|
|
Prostě pokec jen tak - o čemkoli
ned 30. říj 2011 15:14:23 od Petr Jeník
Zajímal by mě váš názor na nějaké omezení maximálního kurzu v naší TipovačceMoc se mi nelíbí, že vítězem bude nejspíš ten, jehož tipy nevycházejí celý měsíc a pak mu prostě vyšla jedna rána: tipy-uzivatele.php?uid=676Pochybuju, že tohle někdo vsadil ve skutečnosti a pokud ano, tak za minimální vklad. Nechci mít z Tipovačky cirkus, ale soutěž, kde bude možné se i inspirovat pro skutečné sázení. Jediné možné řešení mě napadá omezení výše kurzu. Já navrhuji maximální kurz 5 Tipy s vyšším kurzem mi připadají už spíš jen jako výstřel do tmy s doufáním ve velké štěstí. Co vy na to?
ned 30. říj 2011 15:18:18 od k0udy
Souhlasím
ned 30. říj 2011 15:22:08 od radim
chystám se od příštího měsíce zapojit a říkal jsem si že je celkem blbý když někdo trefí třeba přesnej výsledek s kurzem 50 a je vysmátej,ty zápasy co jsou tam by málo kdo vsadil za tak velký skutečný peníze,to omezení je rozumný..
ned 30. říj 2011 15:25:00 od Neuminho
Jo no taky jsem o tom přemýšlel, že je to dost na kokos, ale tenhle mesic ked je první tak už bych mu to určite nechal není jediný kdo to takhle zkouší, vím minimálně o 10 lidech co to tu zkouší taketo tipy a jsou to lidi i z vedení tipfora  , navrhl bych max kurz 5, aby se mohli tipovat i střelci na NHL, ti jsou třeba u chance vypsani do kurzu 5 a viac ne, nebo udelat omezení na jednotlivý den třeba max celkový kurz 25, ale nevim komu by se to chtělo počítat.... Taky by se mohlo zavest neco jako nízký vklad, střední vklad a vysoký vklad a k tomu by se dali nějaký částky ja nevim třeba 100 nízký vklad, 500 střední vklad a 1000 vysoký vklad a z toho bychom vybirali alebo nevem no. Zkrátka hrát taky na důvěru, jelikož ta tipovačka zatím jak je nemá moc velký smysl.
ned 30. říj 2011 15:53:04 od Hu
Pokud se udělá omezení pro kurz 5, bude se zkoušet trefovat kurz 5, tím se ten problém neodstraní. Za umístění jsou ceny a je to tím pádem soutěž, ve které vítězí ten, který zvolí nejlepší taktiku. To může být sázení menších kurzů s dlouhodobým ziskem i sázení velkých kurzů pokus/omyl, ani jedno není dobré, špatné, lepší, horší. Rozumím, že původní ideou bylo místo, kam budou lidi dávat relevantní tipy jako inspiraci, ale to je jednoduše neslučitelné se soutěžením.
ned 30. říj 2011 16:09:36 od pacient
Lepší bych udělal omezení spíš v tom že větší kurz přesahující normu by se dal vsadit jen jednou za den a tím pádem by bylo po ptákach a každý by si mohl vsadit i kurz třeabas 50 ale ne 5 krát jak to tu někteří borci dělají ale jen jednou
ned 30. říj 2011 16:16:30 od Neuminho
Já bych to prostě tak udělal max 5 na jednu příležitost max denní kurz 12 po sečtení kurzů max příležitostí nechat na 5, jednu a tu samou příležitost bych nechal vsadit jen jednou či max dvakrát, ale len příležitost takže u jednoho zápasu by mohlo byt třeba 5 ruzných tipů. A ještě bych zavedl nízký, střední a vysoký vklad na nejaký částky s kterými by se to dobře počítalo nevím navrhuji 100 nízký, 500 střední, 1000 vysoký vklad a nebo jinak ale s touhle umerou 1:5:1. A to že by nekdo jel furt ty kurzy 5 by bola jeho vec, ale keby bolo to omezení tak by mohl nekdo dat jen kurz 5 2x ( max denní kurz po sečtení kurzů 12 ) za den a k tomu neco, podle mě by to takto fungovalo
ned 30. říj 2011 16:40:16 od k0udy
Nebo denně od každého jen 1 tip..
ned 30. říj 2011 16:50:58 od Feedjo96
Podle mě každého věc, co si vsadí, možnosti a pravidla jsou pro každého stejná.
ned 30. říj 2011 17:01:11 od Neuminho
1 tip je nudaaaaaaaa
ned 30. říj 2011 17:03:15 od MaTeJ47
Jeden tip by bolo možno trochu drastické riešenie,ale mohlo by pomôcť. Ak by chcel daný tipér pomôcť ostatným tipérom tak sem hodí tip ktorému fakt najviac verí v daný deň.Neuminho píše:1 tip je nudaaaaaaaa 
ned 30. říj 2011 17:05:34 od Neuminho
Jn a budou sem zase chodit skvělý tipeři jeden tip za den přesný výsledek 2x do mesice mu to vyjde a už jasný že soutež celou vyhraje xD, moje řešení je dle mě lepší ale nechcu sa přechvalovat i ked to tak vyzerá
ned 30. říj 2011 17:56:35 od pacient
k0udy píše:Nebo denně od každého jen 1 tip.. 
Od tebe to sedí co tam dáváš plno pičovin a nebereš to vážně jak si tvrdil
ned 30. říj 2011 19:00:16 od adiavy
Ja tipovačku nehrám párkrát som nečo dal, pretože vždy zabudnem. Ked možem vyjadrit svoj názor, tak by som zaviedol výšku vsadenie, nie všetko za 1000, a ešte by sa nemohol dáť jeden zápas 5x, ťažko nekto dá 5x ten istý zápas.
ned 30. říj 2011 19:09:01 od Hu
Však přesně to mnohonásobné vsazení ti dává možnost regulovat vklad. Vsadíš 1x, máš to za 1000, vsadíš 4x, máš to za 4000
ned 30. říj 2011 19:09:39 od adiavy
Hejhula píše:Však přesně to mnohonásobné vsazení ti dává možnost regulovat vklad. Vsadíš 1x, máš to za 1000, vsadíš 4x, máš to za 4000 
pičovina
ned 30. říj 2011 19:30:12 od rhink
Souhlasím s kurzem 5 a taky bych navrhoval aby bylo možné vsadit jednu příležitost maximálně jedenkrát.
ned 30. říj 2011 19:37:46 od Heinz
Nebo udelat pro kazdyho na den dejme tomu 5 000 Kc a at si to kazdej rozdeli jak chce a do ceho chce..
ned 30. říj 2011 19:53:22 od pacient
adiavy píše:Ja tipovačku nehrám párkrát som nečo dal, pretože vždy zabudnem. Ked možem vyjadrit svoj názor, tak by som zaviedol výšku vsadenie, nie všetko za 1000, a ešte by sa nemohol dáť jeden zápas 5x, ťažko nekto dá 5x ten istý zápas.
Ale o to není že to dáš 5krát ten samý zápas ale o důvěře , vezmi si dám jeden zápas kterému věřím ale ne zas tak moc tak to vsadím 1dnou či 2krát ten tip , no a když mu věřím hodně tak to vsadím na plno 5krát a ten kdo si bude chtít vsadit semnou tak vy podle toho kolikrát jsem to vsadil jestli tomu věřím víc či min a může se podle toho rozhodnout . No a když to bude podle tebe tak každý bude vědět hovno jestli tam dám nakou blbost nebo promyšlený zápas , jo a nechápu proč by někdo nevadil zápas za 5tisíc , si myslíš že nikdo nehraje za 10 či 20tisíc
ned 30. říj 2011 20:04:03 od adiavy
vsaď si aj za milion mam to tak v piči  ja sem napisal že ťažko dava 5 tiketu s tym istym zapasem
ned 30. říj 2011 20:10:44 od vevrdy
Já naprosto souhlasím myslím ze 5,0 je naprosto namístě !!!
ned 30. říj 2011 20:13:52 od Milan61
navrhuju maximálně 3 tipy za den s max. kurzem 5,00
ned 30. říj 2011 20:17:55 od pacient
adiavy píše:vsaď si aj za milion mam to tak v piči  ja sem napisal že ťažko dava 5 tiketu s tym istym zapasem
a co to je za nesmysl proč by si nevsadil ? dám příklad vezmu solo zápas a chci ho vsadit za 5 tisíc no a sázkovka my to nedovolí vsadit bo bude mít třebas strach z prohry , no tak vezmu a ten samý zápas vsadím 5krát v pěti tiketech za tisíc a to je problém Jinak my to je taky u prdele já tu stejně cizí tipy nehrají bo věřím jen sám sobě , takže je my to fuk , já stoho nic nemám a BETCLIC soutěž nehraji tak je my to fuk , davám tu tipy jen tak z prdele ale až mě to přestane bavit tak nic dávat nebudu že
ned 30. říj 2011 20:37:49 od bojller
Nevim, co s tim, viteze ale uzname, doufam. Chtel bych taky, aby vitez byl pro me (a hlavne nove lidi, co prijdou na toto forum) serioznim tiperem, s kterym se rad svezu a ne se slozite probirat zelenymi tipery a tyhle vysoke kursy, co mu vysly, neberu jako orientaci sazet s nim. Rovnez chapu odmenu jako adminovu pobidku, aby se nekdo namahal s psanim tipu. Muj navrh: prilozit skutecny tiket tipera (tim by se ukazala realita) a treba toto nejak bonifikovat nasobkem bodu nebo treba barevne odlisit od zelene treba na modrou (skutecne tikety a penize modra/cervena, tipovacka zelena/cervena).Pro me plati, ze tip je asi na houby, pokud neni podlozen realnym rizikem dotycneho tipera prohrat to, co ma v kapse. Pisu to proto, ze nekteri jen tipuji a nesazi (pry pauza, trenuji nanecisto apod.). Takove tipy, nez jsem zjistil, kdo je tluchuba, kdo zebrak (protoze uz sve prosazel), koho to bavi a pokracuje, protoze spravuje dobre svuj bankroll (proto to snad dela), me staly uz dost penez tady. Proste ma chyba je duverivost. To uz se ted ale nestane  .
ned 30. říj 2011 20:42:00 od bojller
bojller píše:Nevim, co s tim, viteze ale uzname, doufam. Chtel bych taky, aby vitez byl pro me (a hlavne nove lidi, co prijdou na toto forum) serioznim tiperem, s kterym se rad svezu a ne se slozite probirat zelenymi tipery a tyhle vysoke kursy, co mu vysly, neberu jako orientaci sazet s nim. Rovnez chapu odmenu jako adminovu pobidku, aby se nekdo namahal s psanim tipu. Muj navrh: prilozit skutecny tiket tipera (tim by se ukazala realita) a treba toto nejak bonifikovat nasobkem bodu nebo treba barevne odlisit od zelene treba na modrou (skutecne tikety a penize modra/cervena, tipovacka zelena/cervena).Pro me plati, ze tip je asi na houby, pokud neni podlozen realnym rizikem dotycneho tipera prohrat to, co ma v kapse. Pisu to proto, ze nekteri jen tipuji a nesazi (pry pauza, trenuji nanecisto apod.). Takove tipy, nez jsem zjistil, kdo je tluchuba, kdo zebrak (protoze uz sve prosazel), koho to bavi a pokracuje, protoze spravuje dobre svuj bankroll (proto to snad dela), me staly uz dost penez tady. Proste ma chyba je duverivost. To uz se ted ale nestane  .
anebo 2 tipovaci souteze (ohledne toho meho navrhu na barvy a lomitka). sranda tipovacka beze zmen, tu serioznejsi s tikety a skutecnymi penezi a pro nektere zustane moznost AKO. penize jako motivaci, at si admin rozdeli jak chce.
ned 30. říj 2011 20:55:43 od Feedjo96
Nechte to tak, jak to je, každej má možnost si najít vysoké kursy, každý má stejná pravidla, nevidím důvod, proč to omezovat. Sázkovky také nabízejí vysoké kursy, aby se sázely, ne omezovaly.
Naposledy upravil Feedjo96 dne ned 30. říj 2011 21:30:14, celkově upraveno 1
ned 30. říj 2011 21:24:28 od Milan61
Další možnost by mohla být že každý by měl na začátku měsíce přidělenou stejnou pomyslnou částku a jak s ní naloží je už na něm...když ji prosází za týden je jeho problém...nebo tak nějak
ned 30. říj 2011 22:39:10 od k0udy
Milan61 píše:Další možnost by mohla být že každý by měl na začátku měsíce přidělenou stejnou pomyslnou částku a jak s ní naloží je už na něm...když ji prosází za týden je jeho problém...nebo tak nějak
To tady už jedno bylo, jmenovalo se to solovky myslím
ned 30. říj 2011 22:45:24 od Lofas
bojller píše:Nevim, co s tim, viteze ale uzname, doufam. Chtel bych taky, aby vitez byl pro me (a hlavne nove lidi, co prijdou na toto forum) serioznim tiperem, s kterym se rad svezu a ne se slozite probirat zelenymi tipery a tyhle vysoke kursy, co mu vysly, neberu jako orientaci sazet s nim. Rovnez chapu odmenu jako adminovu pobidku, aby se nekdo namahal s psanim tipu. Muj navrh: prilozit skutecny tiket tipera (tim by se ukazala realita) a treba toto nejak bonifikovat nasobkem bodu nebo treba barevne odlisit od zelene treba na modrou (skutecne tikety a penize modra/cervena, tipovacka zelena/cervena).Pro me plati, ze tip je asi na houby, pokud neni podlozen realnym rizikem dotycneho tipera prohrat to, co ma v kapse. Pisu to proto, ze nekteri jen tipuji a nesazi (pry pauza, trenuji nanecisto apod.). Takove tipy, nez jsem zjistil, kdo je tluchuba, kdo zebrak (protoze uz sve prosazel), koho to bavi a pokracuje, protoze spravuje dobre svuj bankroll (proto to snad dela), me staly uz dost penez tady. Proste ma chyba je duverivost. To uz se ted ale nestane  .
To je pěkná blbost nechápu proč já bych ti měl podkládat svůj tip svým tiketem ,mě je úplně jedno jestli budeš hrát semnou či ne , já to dělám pro sebe abych měl já prachy a to že tu dám svůj tip je jen dobrá vůle mě samého aby sis i ty vsadil třebas podle mně a vyděl nakou korunu , já nehraji soutěž tudiš my o prachy nejde já si je dokáži vydělat sám než abych je bral od sázkovky a ještě od takové pofiderní jako je BETLICK .Tudiš říkám dělejte si co chcete mě je to fuk já se nemusím dělit o své tipy klidně je tu dávat nemusím
ned 30. říj 2011 22:55:04 od pacient
Milan61 píše:Další možnost by mohla být že každý by měl na začátku měsíce přidělenou stejnou pomyslnou částku a jak s ní naloží je už na něm...když ji prosází za týden je jeho problém...nebo tak nějak
A co to pomůže ? zrobíš si 10nicků jak já a jedeš na ostro znova
ned 30. říj 2011 23:21:12 od Milan61
Koudy: já vím že solovky tady už byly ale přece jen to bylo omezený jak příležitostmi tak tipem Jasně chtělo by to vyšperkovat asi...a na blbečky kteří si dělají několik nicků by se tak našel metr
pon 31. říj 2011 0:37:10 od pacient
Milan61 píše:Koudy: já vím že solovky tady už byly ale přece jen to bylo omezený jak příležitostmi tak tipem Jasně chtělo by to vyšperkovat asi...a na blbečky kteří si dělají několik nicků by se tak našel metr
To narážíš na mě ? urážím tě taky ty lopato ? za prvé já tu nic nezneužívám používám tu pouze dva nicky v tip soutěži a to LOFAS a PACIENT a za další jak jsem byl v mínuse tak jsme jel pořád za ty samé nicky a nic jsme neměnil tak zklidni hormon . Je zajímavé že tu mají jen kecy jen ti co jsou v mínuse a jsou nejvíc chytří , jak už jsem jednou řekl je my to fuk já tu od nikoho tipy nehraji věřím čistě jen sám sobě a tím že chci pomoct někomu svýma tipama za to já nemůžu tak se uklidni ty klaune a neurážej , já nejsem ten co se dostane do mínusu a hend mění nick a o výhru mi nikdy nešlo a nikdy nepůjde tu lepší nechám tobě a je mi to celkém jedno klidně mě zablokujte celého ,chci pomoct každému nechci hrabat jen sám.  A jestli nechcete tady odborníka na NHL a AHL tak stačí říct a já už sem nedám ani jeden tip ale profík je profík
pon 31. říj 2011 1:04:39 od bojller
Lofas píše:bojller píše:Nevim, co s tim, viteze ale uzname, doufam. Chtel bych taky, aby vitez byl pro me (a hlavne nove lidi, co prijdou na toto forum) serioznim tiperem, s kterym se rad svezu a ne se slozite probirat zelenymi tipery a tyhle vysoke kursy, co mu vysly, neberu jako orientaci sazet s nim. Rovnez chapu odmenu jako adminovu pobidku, aby se nekdo namahal s psanim tipu. Muj navrh: prilozit skutecny tiket tipera (tim by se ukazala realita) a treba toto nejak bonifikovat nasobkem bodu nebo treba barevne odlisit od zelene treba na modrou (skutecne tikety a penize modra/cervena, tipovacka zelena/cervena).Pro me plati, ze tip je asi na houby, pokud neni podlozen realnym rizikem dotycneho tipera prohrat to, co ma v kapse. Pisu to proto, ze nekteri jen tipuji a nesazi (pry pauza, trenuji nanecisto apod.). Takove tipy, nez jsem zjistil, kdo je tluchuba, kdo zebrak (protoze uz sve prosazel), koho to bavi a pokracuje, protoze spravuje dobre svuj bankroll (proto to snad dela), me staly uz dost penez tady. Proste ma chyba je duverivost. To uz se ted ale nestane  .
To je pěkná blbost nechápu proč já bych ti měl podkládat svůj tip svým tiketem ,mě je úplně jedno jestli budeš hrát semnou či ne , já to dělám pro sebe abych měl já prachy a to že tu dám svůj tip je jen dobrá vůle mě samého aby sis i ty vsadil třebas podle mně a vyděl nakou korunu , já nehraji soutěž tudiš my o prachy nejde já si je dokáži vydělat sám než abych je bral od sázkovky a ještě od takové pofiderní jako je BETLICK .Tudiš říkám dělejte si co chcete mě je to fuk já se nemusím dělit o své tipy klidně je tu dávat nemusím 
Koukam, ze muj prispevek byl na tebe asi moc slozitej, nevadi, byl to jen navrh. Mimochodem nemas jen 2 nicky, pred casem te odhalil uz Escobar, tak nelzi, ze mas jen dva. Nerozumim, proc nekdo potrebuje 2 nicky, je to proste divny. Me jsou tudiz tve tipy uplne volny, protoze si jedu jinak sazeni, tohle jsem nabizel pro lepsi navstevnost fora a ze by vykrystalizovali dobri sazkari, skutecni sazkari, kdybys to poradne cetl. Ostatne vis co madarsky znamena lofas? Uz dat si nadavku jako nick je divny
pon 31. říj 2011 1:24:25 od Milan61
pacient píše:Milan61 píše:Koudy: já vím že solovky tady už byly ale přece jen to bylo omezený jak příležitostmi tak tipem Jasně chtělo by to vyšperkovat asi...a na blbečky kteří si dělají několik nicků by se tak našel metr
To narážíš na mě ? urážím tě taky ty lopato ? za prvé já tu nic nezneužívám používám tu pouze dva nicky v tip soutěži a to LOFAS a PACIENT a za další jak jsem byl v mínuse tak jsme jel pořád za ty samé nicky a nic jsme neměnil tak zklidni hormon . Je zajímavé že tu mají jen kecy jen ti co jsou v mínuse a jsou nejvíc chytří , jak už jsem jednou řekl je my to fuk já tu od nikoho tipy nehraji věřím čistě jen sám sobě a tím že chci pomoct někomu svýma tipama za to já nemůžu tak se uklidni ty klaune a neurážej , já nejsem ten co se dostane do mínusu a hend mění nick a o výhru mi nikdy nešlo a nikdy nepůjde tu lepší nechám tobě a je mi to celkém jedno klidně mě zablokujte celého ,chci pomoct každému nechci hrabat jen sám.  A jestli nechcete tady odborníka na NHL a AHL tak stačí říct a já už sem nedám ani jeden tip ale profík je profík 
co se do mně sereš debile...ty mi seš úplně u prdele...vůbec sem neměl namysli tebe...jde mi jen o to aby to dobře fungovalo ...ty mně seš ukradenej trotle
pon 31. říj 2011 1:31:37 od Lofas
bojller já to beru všechno jako vtip ty mé názvy a je mi totálně fuk jak si to každý přebere ty mě neznáš nevíš co jsme zač tak co , a jak si to přebereš ty či jiný je mi celkem jedno . další věc ano měl jsem jich tu 10 těch nicku to nepopírám ale taky my jich Escobat pár zablokoval ale v toplistu používám pouze dva Lofas a Pacient a jestli výš tak s Pacientem jsme byl hodně v mínuse ale furt jsme sázel za něj nikdy jsme nevyměnil nick za jiný abych se dostal znova do plusu . A že jsou ti mé tipy volné je mi jedno a já nejsem zas dobrý sázkař abych tě prosil že máš hrát zrovna moje tipy tu jsou lepší sázkaři a at si každý hraje svoje vlastní . A co se týká toho co si napsal je mi to jedno at to je jak každý uzná za vhodné , jak říkám my o soutěž nejde tipy tu dávám jen proto že se my líbí jak to je zrobené tady. Mě na rozdíl od jiných nejde o zisk abych tu dával nesmysli co nevsadím abych tam měl co největší kurz abych se dostal na ty nejlepší pozice abych měl prachy z tipovačky v tom mě zas neznáš , všechno co tu dávám hraji reálně a všchno to jsou promyšlené tipy až na pár úletů co sem šoupnu ale nikdo není svatý .
pon 31. říj 2011 1:40:27 od Lofas
Milan61 píše:pacient píše:Milan61 píše:Koudy: já vím že solovky tady už byly ale přece jen to bylo omezený jak příležitostmi tak tipem Jasně chtělo by to vyšperkovat asi...a na blbečky kteří si dělají několik nicků by se tak našel metr
co se do mně sereš debile...ty mi seš úplně u prdele...vůbec sem neměl namysli tebe...jde mi jen o to aby to dobře fungovalo ...ty mně seš ukradenej trotle
Za to já tě žeru až moc jsi frajer
pon 31. říj 2011 16:27:04 od Deellepe
Kurzové omezní bych žádné nezaváděl. Ale zavedl bych to, že každý by například dostal kredit 10 000Kč a ten kdo by ho jakýmkoliv způsobem rozšířil nejvíce, tak ten by na konci měsíce zvítězil. Kdo by se dostal na 0, ten by ze soutěže vypadl.
Ale nějaké kurzové omezení ? Proč ? Nevidím v tom žádný důvod, a ani to, že soutěž vyhraje haluzově trefený přesný skóre, je to zkrátka a dobře soutěž, kde si sázkař může zkusit soutěžně nějaký tipy, který by za peníze nedal.
pon 31. říj 2011 16:48:10 od Petr Jeník
O tom že je to soutěž a že se tam dávají tipy, které by ve skutečnosti nedali, plácaj jen ti, kteří jsou v mínusu. Ve skutečnosti je to ale tak, že sem většina lidí dává to co si myslí, že by opravdu vyjít mělo. Jen ti, kteří se dostanou do mínusu, tak pak začnou dávat blbosti s vysokým kurzem a doufají, že to vyjde a začnou mít kecy o tom, "že je to vlastně jen soutěž". Soutěž to je, ovšem každý v ní může ukázat, jak je dobrý tiper. A co si budeme povídat, to co jsem psal, na tebe sedí úplně přesně. Viz. Dellepeho tipyZe začátku ti to nevycházelo a tak jsi začal zvyšovat kurzy, aby se ti to alespoň vrátilo a tím si se dostal na úplný dno. No a teď plácáš o tom, "že je to vlastně jenom soutěž". Totéž se pak dá říci o KoUdym ( Koudyho tipy), který teď mluví úplně stejně jako ty.
pon 31. říj 2011 17:18:58 od pacient
Petr Jeník píše:O tom že je to soutěž a že se tam dávají tipy, které by ve skutečnosti nedali, plácaj jen ti, kteří jsou v mínusu. Ve skutečnosti je to ale tak, že sem většina lidí dává to co si myslí, že by opravdu vyjít mělo. Jen ti, kteří se dostanou do mínusu, tak pak začnou dávat blbosti s vysokým kurzem a doufají, že to vyjde a začnou mít kecy o tom, "že je to vlastně jen soutěž". Soutěž to je, ovšem každý v ní může ukázat, jak je dobrý tiper. A co si budeme povídat, to co jsem psal, na tebe sedí úplně přesně. Viz. Dellepeho tipyZe začátku ti to nevycházelo a tak jsi začal zvyšovat kurzy, aby se ti to alespoň vrátilo a tím si se dostal na úplný dno. No a teď plácáš o tom, "že je to vlastně jenom soutěž". Totéž se pak dá říci o KoUdym ( Koudyho tipy), který teď mluví úplně stejně jako ty.
Naprosto souhlasím nemohl si to vyjádřit líp a nejlepší na tom je že Koudy má svůj web kde chce prodávat své tipy , nic proti koudy ale sranda musí být
pon 31. říj 2011 17:23:34 od karlito_69
Ikdyž je to třeba blbost, tak takovjmhle tipům by se dalo zamezit tím, že by se podle kurzu nejen přičítalo, ale i odečítalo. Sice to není jako při sázení, kdy přijdeš jen o to, co vsadil, ale zas na druhou stranu by to třeba fungovalo. Ale já nehraju, tak to berte jen jako názor.
pon 31. říj 2011 17:36:01 od vevrdy
Zavedení maximálního kurzu by tuto soutěž určitě zkvalitnilo, protože jinak bude stále docházet k tomu, že čím více bude mít uživatel KO tipu tím více bude zvyšovat své kurzy a to nemluvím o tom, že by se ještě mohlo ke konci měsíce klidně najednou zapojit několik multiuživatelů s tipmi na přesné skoré jen s vidinou výhry. K zamezení tomuto bych od příštího kola (zítřka) zavedl to, že by uživatel musel vložit svůj Nick do sázkovky jež se stane sponzorem před prvním vložením svého tipu stejně tak jako tomu bylo v sólovkách a případná výplata by byla možná jenom tam (ale tak aby každý Nick mohl být uložen do databáze jen jednou a ne víckrát). Protože to že tu má x lidi několik účtů svědčí jen a jen o jejich vychcanosti, že pro každou korunu jsou schopni udělat cokoliv. Když tu někdo plácá že má více Nicků, ale že mu o peníze vůbec nejde tak si silně protiřečí, protože pak za tím nic jiného není a slavné nicky mu jsou na dvě věci a je jen ubohej a přijde mu lepší to tady kurvit, než aby zved svou prdel od kompu a šel si ty kačky vydělat jinak.
Mimochodem zavedení zadávání kurzu stejně tak, jako se zadává datum a čas by po technické stránce byla už prkotina a určitě by se už nenašli „trotlové“ co to i přes upozornění stále nepochopí.
pon 31. říj 2011 17:36:32 od pacient
karlito_69 píše:Ikdyž je to třeba blbost, tak takovjmhle tipům by se dalo zamezit tím, že by se podle kurzu nejen přičítalo, ale i odečítalo. Sice to není jako při sázení, kdy přijdeš jen o to, co vsadil, ale zas na druhou stranu by to třeba fungovalo. Ale já nehraju, tak to berte jen jako názor.
Hrát nemusíš ale tip snad můžeš dát aspon každý bude vědět jestli si dobrý v tom co děláš , já taky nehraji a tipy jsem tam dál
pon 31. říj 2011 17:48:31 od karlito_69
pacient píše:karlito_69 píše:Ikdyž je to třeba blbost, tak takovjmhle tipům by se dalo zamezit tím, že by se podle kurzu nejen přičítalo, ale i odečítalo. Sice to není jako při sázení, kdy přijdeš jen o to, co vsadil, ale zas na druhou stranu by to třeba fungovalo. Ale já nehraju, tak to berte jen jako názor.
Hrát nemusíš ale tip snad můžeš dát aspon každý bude vědět jestli si dobrý v tom co děláš , já taky nehraji a tipy jsem tam dál 
Já nemám účet u tý sázkovky a myslim, že díky tomu tam ani tip dát nemůžu
pon 31. říj 2011 17:57:59 od Deellepe
Petře Jeníku, vím, že máš vůči mě jistou averzi... ale,..
Já střelce dávám od samého začátku této soutěže. Ano jsem v mínusu, to je patrné, nevím jak jsi to myslel s tím navyšováním kurzů. Je jasné, že na fotbalové střelce je menší kurz (většinou) než na ty hokejové.
Budeš se asi divit, ale za peníze dávám též střelce. Jak jsem psal je to soutěž, a ty střelce do jsem dával jsem v drtivé většině nedal na tiket. Tak jsem opravdu nepochopil narážku na muj nick.
Do mínusu jsem se snad dostal hned prvním neúspěšným střelcem, a navyšování kurzu ? ? ? O tom snad nemůže být ani řeč neeeeee ????
pon 31. říj 2011 18:04:18 od Petr Jeník
Vevrdy: je to přesně jak píšeš - od zítřka zavedu jak podmínku max kurzu, tak bude nutné vložit nick u Betclic - to jsem chtěl udělat už v říjnu, ale nestihl jsem to.
Deellepe: Vím že sázíš střelce i za peníze. To že ale nedáváš do soutěže to co sázíš, ti nevěřím ani na chvíli. Nikdo není takovej tupec, aby chtěl v soutěží záměrně prohrát a dává tam proto blbosti.
pon 31. říj 2011 18:10:29 od Deellepe
Petr Jeník píše:Vevrdy: je to přesně jak píšeš - od zítřka zavedu jak podmínku max kurzu, tak bude nutné vložit nick u Betclic - to jsem chtěl udělat už v říjnu, ale nestihl jsem to.
Deellepe: Vím že sázíš střelce i za peníze. To že ale nedáváš do soutěže to co sázíš, ti nevěřím ani na chvíli. Nikdo není takovej tupec, aby chtěl v soutěží záměrně prohrát a dává tam proto blbosti.
A je to tu zas. Ti nevěříš, že nedávám za peníze, to co dávám do soutěží. No. Co na tohle říct. Nic.
pon 31. říj 2011 18:26:48 od Dreip
U Betclic? Takže pro vložení tipu je nutné být zaregistrován u Betclic?
Já jelikož, půlené AH systém nezvládá, tak zájem ani nemám. Ale proč zrovna u Betclic? Tam bych se fakt kvůli tomu neregistroval.
pon 31. říj 2011 18:36:21 od karlito_69
Dreip píše:U Betclic? Takže pro vložení tipu je nutné být zaregistrován u Betclic?
Já jelikož, půlené AH systém nezvládá, tak zájem ani nemám. Ale proč zrovna u Betclic? Tam bych se fakt kvůli tomu neregistroval.
Tak jednak je nutné mít sjednocené kurzy a navíc je Betclic sponzorem týhle tipovačky
pon 31. říj 2011 18:40:37 od vevrdy
Máš jasně napsáno že pokavad to tvoje Betclick nenabízí můžeš to vzít z jiné SK, ja také běžně sazím a vkládám Asijské handicapy a beru si to tam kde to hraju (Bet365).
pon 31. říj 2011 18:49:43 od Deellepe
Doufám, že zůstane to, že kurzy se budou moci brát z jiných SK, pač Betclic střelce NHL nevypisuje.
Zpět na Volný pokec