Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
TREFÍK
• Stránka 1 z 1
Re: TREFÍK
Já jsem zkoušel demo a vskutku musím říct ,že je to bombové a chtěl bych si zkusit full verzi bohužel nemam money takže jsem do toho nešel hale a ty jí máš nemohl bys mi jí poslat přes něco ??
![]() Re: TREFÍK
co to je ?
nee já to nemám, proto jsem se ptal jaký to je Re: TREFÍK
jj....chtělo by to někde sehnat tu full verzi
hledal jsem snad kde se dá a nic kdyby jste to někde našli dejte vědět .....
![]() ![]() Re: TREFÍK
znám osobně oba kluky co to vymysleli xDxD a popravde to nesezenete ve full verzi nikde
Zkoušel jsem taky demo abych pravdu řek jeto to same jako když to dávaš podle tabulky favouše když vemeš Fčelařské stránky je to pomalu stejné aspon můj náh- led kdyby to bylo tak jednoduchy tak by sazkovky tak nevydělávali žadnej mač není 100% Na životě miluji jeho různorodost-každej den mne nasere někdo jinej...
Re: TREFÍK
ja požívam trefík skoro rok, je to výborný program , ale mám tam aj niekolko výhrad k autorovy programu p. Krausovy, nabudúce napíšem viac a pripojím aj screeny, hladal som aj nejakých trefikárov na spoluprácu, ak by mal niekto záujem napíšte.
• Stránka 1 z 1