1.výročie

Dnes je to presne rok čo som prišiel na toto skvelé forum. Som rád, že som tu a mám sa s kým poradiť o tipoch prípadne len tak nezávezne pokecať o všetkom. Veľká poklona

MaTeJ47
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
1.výročie
• Stránka 1 z 1
1.výročie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dnes je to presne rok čo som prišiel na toto skvelé forum. Som rád, že som tu a mám sa s kým poradiť o tipoch prípadne len tak nezávezne pokecať o všetkom. Veľká poklona ![]() MaTeJ47 Re: 1.výročie
Ten den si pamatuju naprosto přesně ještě teď tě vidím jak jsi přijel na traktoru s vlajkou UFY na blatníku.
Ale jinak jsi dobrý tipér a jsem rád že tě znám. ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: 1.výročie
Nápodobne jardo !
![]()
Re: 1.výročie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ani mne by to nedalo nepamätať si takýto významný milník ![]() Re: 1.výročie
Len tak ďalej MaTeJ47
![]()
• Stránka 1 z 1