Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Real Madrid - Barcelona
• Stránka 1 z 1
Mohli by ste niekto urobit analyzu na tento zapas . Velmi rad by som si ho podal kurzy su super ale je velmi tazke povedat kto bude v zapase dominovat . Ja sa priklanam skor na stranu hosti . Mozno skusim sbr2 z kurzom 1.95 .
Re: Real Madrid - Barcelona
Pro mě dnes tento zápas jasný OVER.
Podívej se na LeagueSpy na procenta zápasů s overem a průměrné počty branek na zápas obou týmů: http://leaguespy.com/preview.php?id=1435&mylang=cs Re: Real Madrid - Barcelona
Super . Dam over 2,5 kurz 1.55
jen tak odhadem tipuju 1
Ak si môžem aj ja pridať tipy, tak u mňa pripadajú do úvahy tieto:
Oba tímy dajú gól ANO @1,45 Počet gólov v zápase +2,5 @1,55 Prvý polčas REMÍZA @2,15 Víťaz zápasu DOMÁCI @2,5 Cristiano Ronaldo dá gól @2,37 Tipnem si pre radosť aj výsledok: Presný výsledok 2:1 @10 ![]() Re: Real Madrid - Barcelona
Ked tak pozeram na tip : oba tymi daju gol je mensi kurz ako 2,5 over . Skusim radsej to over
Zostavy:
![]() Pravdepodobná zostava Realu Madrid: ![]() Pravdepodobná zostava Barcelony: ![]() Re: Real Madrid - Barcelona
Na tohle se vyplatí vsadit jen tak, aby to blyo okořeněné, pokud to budete sledovat, jinak bych nic moc nedoporučoval, ale tipuju 1:1.
Nebo pak Erdovcovo tip: Mourinho to be sent to the stands @ 17,00 sportingbet Re: Real Madrid - Barcelona
Ešte sa mi páči aj tip:
Real dosiahne gólov +1,5 @1,94 Ale inak úplne súhlasím s Feedjom, v tomto zápase si vybrať tip len aby bolo sledovanie zápasu zaujímavejšie. Re: Real Madrid - Barcelona
Barcelona opet ukazala ze je najlepsimi klubom na svete .
![]()
• Stránka 1 z 1