Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
BET 365
• Stránka 1 z 1
Re: BET 365
Ahoj kombik tam nejde musíš to naťukat tiket po tiketu.Jinak vřele doporučuji s fortunou a spol se to nedá vůbec srovnat ty naši to nejsou sázkovky ale vydřiduši vem si jenom nabídku na zápas u bet365 to mluví za vše.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: BET 365
na bet365 jsou jen dvě chyby.
1) nemají kombiky 2) malý hokejový výběr a málo sázek jinak je to podle mě jedna z nej. sákozkovek, takže doporučuju Re: BET 365
jj hlavne s tou hokejovou ponukou súhlasím..
já si nemyslím že by ty hokeje nebyly zas tak špatný,mají už vypsané všechny ligy,a pokud tam třeba zažádáš v jejich chatu tak ti vybranej zápas na přání vypíšou,třeba teď naposled na přání vypsali 1.českou hok.ligu..
![]() ![]() ![]() Re: BET 365
to síce hej,ale podstávok k jednotlivým zápasom je pramálo.. mne osobne často chýba 1X či X2
ale vždyť 10 nebo 02 mají,dokonce i to že v zápase nebude remíza..nebo alespoň bylo to,já dávám teď prakticky jen khl a elitserien a tam to určitě je! ...mě spíš chybí že nemají 1.třetinu remízu,jen 1 nebo 2,a taky omezují undery,vybírají si je,nemají všude 5,5(teda ve švédsku) ![]() ![]() ![]() Re: BET 365
aha,já teď koukám na jiný ligy a tam "dvojitá šance" opravdu není..máš pravdu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1