Philadelphia vs Washington,Pittsburgh-Nashville,Dallas-Vanco

<<

nio313

Příspěvek čtv 22. bře 2012 18:21:43

Philadelphia vs Washington,Pittsburgh-Nashville,Dallas-Vanco

Dnes nám NHL ponúkne celkom osem zaujímavých stretnutí. Ale ako to tak prezerám odhora dolu, skúsim si zahrať 3 zápasy

Obrázek Philadelphia vs Washington Obrázek
Oko prvé stretnutie by som si skúsi v zahrať Philadelphia vs Washington. Hostia si stále udržiavajú druhú pozícii v divízii keď na dobre hrajúcu Floridu strácajú päť bodov. Takže stíhacia jazda do čela Juhovýchodnej divízie v podaní WHS pokračuje. Posledný zápas sa domácim práve s Panthermi vôbec nepodaril pričom doma odvádzali dobrý hokej keď s 5 stretnutí kapitulovali práve len v tom poslednom. Washington po neúspešných zápasoch dokázal práve v tom poslednom dostať na koňa. Udržal si tak sériu 4 zápasov bez porážky. Zaváhal len proti Winnipegu Jets a Chicagu Blackhawks. Pričom dokázal zdolať také tými ako je Boston a tento mesiac výborne hrajúci New York Islanders. Čo je ešte pozoruhodnejšie že Ovečkyn sa nám trochu prebudil a začal robiť presne to začo ho platia. Takže Washington dnes ukončí päť zápasovú šnúru ktorú odobral s ťažšími súpermi. Posledne sa mu podarilo zostreliť Detroit na ich domácom ihrisku 3:5. Dnes si preto dám 2 a v tom kurze to treba skúsiť.

Washington@3.05 Obrázek

Obrázek Pittsburgh-Nashvill Obrázek
Ďalším zápasom bude určite stretnutie medzi Pittsburghon-Nashvillom. Pittsburgh predposledným zápasom ukončil peknú sériu zápasov bez prehry. Tá prišla práve proti spomínanej dobre hrajúcej Philadelphii. 3:2p. Na toto stretnutie ale nebudem tipovať víťaza. Pittsburgh ešte pred návratom svojho kapitána pôsobil veľmi dobrým dojmom, hráčom veľmi dobre darilo strelecky a tým smeroval presne tam kde potrebovali. Koncom roka a v prvých dvoch týždňoch to tak ale nevyzeralo. Keď Pittsburgh neustále krúžil okolo 9,10 či 8 pozície vo Východnej konferencie. Postupne sa začali uzdravovať hráči a tým sa dostal do starých koľají. Začal podávať dobré výsledky a vyššie priečky na seba nedali dlho čakať. Teraz okupuje 2 priečku Atlantickej divízie a prvenstvo chýba len pár bodíkov.
Pittsburgh v čele s Evgeniem Malkinem a Sidney Crosbym predvádzajú doslova kanonádu. Tato dvojice pravdepodobne musí doslova naháňať strach Crosby od svojho návratu nazbieral v štyroch zápasoch 9 asistencií a Malkin v piatich dueloch 12 kanadských bodov !
Dnes hrať na Tučniaky nebudem zas skúsim over alebo 6+ šanca je veľká a kurz za to určite stojí, stačí sa len pozrieť ako PITT v posledných zápasoch bojuje. Strelecká fazóna je parádna a ja musím dať 6+

Presadiť by sa tiež už mohol Crosby @2.70

+6g:Pittsburg-Nashville @3.10 Obrázek

Obrázek Dallas-Vancouver Obrázek
Ďalším zaujímavým stretnutím by mohol byť zápas medzi Dallasom a Vancouverom. Dnešný hostia sa zatiaľ pevne držia druhej priečke západnej konferencie z 95 bodmi. Vancouver však v posledných zápasoch posobý dojmom poklesu formy a prehráva skoro všetko na čo siahne. Doma nedokázal potvrdiť rolu favorita proti slabo hrajúcemu Montreálu podľahol proti Phoenixu a na dvojzápase na ceste ho dokonca zostreliť Minnesota. Tesné víťazstvo vydreli len s Columbusom 4:3 a znovu prehrali v Chicagu. Strelcom sa nedarí v posledných niekoľkých zápasoch to nejakú dobu ťahá Kesler a Burrows. Práve v jedinom víťaznom sa presadil konečne D.Sedin. V poslednom dokázali skórovať len raz. Dallas ale dnes bude musieť zabrať pretože v Pacifickej divízii začína byť tesno Los Angeles Kings stráca už len jeden bod a ak by sa chlapci z mesta anjelov dotiahli tak by si Dallas mohol pekne skomplikovať situáciu a z boja o play off vypadnúť.
Vancouver je aktuálne z formy Dallas musí hrať a mne neostáva len dať 1.

Dallas @2.51 Obrázek

GL %%-
Naposledy upravil nio313 dne čtv 22. bře 2012 19:29:57, celkově upraveno 3
<<

nio313

Příspěvek čtv 22. bře 2012 19:04:47

Re: Philadelphia vs Washington = Pittsburgh-Nashville

Add
<<

wntstop

Příspěvek čtv 22. bře 2012 21:28:14

Re: Philadelphia vs Washington,Pittsburgh-Nashville,Dallas-V

Idem Dallas, Daniel Sedin je suspendovaný ;;) a ten pit-nsh tiež dobrý tip -8)
<<

Ad88amko

Příspěvek čtv 22. bře 2012 23:13:36

Davas tu fakt ostre tipy . Ale myslim ze pokial by som kazdy zapas hral za 100 + kunitz . Neprerobim .
<<

nio313

Příspěvek čtv 22. bře 2012 23:25:28

Ad88amko píše:Davas tu fakt ostre tipy . Ale myslim ze pokial by som kazdy zapas hral za 100 + kunitz . Neprerobim .

Mrkni na to Dával som NYR jedna zmienil som že Detroit bude naozaj kusať ak si niekto dal víťaza klaplo mu to. Predposledne PHI vs FLO napísal som že Florida proste o ten postup bojovať bude a že by som sa nečudoval 2 . Istejsie bolo hrať na remízu. Pretože Phi je doma dobrá. Dal som si do kombika X2 @2.42. Dnes tu máš WHS skúsil by som X2, PIT bude možno jedna over. Dallas musí hrať 1X alebo ostrá 1. ........ja osobne mám radšej ostrejšie tipy. Ak to klapne som rád, niekedy ma mrží že to nepoistím. Ale ako som už napísal hrám vedšinou sólo. Do AKO s dvojtipmi. :)

Heslo znie doveruj ale preveruj a isti ;)
<<

Heinz

Příspěvek čtv 22. bře 2012 23:44:53

Zahraju si urcite over v Pittsburghu a vyhru Dallasu. %%-
Strelce si zkusim Malkina, Kunitze, Legwanda a Erikssona..

Skoda, ze Fortuna nevypsala kurz na Radulova. Tesim se na nej. :)
<<

nio313

Příspěvek čtv 22. bře 2012 23:51:17

Heinz píše:Zahraju si urcite over v Pittsburghu a vyhru Dallasu. %%-
Strelce si zkusim Malkina, Kunitze, Legwanda a Erikssona..

Skoda, ze Fortuna nevypsala kurz na Radulova. Tesim se na nej. :)

Tak tak chcel som ho dať ....ako naschval dá :D

Zpět na Volný pokec