Střelci NHL jinde
chtěl jsem se zeptat. Dá se někde u zahraničních sázkovek sázet na NHL střelce ?
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Střelci NHL jinde
• Stránka 1 z 1
Střelci NHL jinde
Zdar všem,
chtěl jsem se zeptat. Dá se někde u zahraničních sázkovek sázet na NHL střelce ? Re: Střelci NHL jinde
pokiaľ viem tak nie
Re: Střelci NHL jinde
Nejspíše ne. Na střelce jsem taky u Českých a vůbec mi ten manipulační poplatek nevadí, zase si můžu aspoň kdykoliv skočit na pobočku a ihned vybrat
![]() Re: Střelci NHL jinde
Dá, Doxxbet vzdycky vypise nejake strelce, ale jen nekolik a s vyrazne nizsimi kurzy nez ceske sazkovky, proto tam nesazim strelce...
Re: Střelci NHL jinde
Díky za postřehy.
Nevím jak ostatní, ale já zůstávám i v tomto roce nadále věrný Chanci. Pokud se někdo diví, tak se mě může klidně zeptat proč. Re: Střelci NHL jinde
Ja som verni BetX , podla mna super kurzy nikdy nebol problem .
![]() A tu sa daju podavat aj strelci . Re: Střelci NHL jinde
Spomenutý Doxxbet a Expekt zvykne tiež vypisovať strelcov, ale iba na Európske hokejové ligy
Moja stránka: www.svetpola.com
Tipy a analýzy na vodné pólo
• Stránka 1 z 1