el_chupa na dnes
Indian Wells - dvojhra:
Wawrinka - Ginepri > tip 1 NIKÉ - 1.3
Kohlschreiber - Anderson > tip 2 - NIKÉ - 1.6
Súčet 2.08 pri vyššom vklade si myslim ze by to mohlo klapnúť, ja to mám podané.....GL

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
el_chupa na dnes
• Stránka 1 z 1
el_chupa na dnes
Zdravím na dnes som si vybral opet tenis, takze kto chce nech si skusi so mnou....
Indian Wells - dvojhra: Wawrinka - Ginepri > tip 1 NIKÉ - 1.3 Kohlschreiber - Anderson > tip 2 - NIKÉ - 1.6 Súčet 2.08 pri vyššom vklade si myslim ze by to mohlo klapnúť, ja to mám podané.....GL ![]() Re: el_chupa na dnes
ja si to stebou určite skúsim, vidím že máš prehľad a aj ti tipy vychádzajú
![]() ![]() Re: el_chupa na dnes
a v ktorej stavkovej podavaš ? Re: el_chupa na dnes
tak rôzne, záleží podľa kurzov, striedam to raz niké, potom fortuna, tipsport...kedysi som podával aj cez net na niké ale odkedy tam zaviedli man. poplatok tak som sa na to vykašlal
Re: el_chupa na dnes
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/33485967/1971
prikladam ten vcerajsi tiket, jeden zapas skoncil bez boja ked Anderson nenastupil na zapas neviem z akeho dôvodu zrejme niake zdravotne problemy takze zapas bol stornovaný, lepsie tak jakeby to malo skoncit skrečom ![]() ![]() ![]() ![]() Re: el_chupa na dnes
*opravujem môj favorit Anderson nastupil na zapas ale super nenastupil, škoda no.....
![]()
• Stránka 1 z 1