Tipy na under

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tipy na under
• Stránka 1 z 1
Tipy na under
Tak zdravím, pred pár dňami som začal s taktikou vsádzania AKO stávok na undery v hokeji, zatiaľ to vychádza celkom pekne a tak som sa rozhodol že do tejto témy sa budem snažiť každý deň pridať tipy na under, nebudem písať žiadne analýzy ani nič podobné, proste len vypíšem čo podávam. Tipy budú inšpirované aj tu z TipFóra a vždy pridám odkaz na danú analýzu. Je len na vás či do nich pôjdete so mnou alebo sa rozhodnete pre iné, aj sa zveziete so mnou prajem vždy GL
![]() Naposledy upravil BuXo dne úte 28. úno 2012 14:18:54, celkově upraveno 1
Re: Tipy na under
Tak na dnes [28.02.2012] vyberám tieto tipy:
Hokej - 1.Švédsko - Djurgarden - Linköping UNDER 5,5 [@1,40] -> ANALÝZA Hokej - 1.Švédsko - Skelleftea - HV 71 UNDER 5,5 [@1,55] Hokej - 1.Fínsko - Jyväskylä - Pori UNDER 6,5 [@1,22] Hokej - 1.Nemecko - Ingolstadt - Augsburg UNDER 6,5 [@1,37] Všetky kurzy sú vypísané vo ![]() Kto ide do toho somnou tak GL ![]() Naposledy upravil BuXo dne úte 28. úno 2012 21:40:15, celkově upraveno 2
Skelfeta by padnut mala . Tipujem tak 3:1 . Ale ja sa skor obavam jyvaskalvia - assat .
Assat Pori tam vyhrá v NIKÉ za 2.93 odporučam
![]() Re: Tipy na under
Prepac tu finsku som si nevsimol ze mas 6,5 under . Myslel som ze je 5,5 tak gl
Tak tá fínska, tesne ale predsalen OK
Tak dnes bohužiaľ KO uvidíme zajtra
Tak na dnes [29.02.2012] vyberám tieto tipy:
Hokej - 1.Česko - Zlín - Třinec UNDER 5,5 [@1,42] Hokej - 1.Česko - Kom.Brno - Kladno UNDER 5,5 [@1,45] Hokej - KHL - Mytišči - Čerepovec UNDER 5,5 [@1,41] Hokej - 2.Česko - Beroun - Písek UNDER 5,5 [@1,50] Všetky kurzy sú vypísané vo ![]() ![]() ![]() Naposledy upravil BuXo dne stř 29. úno 2012 21:46:13, celkově upraveno 1
Tak zase KO toho čo som sa najviac obával vyšlo a česká ujde
Tiež som nečakal, zajtra Švédska liga tak zajtra dúfam niečo padne
Tak akurát včera to tak pekne vyšlo a nepodal som to
Dnes hrám iba tieto dva undery: Hokej - KHL - Kazaň-Ufa UNDER 5,5 [@1,52] Hokej - 2.Česko - Benátky-Olomouc UNDER 5,5 [@1,71] Všetky kurzy sú vypísané vo ![]() Kto ide do toho somnou tak GL ![]() Naposledy upravil BuXo dne pát 02. bře 2012 19:36:12, celkově upraveno 1
Tak dnes to bolo tesne ale predsa len OK, tak kto hral spolu so mnou gratulujem
Na dnes [03.03.2012] vyberám tieto undery:
Hokej - KHL - D.Minsk-Din.Moskva UNDER 5,5 [@1,35] -> ANALÝZA Hokej - 1.Švédsko - Djurgarden-MoDo UNDER 5,5 [@1,50] -> ANALÝZA Hokej - 1.Švédsko - Linköping-HV 71 UNDER 5,5 [@1,41] Hokej - 2.Česko - Hr.Králové-Jihlava UNDER 5,5 [@1,45] Všetky kurzy sú vypísané vo ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1