Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Re: sázka na jistotu
• Stránka 1 z 1
zdravím. Už sázím nějakou dobu a bohužel davám špatné zápasy. Chci se zeptat na tento princip sázení sazeni_na_jistotu.php Jsou takové zápasy? Tudíž hodně se mi to líbí, jenomže nevím jestli si pod touto věcičkou nepředstavuji nĚco, co vlastně není až tak super. Díky za radu
Re: sázka na jistotu
Ten princip je jednoduchý, ne? K pochopení stačí si to prostřednictvím té kalkulačky nasimulovat. Třeba v případě, že by jsi sázel u dvou různých sázkových kanceláří na jeden zápas, u jedné over, u druhé under, vyplatilo by se Ti to v případě, že by kurz byl dohromady vyšší než 4 (přičemž manipulační poplatek musí být 0). Chce to tedy hodně brouzdat a čekat na chyby bookmakerů. Pokud to tedy správně chápu.
![]() _______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world Re: sázka na jistotu
Aneb jak mi radil Michal Horáček. Ideální je najít si něco okrajového co bookmaker nemůže mít šanci tolik sledovata a je větší pravděpodobnost, že se sekne, například bolívijskou ligu etc.
![]() _______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world Re: sázka na jistotu
Takže v podstatě to je malá pravďepodobnost vyhrát, že? Re: sázka na jistotu
Pravděpodobnost (matematická) je stoprocentní, pokud najdeš ty správné kurzy. Minimální pravděpodobnost je, že se Ti je podaří nacházet často. _______
No vetsinou mi to napíse při vkladu prohrajes 10Kč nebo 10% vkladu.. Asi to mají vypocítane.. Jinak ty to pouzívas? Ja bych zkusil na Vyhru a Remízu, prí favorizovanem tymu. Re: sázka na jistotu
Já to nepoužívám.
![]() ![]() _______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
• Stránka 1 z 1