už měl takovýchhle chyb více, dokonce se to tenkrát probíralo i v TV a žádný ze sázkařů neuspěl, já osobně mám na tiketu VZ Beroun:)
nestihl sem to odeslat...mezi tím mi to stáhli...mimochodem u toho Ústí bylo 1,75 na ten hcp tak sem měl kurz 3,16...sakra sem pomalej ![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
Jé to jsem přehlídnul škoda ![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
já už sem měl na to ústí kurz 1 na hcp,takže to stáhli jako první ..no uvidíme jak to nechaj nebo ne
už to přepsali tak jak sem si myslel..otočili ten hcp 0:1 na 1:0 ![]() ![]() ![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
no nic...počkáme na další chybičky
![]() Re: Tak tenhle kurz vážně nechápu
Tady ani není chyba v kurzu jako ve vypsané sázce.Ta 0 tam určitě být nemá
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1