No ja som zacal stavkovat ked mi bolo 14

3 eu tyzdenne mi od rodicov nestacili a povedal som si ze pri tak malom prijme si nic nezarobim . Moje prve tiketi boli ..

15 zapasov mali vklad velka vyhra . Nevysiel ani jeden o rok neskor som dokazal 3-krat po sebe vyhrat z 50 centov (15kc) 60-70 eur (2000kc) . Bol som celi naradosteni a urobil som hned chybu . Klasicka ludska vlastnost je ze clovek ma dost a chce viac , cize nikdy nebude mat dost

Stavil som 70 eur vyhra 478 eur (13000kc), co si myslim ze by bola velmi pekna vyhra na 15 rocneho chalana . Nervy som mal ... Zvysok som "nastastie" minul pre svoje vlastne potreby .. Par krat som triumfoval pri tiketoch nizky vklad velka vyhra .
Z eura vyhra 579 eur (16000kc) usiel jeden zapas . Bola to KHL prva tretina 1,5 minus . Uz v prvych 10 minutach padli 3 gole
V tomto premna stale velmi cennom tikete mi zvysil kurz moj milacik Fc Liverpool kde som trafil presny vysledok s Chelsea 1:2 carling cup ale premier league uz neviem ktora z nioch dvoch

Asi o 2 tyzdne som al tiket podany za 5 eur (150kc) vyhra 376 eur (9500kc) usiel opet jeden zapas . Nebolo mi zrovna najlepsie ze uz 3 tiket mi tak tesne usiel .
Vedel som ze pri tych 3 tiketoch som mal viac menej stastie a vedel som ze to takto dalej nepojde .
zacal som teda stavkovat 5-25 eur (150-600kc) na 1-2 zapasy .
Zapisoval som si vklady a moje vyhodnotenie po mesiaci bolo ze som v pluse 11 eur .
Zistil som ktore ligy sa neoplati podavat a ktore zase hej .
Jedna z najskorumpovanejsich lig je rozhodne Slovenska Extraliga a zacinam mat pocit ze ani v Premier League to nedava zmysel .
Teraz podavam 2 anglicku ligu 4 taliansku a moju milovanu NHL .

V nhlke aj ked je favorit malokedy klesne kurz pod 1,70 .
Dnesne kurzy na Barcelonu , United , Juventus ... (1,10 , 1,07)
Nechcem nic hopvorit ale musel by som byt **** aby som take podaval .
Chcel by som uz len dodat ze pokial sa clovek vyzna a ma trochu "stastie" da sa na tipovani zarobit . Ale ako stale "zamestnanie" by som si to netrufol mat .