Kam až zajde TF

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Kam až zajde TF
• Stránka 1 z 1
Kam až zajde TF
Poslední dobou se mi zdá že se v TF změnilo v bojiště fanoušku.Ubylo analýz ,ale o to víc přibilo urážek a nadávek.Nic proti hecování mezi jednotlivým fanoušky,ale všechno má své hranice a tady už se hranice dávno překročili.Tak se ptám kdy to skončí .
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Kam až zajde TF
Mám hodně podobný názor
Bohužel všechno já a Hejhulák nestíháme sledovat. Pokud se něco takového bude dít dál, tak mi to prosím hlašte a já tomu udělám přítrž. Nechci aby se to tu takhle zvrhávalo. Fandění je hezká věc, ale všeho s mírou. Re: Kam až zajde TF
Ty analýzy souhlasím, chodím jsem denně si přečíst analýzy na matche, ale většinou vidím akorát už ( match 1 - Match 2= 1/0/2 ) - toto je o ničem, ale chápu.
Chce to čas chvilku zas ![]() ![]() ![]() Vanish - skvrn a špíny se zbavíš Re: Kam až zajde TF
Já jsem si teda žádných hádek nevšiml hmmmm, kdo sa tu hádá ??? Hned ich vyriešim!
![]() ![]() Jinak mi přijde, že tu stále kvalitní analýzy jsou a nepřijde mi že jich je málo... Asi se taky zase s nejakou zapojim, ked sů tu stížnosti na ten počet ![]() Možná pokial se počet snižil, tak za to može i to, že tu prostě vela lidí co píšou ty analýzy vidí motivaci v tech cenách ![]() Za toho 1. Sprna by si určite zasloužila prvenství dle mě analýza Mateje na Egypt - Belorusko a druhý asi od Lacosteho Udomchoke - Kudla ![]() Naposledy upravil Neuminho dne ned 05. srp 2012 11:14:22, celkově upraveno 3
Re: Kam až zajde TF![]()
• Stránka 1 z 1