dava niekto zajtra Petrohrad ?
najde sa tu niekto kto ma na to odvahu ? lebo si myslim ze 4-0 to urcite neskonci to sa my dajak nezda, podla mna to zajtra uz konecne uhraju a ak nie tak su riadne sračky.....co si myslite ?

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
najde sa tu niekto kto ma na to odvahu ? lebo si myslim ze 4-0 to urcite neskonci to sa my dajak nezda, podla mna to zajtra uz konecne uhraju a ak nie tak su riadne sračky.....co si myslite ?
![]() Re: dava niekto zajtra Petrohrad ?
Tazko povedat . Sracky urcite niesu .
![]() Re: dava niekto zajtra Petrohrad ?
ťažký zápas na tipovanie..do underu by som nešiel,kedže Petrohradu ide o veľa a kľudne z toho môže byť prestrelka. osobne tiež uvažujem nad 2 vz, no dynamo hrá fakt dobre a ked zajtra prehrá séria pôjde do petrohradu pričom SKA bude chcieť vyhrať aj doma a dynamo by si to mohlo pekne skomplikovať
• Stránka 1 z 1