padne dnes Detroit ? poprosim nazory

<<

el_chupakabra

Příspěvek ned 19. úno 2012 10:22:06

padne dnes Detroit ? poprosim nazory

ja by som to kludne aj skusil SJ dvojka, predsa raz musi prist koniec vitaznej serie domacich zapasov tejto serie a co tak prave dnes? proti SJ, žraloci tahaju 2 prehry v rade vonku do tretice si myslim ze to tak uz nebude a urcite na to maju kader aj postavenie v tabulke aby zdolali Krídla.....len pre odvaznych tipérov :ymdevil:
<<

nio313

Příspěvek ned 19. úno 2012 11:41:34

Re: padne dnes Detroit ? poprosim nazory

el_chupakabra píše:ja by som to kludne aj skusil SJ dvojka, predsa raz musi prist koniec vitaznej serie domacich zapasov tejto serie a co tak prave dnes? proti SJ, žraloci tahaju 2 prehry v rade vonku do tretice si myslim ze to tak uz nebude a urcite na to maju kader aj postavenie v tabulke aby zdolali Krídla.....len pre odvaznych tipérov :ymdevil:

Prečo chceš hrať tento zápas...? Zápas z Carolinov som videl, ak hraš dnes 2 tak hodne šťastia. SJ hral v Caroline pekne mizerne . Detroit ma odohraných 59 zápasov a 82b. Z druhého miesta sa na nich tlačí Vancouver Canucks z 80 bodmi a zápasom ešte k dobru. Takže, ak sa chce Detroit udržať v čele tabuľky a nie spoliehať že VAN ďalší zápas s EDM pokazí - čo si nemyslím , bude musieť určo dnes hrať a SJ - vrátiť tie dve porážky z min roku. MacDonald hrá zatiaľ veľmi dobre. 22 týmov sa o to snažilo ale márne. Tak prečo SJ ? ...posledná hra fakt mizerná. Určite tento zápas nehrám , dnes je tam viac krajších stretnutí. :)

Nenastúpia :
Martin Havlát (dolná časť tela), Jim Vandermeer (horná časť tela) a Douglas Murray (horná časť tela) to je pre Sharks. Pre Detroit : Howard (zlomený prst), Dan Cleary (koleno) a Patrick Eaves (hornej časť tela - otras mozgu)
<<

nio313

Příspěvek ned 19. úno 2012 12:04:02

Montreal-New Jersey 1 @2.25 Montreal sa postupne zvedá. Po smolnej prehre s Carolínov 3:5 ide postupne nahoru. Remíza doma z Bostonom. Síce prehrali v pp ale neva. Buffalo Sabres zas remíza tu však v predĺžený zvrátili na svoju stranu. Dnes doma NJ volím čistú 1
NY Rangers-Columbus 1 @1.65 síce malí kurz ale betón. Základný kameň v bráne, takže určo 1.
Chicago-St.Louis 1 @2.25 Tu začína znovu fungovať chémia 1 formácie a chalani si zas začínajú veriť tak prečo nie.
Edmonton-Vancouver 2 @2.00 Vencouver sa bude tlačiť nahor takže 2 a basta :)

@16,70625 za 60Kč - 1002Kč oprobujem :)
<<

el_chupakabra

Příspěvek ned 19. úno 2012 12:19:14

ale nespomenul si tu Minesotu? co snou? :(( :(( :((

Zpět na Volný pokec