Co je sázení pro nás vlastně...?:)

<<

Bony22

Příspěvek ned 01. led 2012 11:43:59

Co je sázení pro nás vlastně...?:)

Nazdárek chalani,
chtěl jsem založit takový topic, kde bych rád slyšel/viděl vaše názory ohledně, jak berete sázení, co pro vás znamená a proč vlastně vsázíte... B-) :) a jestli si třeba myslíte, že se dá vsázením vydělávat delší dobu... B-)

Např. já to mám spojení svého velkého zájmu o sport aktivně i pasivně), který mám pořád, ale do toho...sázka zaručí 100x větší natěšenost a prožitek ze zápasů atd... a větší zájem zjišťovat detaily..., a když má člověk rozum a snaží se víc dát na sebe a zjišťovat kvalitní informace/znalosti...tak se dá i tímto způsobem delší dobu vydělávat na úrovni líp než na nějaký brigádě...CO VY OSTATNÍ, jak jste na tom???:)

-8) -8) -8) -8) -8) -8)
<<

Ad88amko

Příspěvek ned 01. led 2012 22:49:56

Re: Co je sázení pro nás vlastně...?:)

No ja som zacal stavkovat ked mi bolo 14 :) 3 eu tyzdenne mi od rodicov nestacili a povedal som si ze pri tak malom prijme si nic nezarobim . Moje prve tiketi boli .. :D 15 zapasov mali vklad velka vyhra . Nevysiel ani jeden o rok neskor som dokazal 3-krat po sebe vyhrat z 50 centov (15kc) 60-70 eur (2000kc) . Bol som celi naradosteni a urobil som hned chybu . Klasicka ludska vlastnost je ze clovek ma dost a chce viac , cize nikdy nebude mat dost :) Stavil som 70 eur vyhra 478 eur (13000kc), co si myslim ze by bola velmi pekna vyhra na 15 rocneho chalana . Nervy som mal ... Zvysok som "nastastie" minul pre svoje vlastne potreby .. Par krat som triumfoval pri tiketoch nizky vklad velka vyhra .
Z eura vyhra 579 eur (16000kc) usiel jeden zapas . Bola to KHL prva tretina 1,5 minus . Uz v prvych 10 minutach padli 3 gole :(
V tomto premna stale velmi cennom tikete mi zvysil kurz moj milacik Fc Liverpool kde som trafil presny vysledok s Chelsea 1:2 carling cup ale premier league uz neviem ktora z nioch dvoch :) Asi o 2 tyzdne som al tiket podany za 5 eur (150kc) vyhra 376 eur (9500kc) usiel opet jeden zapas . Nebolo mi zrovna najlepsie ze uz 3 tiket mi tak tesne usiel .
Vedel som ze pri tych 3 tiketoch som mal viac menej stastie a vedel som ze to takto dalej nepojde .
zacal som teda stavkovat 5-25 eur (150-600kc) na 1-2 zapasy .
Zapisoval som si vklady a moje vyhodnotenie po mesiaci bolo ze som v pluse 11 eur .
Zistil som ktore ligy sa neoplati podavat a ktore zase hej .
Jedna z najskorumpovanejsich lig je rozhodne Slovenska Extraliga a zacinam mat pocit ze ani v Premier League to nedava zmysel .
Teraz podavam 2 anglicku ligu 4 taliansku a moju milovanu NHL . :)
V nhlke aj ked je favorit malokedy klesne kurz pod 1,70 .
Dnesne kurzy na Barcelonu , United , Juventus ... (1,10 , 1,07)
Nechcem nic hopvorit ale musel by som byt **** aby som take podaval .

Chcel by som uz len dodat ze pokial sa clovek vyzna a ma trochu "stastie" da sa na tipovani zarobit . Ale ako stale "zamestnanie" by som si to netrufol mat . :)
<<

Bony22

Příspěvek pon 02. led 2012 16:26:50

Ad88amko píše:No ja som zacal stavkovat ked mi bolo 14 :) 3 eu tyzdenne mi od rodicov nestacili a povedal som si ze pri tak malom prijme si nic nezarobim . Moje prve tiketi boli .. :D 15 zapasov mali vklad velka vyhra . Nevysiel ani jeden o rok neskor som dokazal 3-krat po sebe vyhrat z 50 centov (15kc) 60-70 eur (2000kc) . Bol som celi naradosteni a urobil som hned chybu . Klasicka ludska vlastnost je ze clovek ma dost a chce viac , cize nikdy nebude mat dost :) Stavil som 70 eur vyhra 478 eur (13000kc), co si myslim ze by bola velmi pekna vyhra na 15 rocneho chalana . Nervy som mal ... Zvysok som "nastastie" minul pre svoje vlastne potreby .. Par krat som triumfoval pri tiketoch nizky vklad velka vyhra .
Z eura vyhra 579 eur (16000kc) usiel jeden zapas . Bola to KHL prva tretina 1,5 minus . Uz v prvych 10 minutach padli 3 gole :(
V tomto premna stale velmi cennom tikete mi zvysil kurz moj milacik Fc Liverpool kde som trafil presny vysledok s Chelsea 1:2 carling cup ale premier league uz neviem ktora z nioch dvoch :) Asi o 2 tyzdne som al tiket podany za 5 eur (150kc) vyhra 376 eur (9500kc) usiel opet jeden zapas . Nebolo mi zrovna najlepsie ze uz 3 tiket mi tak tesne usiel .
Vedel som ze pri tych 3 tiketoch som mal viac menej stastie a vedel som ze to takto dalej nepojde .
Zapisoval som si vklady a moje vyhodnotenie po mesiaci bolo ze som v pluse 11 eur .
Zistil som ktore ligy sa neoplati podavat a ktore zase hej .
Jedna z najskorumpovanejsich lig je rozhodne Slovenska Extraliga a zacinam mat pocit ze ani v Premier League to nedava zmysel .
Teraz podavam 2 anglicku ligu 4 taliansku a moju milovanu NHL . :)
V nhlke aj ked je favorit malokedy klesne kurz pod 1,70 .
Dnesne kurzy na Barcelonu , United , Juventus ... (1,10 , 1,07)
Nechcem nic hopvorit ale musel by som byt **** aby som take podaval .

Chcel by som uz len dodat ze pokial sa clovek vyzna a ma trochu "stastie" da sa na tipovani zarobit . Ale ako stale "zamestnanie" by som si to netrufol mat . :)

Krásně shrnuto, sázkařský životopis!! -8) -8) Ostatní by mohli taky něco sepsat, ale nutit je nebudu mno... :D :-q x_x %-(
<<

Ad88amko

Příspěvek pon 02. led 2012 22:44:31

Diki :)
<<

BubenDuben

Příspěvek stř 04. led 2012 15:16:08

11 euro za měsíc není příliš motivující peníz k tomu abys dodržoval nastolený pravidla, ale určitě je to správná cesta. Dle čeho jsi určoval výši vkladu?
<<

Ad88amko

Příspěvek čtv 05. led 2012 15:42:56

Podla toho ako som zapasu veril .
Napriklad dnes podam :
Rangers - Florida = 1
Canada - Finsko = 1t/1
San Jose - Colombus = 1
Vklad 15 eur (verim tomu 3/5)
A dam si to do skupiny :
AB-=16 eu vyhra
-BC= 15 eu vyhra
A-C= 17 eu vyhra
ABC=54 eu vyhra
Timto sposobom stavkujem . Tie pomlcky znamenaju ze ak jedno ujde a druhe dve vidu vyhravam aspon to co som vsadil :)
<<

BubenDuben

Příspěvek ned 08. led 2012 13:48:17

Ad88amko píše:Podla toho ako som zapasu veril .
Napriklad dnes podam :
Rangers - Florida = 1
Canada - Finsko = 1t/1
San Jose - Colombus = 1
Vklad 15 eur (verim tomu 3/5)
A dam si to do skupiny :
AB-=16 eu vyhra
-BC= 15 eu vyhra
A-C= 17 eu vyhra
ABC=54 eu vyhra
Timto sposobom stavkujem . Tie pomlcky znamenaju ze ak jedno ujde a druhe dve vidu vyhravam aspon to co som vsadil :)

Způsob podání sázky se mi zamlouvá, podobný používám taky, ale pokud používáš stále konstatní vklad s proměnou důvěry mezi 5 - 25 eu tak se tězko dosahuje dlouhodobě konzistentních zisků, protože výši vkladu určuješ na základě emocí a pocitů vyjádřeno graficky by to s tebou vypadalo jako na houpačce. Můj názor a pokud si vedeš záznamy(velice doporučuju) vydíš to sám. Tedy pok%ud si objevil trh na kterém dokážeš mít pravděpodobnost výhry vyšší než 50 % začni podávat sázky mezi 5-8 % svého banku (dravější strategie s nízkým rizikem) nebo pokud již máš velký bank a jsi opatrnšjší hráč tak používej velikost sázky mezi 3-5% z vkladu. Tento money management ti zajistí progresivní nárůst tvého banku a při důsledné disciplíně se můžeš za nějakou dobu dostat k opravdu pěkným...mno to už se nech překvapit...každopádně bez studia to nepůjde nikdy, takže za prní výhru hned do knihkupectví :) protože to je správně zvolená investice. mno a pokud ti jde jen o radost ze hry, taky dobře někdo tu horní desetinu dlouhodobě úspěsných sázkařů přeci musí živit :), tak snad se tam někdy dostaneme taky. za další postřehy k diskuzi budu rád.
Jaká je vaše motivace lidi? Cítíte na sobě posun od svých začátků, nebo sázíte na rady "odborníků". Nebo je pro vás sázení jen relax či zábava? A co když se Vám nepovede bezva rána přestanete na nějaký čas se sázením. Dle mě se sázením dlouhodobě vydělávat dá a jestli se tím někdo chce i živit závisí jen na tom kolik počet nul bude mít vklad sázky.
<<

Ad88amko

Příspěvek pát 13. led 2012 23:18:47

Pre mna je to skor zabava a relax . :) Bavi ma tipovat a potom pozerat zapasy .

P.S. : Uz poznam snad vsetky mesta v Europe ktore sa zaujimaju o sport :D
<<

Neuminho

Příspěvek sob 14. led 2012 0:42:18

Já jsem na tom asi podobně ako bony tiež sázim kvůli tomu, že ma celkovo sport velmi baví a to jak v telke tak v realu i ked v realu to není tak široký vyber sportů ako ktere pozeram rád v televizi. Když na to budu koukat s tím, že mi o nic nejde nemám v tom peníze a toto tak u fotbalu třeba i usnu, ale ked na to vsadim tak sa mi to nestane celý zápas fandim istemu týmu, mam aj nervy prostě je to mnohem vetší drama než ked mi o nič nejde s tím že to nejak dohrajou. Ale taky na tom chci samozřejmě dačo zarobit, keby som třeba len prehrával tak nejsem blázen, abych je do toho furt dál cpal, ale momentálně som aj díky tomu že beru každý mač celkom podrobne alespon v nejakom i ked mirnom pluse za ty necelé 2 roky co sazim. A sázím průmerne tak každý druhý den, avšak na nějakou vetší vyhru stále čekám, spíše ale už ma odradilo to čo som sázel dříve 10 a viac zápasů s vidinou vetší vyhry sazim už teraz vždy neco co mi dává dokupi tak max kurz 5 vetšinou a na tiket přijdou 1-4 zápasy a v případě kombíku, ktere nepodavam často 1-3 zápasy na skupinu.
Tak přeji všetkým hodně štěstí v sázení a nedoporučuji sázet momentálně v BPL na týmy ako Chelsea či ManU hodně tam ty jejich výsledky smrdí.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Pelikán

Příspěvek pát 20. led 2012 13:15:45

Sázím už 30 let ,mám spoustu krásných úspěchů přes číselné sázky až k těm sportovním ,sázel jsem v mnoha zemích (22let v emigraci) a můžu s jistotou říci ,že za určitých podmínek a ty jsou pěkně tvrdé se sázením živit můžeš, ale pak se musíš stát co se týká psychiky a rozhodnosti absolutním profíkem.Lepší je to ale brát sportovně, sázíme přeci na sport i když některé ty výsledky sakra smrdí,tak všem hodně štěstí.
<<

BubenDuben

Příspěvek úte 24. led 2012 15:58:03

"můžu s jistotou říci ,že za určitých podmínek a ty jsou pěkně tvrdé se sázením živit můžeš"

Ahoj,

jestli můžeš napsat co ti přišlo konkrétně nejtěžší na sázení jako živnosti, budu vděčný za jakékoliv postřehy. Souhlasím s tebou, že se sázením dá živit, ale zároveň to není pro každýho sázkaře, třeba i úspěšného.

díky

Zpět na Volný pokec