Moneybookers
Zdar všem !
Nevím jestli toto téma tu už bylo, ale zeptám se. Kdopak má s touto platební formou zkušenosti ?
Nevím jestli toto téma tu už bylo, ale zeptám se. Kdopak má s touto platební formou zkušenosti ?
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Moneybookers
• Stránka 1 z 1
Moneybookers
Zdar všem !
Nevím jestli toto téma tu už bylo, ale zeptám se. Kdopak má s touto platební formou zkušenosti ? Re: Moneybookers
viewtopic.php?f=21&t=249
za mě- moje nejoblíbenější platební metoda, bez které bych si sázení nedokázal představit Re: Moneybookers
Mám virtuální platební kartu. Dal jsem se na poker. A jestli jsem to dobře pochopil PokerStar nevyplácejí prachy na MasterdCard.
Tak se musím porozhlídnout po nové platební metodě. Díky ti za vyhledání topicu. Pročtu to. Už jsem u nějaké vertifikace, tak snad to dám dohromady. Těžko říct jak to bude s hazardem od 1.1.2012. Jsem kdesi četl, že pokud se prachy přetáhnou přes Moneybookers, tak nikdo nepozná, odkud ty peníze připlavaly, nevím co je na tom pravdy.
• Stránka 1 z 1