Re: 2 Otázky

<<

Fajtcher

Příspěvek pát 13. dub 2012 18:59:38

Zdravím. Chtěl jsem se vás borců zeptat na 2) otázky.

1) Sázíte taky jako já 3-5 zápasů s nízkýmy kurzy ? mě se to osvědčilo, protože z těch 4 zápasů je i kurz 2.00 a víc a podle mě je to slušné.
Moje tikety
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... bZXYcRc%3D
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... XOayx5I%3D
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... Adren5c%3D
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... V9TySs0%3D

2) Někdy mi připadá, že sázkovky prodělávají, všude vidím výherné tikety, ptám se pro zajímavost, docela zajímavý :)

Díky za odpověď
<<

Feedjo96

Příspěvek pát 13. dub 2012 19:13:16

Tak ta druhá otázka mě dostala :D. Kdo by ukazoval tikety, které nevyhrávají ? Navíc sázkovky maj většinou takový kursy (především české, nebo skoro všechny krom pinnacle, že se tam skoro nedá dlouhodobě vyhrávat).
<<

Fajtcher

Příspěvek pát 13. dub 2012 19:17:35

Feedjo96 píše:Tak ta druhá otázka mě dostala :D. Kdo by ukazoval tikety, které nevyhrávají ? Navíc sázkovky maj většinou takový kursy (především české, nebo skoro všechny krom pinnacle, že se tam skoro nedá dlouhodobě vyhrávat).

ne dlouhodobě, ale pořád musí vyplácet peníze někomu :) ale asi to je blbost, nevím no
<<

Feedjo96

Příspěvek pát 13. dub 2012 20:37:11

Vyplácet musí, ale ty si myslíš, že nic neinkasují?
<<

Fajtcher

Příspěvek pát 13. dub 2012 20:51:48

Feedjo96 píše:Vyplácet musí, ale ty si myslíš, že nic neinkasují?

ale jo.. jenom mě to zajímalo, asi to je blbost..
<<

dske

Příspěvek pát 13. dub 2012 21:16:51

:D kebyže nie sú ziskové tak ich na trhu nie je také kvantum, garantujem ti že ani jedna SK z toho kvanta nie je stratová a v tých najväčších tipu betfair sa točia obrovské miliardy. Kebyže máš takú SK tak si zavodou ty a ešte aj XY generácii potebe :D
Moja stránka: www.svetpola.com
Tipy a analýzy na vodné pólo
<<

Philip Marlowe

Příspěvek pát 13. dub 2012 21:17:12

Nechci být hnidopich, ale jak koukám na Tvoje tikety, tak se Ti to až tak nevyplácí, respektive máš vyrovnanou bilanci vsazeno/vyhráno. :-)
Ad 1) Nízký vyjímečně, maximálně jako přídavek k vyšším pokud mám vnitřní jistotu, že vyjdou. A to se mnohdy nestane. :-) Sázím většinou kurzy v rozmezí 1.40 až 2.50.
PS: Ta sázka na gól Barcy, 1:01 nepostrádá svůj půvab...
_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
<<

Hu

Příspěvek pát 13. dub 2012 22:36:14

1) Vem si tužku, papír a minci, sázej na to, zda padne panna, nebo orel při kurzu 1.71 na obě možnosti a zkus být v plusu. Myslím, že nebudeš potřebovat víc než 20 hodů, abys pochopil, že ta matematická nevýhoda je tak obrovská, že čím víc budeš házet, tím víc se budeš propadat do mínusu, ať padne cokoliv. Sázkové kanceláře s rovinou 1.80/1.80 + 5% manipulační poplatek (což je ve výsledku oněch 1.71) fungují úplně stejně a proto u nich jednoduše není možné pravidelně vyhrávat, protože stejně jako u mince, i tady roste s matematickou jistotou mínus s tím, jak roste počet sázek. Častou mýlkou sázkařů je dojem, že pokud složím 2-3 špatné kurzy do akovky, získám jeden skvělý kurz. NE! Ty matematické nevýhody jednotlivých kurzů se vynásobí a vznikne nevýhoda ještě větší. Stejným nesmyslem je "kurz na doplnění", kterým si nepomůžu, ale ublížím.

Základem je si uvědomit, že kurz, který určí bookmaker není věštba, která je neprůstřelná, ale pouze nabídka. A na sázkaři je, aby zhodnotil, zda je ta nabídka dobrá. Nejjednodušším způsobem pro začátek je si vzít nabídku zápasů bez kurzů a zkusit kurzy sám navrhnout podle mnou předpokládaných šancí a následně je porovnat s bookmakerem. Tam, kde předpokládám vyšší šanci než bookmaker, tam bych měl vsadit. Kurzy, které nabízí například zmíněná Fortuna jsou sračky, sračky, sračky, hovna, sračky, hovna, sračky a přesto na ně sází strašná spousta lidí. A jsou to lidi, před které kdyby se postavily dvě misy s rajčaty, v jedné byly nedozralý, zakrslý, nahnilý chudinky a ve druhý krásný velký červený rajčata, tak by každý zvolil tu druhou. Pokud ale před sebou mají sázkovou kancelář s rovinou 1.80/1.80 + 5% manipulák a sázkovou kancelář s rovinou 1.962/1.962, tak volí tu první a pochutnávají si na těch nahnilých chudinkách. A pokud má někdo z nich pocit, že ta desetina nebo dvě nic neznamenají, ať si vezme tu minci a zkusí si (to) hodit...
<<

Fajtcher

Příspěvek sob 14. dub 2012 7:35:13

Lidi díky moc, jen pro informaci, sice v (-) jsem, ale není to hodně, pořád zkouším jestli sázet LIVE, ovary, zápas bez remízy, hodně koukám na vitisport.cz (podobné leaguespy) a prostě určují bilance zápasů a sázím na tým dá gól. Jsem fakt amatér sázím od února, prožil jsem fakt emoce kdy jsem měl na kontě ,,drobné'' a v NHL jsem tipl úspěšně na jednom tiketu 3 zápasy... Většinou sázím od 20-100 Kč někdy 200Kč. Jinak k těm tabulkám, stáhl jsem si takový program v Excelu (kalkulátor sázkového kurzu), kde se to porovnává jestli to je výhondné/nevýhodné, ale nepoužívám to.
Jinak k těm kurzům, vím že třeba Pinacle nebo betfair.. mají větší kurzy jenomže ještě nemám BÚ, tak jsem rád, že jsem aspoň u té fortuny a moc mi nevadí, že jsou tam nižší kurzy, hlavní je dobře si vsadit. Sice Obrázek dělá jak by byla nějaká výjimka. Např.: Chlubí se tím, že jim fungují streamy a že jsou zdarma, přitom se na to nedá dívat, ale to je druhá věc. Dobrá díky že jste mi poradili i ze světa něco prozradili :)

Zpět na Volný pokec