Tipovačka

<<

rtep00

Příspěvek ned 04. pro 2011 22:48:22

Tipovačka

Dobrý večer všem,

chtěl jsem jen poznamenat na zvláštní vyhodnocení tipů, jak může být do měsíce prosinec počítány tipy vložené ještě v listopadu? To přeci nedává smysl, např. první vevrdy měl asi 15x Real a má najednou o 15 000 navrch nad ostatnímy.. Když se tu před měsícem probíraly moje "náhodné" tipy a výše kurzů, tak proč by toto nemohlo? To si můžu rovnou třeba odedneška vsadit např. na výhru Španělů na Euru, budu to vkládat každý den a počkám si na Červen a když náhodou vyhrajou tak se mi připočítá x bodů a vyhraji? To mi přijde divný.. Píšu to tu jen z toho důvodu, aby se v podobných případech měřilo jedním metrem.. Protože je to třeba stejný princip jako v minulém měsíci, vevrdy byl na posledním místě a kvůli urzu max. 5 už nemohl nic dělat, tak si vsadil s přestihem na tenhle měsíc a může tím získat jedině výhodu nad ostatnímy a tím jsme vlastně na začátku, že..
<<

bojller

Příspěvek pon 05. pro 2011 16:37:09

Re: Tipovačka

Napis adminovi, at to rozhodne. Finta je to ale takticka od vevrdyho :)
To, jak pises o tom Spanelsku te ale zvyhodni jen na ten mesic, co vyhrajou Euro. Na mesice predtim budes mimo hru, coz by byla pro vsechny skoda ;) .
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

vevrdy

Příspěvek pon 05. pro 2011 16:45:49

Zdar,
jo je to přesně tak, ale o tom že se to takhle počítá ví každý všímavý uživatel (v předchozích měsících totiž tomu tak bylo v menší míře i u jiných). Takže když to pravidla povolují, tak proč bych to neuďál jak říkáš. Co se týče Realu tomu jsem prostě věřil kdo by asi ne, žejo, ale samozřejmě s množstvím těchto tipů jsem šel také do rizika že můžu být na začátku v pěkném mínusu. Proto jsem to dal také jen 13x, klidně jsem mohl využít i více dnů předem, kdy jsem netipoval a zápas Realu jsem už měl dávno hledáčku. Mohl jsem to tam nabouchat i víckrát, ale to mě za riziko nestálo. Samozřejmě že kdybych byl minulý měsíc v zelných číslech tak to nehraju takhle dopředu. Ať si to rozhodne Petr jak chce mě to je jedno.
<<

rtep00

Příspěvek pon 05. pro 2011 17:29:30

Já vím, zvýhodnilo by mě to jen na ten měsíc, ale s takovým důsledkym, že by už nikdo neměl vůbec žádnou šanci mě přeskočit, protože to vzhledem k max kurzu 5 ani nejde.. ;) Dával jsem to jen jako příklad.. ;)

A pro vevrdyho.. Mě je to úplně jedno, jen mě štve, že jsem byl na začátku listopadu osočovám za moje výše kurzů, což také nebylo nic proti pravidlům a že bych tomu věřil málo? Věřte mi pánové nebo ne, ale například tip, že Mladá Boleslav vyhraje nad Spartou minimálně o dva góly (0:3), rozhodně nebyl žádný výmysl a kdybych měl peníze na betclicu předím nebo nějaká sázkovka toto vypsala, vsadil bych to taky, ale to je i vlastně moje věc, můžu si sem dát co chci.. :) Jen abych neodběhl od tématu.. Beru to třeba, že tenhle měsíc to třeba zůstane, ale pro příští měsíc už budou nastolená pravidla, protože sám se nezříkám toho, že když se mi povede né dobře tenhle měsíc, tak třeba začnu dávat např. od Vánoc tipy už na leden.. :) Pravidla tím neporušuji, že.. :)
<<

radim

Příspěvek úte 06. pro 2011 20:31:53

tento "podvod" by se dal omezit jednoduše tím že by system měl přednastavený jenom jeden konkretní měsíc,že by šlo měnit jen den v měsíci a časy..myslím tím aby datum v kroužku bylo pevně nastaveno.

Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

Zpět na Volný pokec