Sázkařský spolek

<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 12:20:00

Sázkařský spolek

Dobré odpoledne přeji !

Přicházím s nabídkou spoluúčasti v Sázkařském spolku.

Oč se jedná ?
Pro ty, kteří rádi sázejí střelce (zaměřujeme se pouze a výhradně na NHL střlece), je tu možnost spoluúčasti na sestavování kombinátorů.

Proč právě NHL střelci a né střelci z ELH, KHL...či dokonce fotbalisti ?

Odpověď je vskutku jednoduchá. V NHL se neuplácí, je to nejrychlejší hokejová hra na světě. Hodně střel na bránu, jednodušše zjistitelné statistiky, převážně se hraje ráno SEČ, tudíž se tu zabraňuje tomu, že pacienti většinou ten daný zápas nesledují, a neklejí u PP.

Jak to vše vzniklo ?
Před začátkem NHL sezóny jsme s kamarádama přemýšleli, jak (někdo pro radost, jiný zase pro peníze) sázet střelce. Byly na snadě různé taktiky sázení, sólovky, akovky, kombíky, dělaly se různé statistiky, propočty, výpočty, zjišťovaly se sestavy.
Moc to nevycházelo, a tak jsem přemýšlel, jak dát A) finance nás kamarádů na jednu kupičku, B) štěstí při hře nás všech skloubit dohromady.
A tak vznikl ténto Sázkařský spolek.

Cíl sestavování kombinátorů.
Cíl je zřejmě jasný.
A) FINANCE
Před podáním tiketu se dohodneme, jakou částku kdo chce vrazit do toho kombinátoru.
Když se dohodneme např. na tom, že každý dá 30Kč, tak každý dá 30Kč a kombík bude podán celkem za 90Kč.
B) ŠTĚSTÍ PŘI HŘE
Ti, co jistě sázíte již dlouhou dobu, jistě študírujete statistiky, počasí, vztahy v rodinách jednotlivých hřáců atd.
Nebo jste byli již někdy svědky, že k okénku přišla babička, dala plachtu za 20Kč a druhý den si přišla pro obrovskou vatu, a vy jste jen nevěřícně koukali, a ptali se sami sebe, co děláte špatně.
Z toho vyplývá další bod...

Co každý do hry vnáší ?

Do hry každý jednak přínáší kapitál, který je ochoten do hry vložit, a na kterém jste se dohodli s ostatníma sázkařema.
Druhak do hry každý z tipérů přináší pouze (či na domluvě) 2 NHL střelce pro daný den.
Krásné na tom je to, že při sestavování kombinátorů je částka na 1-AKO nastavena tak, aby při správném tipu jedné skupiny se VŠEM tipérům vrátil vklad, tzn. že každý fandí každému, aby alespoň vyšla jedna skupina, a všem se vrátil onen vklad.
Když vyjdou dvě a více skupin... o tom je další bod.

Vyjde-li více skupin.
Při jednoduchém příkladě 3 típérů při sázce 30Kč od každého tipéra, s kurzem v jedné skupině s koeficientním kurzem 10.
Tzn. celkově bude tiket podán za 90Kč.
Jednoduchýma matematickýma výpočtama dojdeme k tomu, že aby se všem vrátil vklad při správném uhodnutí alespoň jedné skupiny, je třeba, aby bylo 1-AKO vsazeno za 9Kč, 2-AKA budou tudíž vsazena za 21Kč.
Když vyjdou 2 skupiny, tak všem se rozdělí 30Kč a zbytek výhry se rozdělí rovným dílem mezi úspěšné tipéry.
Tzn. že jak jsem psal výše, všichni fandí všem, a ten kdo neuhodne, tak při svém štěstí v neštěstí dostane svůj vklad nazpět.
Další výhoda je v tom, že pokavaď se složí více sázkařů na kombíka, tak výhra samozřejmě jsou v další fázi vyšší, než-li by ten samý kombík se samýma střelcema zahrál jeden sázkař sám při těch onech zmiňovaných 30Kč

Kasa.
Co se týče kasy, banku, či jak chcete.
Ze začátku nás bylo 5, co jsem takto sázeli. Měli jsme to zařízené tak, že každý z nás měl účet u Chance, kde vklad a výběr na pobočce je bez problémů.
Kasa se po týdnu předávala někomu jinému.
Tzn. že týden jsem ji měl já, týden zas někdo jiný, a takto to šlo pořád do kolečka.
Záleží samozřejmě na dohodě. Do týdne jsem takto vsadili 3-5krát. A domluvili jsem se, že buď tomu, kdo má kasu ten daný týden, tak pošlem na účet peníze, nebo, ten kdo má kasu, tak tikety vsadí, s tím, že následující týden vždy v PO se se všemi srovná. K tomu nám sloužila jednoduchá tabulka. Před každým sestavováním nového tiketu, či po jeho vyhodnocení jsme si skypli, zda to tak souhlasí, zda ten už vložil tolik a tolik, má výhru takovou a takovou, a dohodli jsem se na sestavení dalšího tiketu.
Vždy v pondělí se ten kdo měl kasu, či se s tím kdo měl kasu, vše vyrovnalo.
Ten kdo má kasu = sestavuje tiket.

Proč verbuju nové ?
Jednoduché. Zbyli jsme totiž jen už dva. Kluci se musejí učit na zkoušky, nějako je to omrzelo, jeden borec fárá ve fabrice. Tudíž jsem se rozhodl, že touto cestou oslovím nové členy, kteří by se chtěli zapojit.

Skype, icq, účet u chance nutné.

K tomuto Sázkařskému spolku skype, icq, i účet u Chance patří, a je to neodmyslitelné.
Slouží to pro bezplatnou komunikaci, a vklad na účet.

Žádný podvod, zkuste to mezi kamarádama též jako my.
Pokud si říkáte, co tu ten blázen píše, tak než-li tu začnete psát bláboly, typu, že mám v této úvaze gramatický chyby a kdesi co si, že si vymýšlím, tak zkuste nejdříve o tom popřemýšlet, a když přijdete na princip tohoto druhu sázení, tak nemusíte se přidávat ke mě, ale můžete kombíky rozjet mezi svejma kamarádama.
Kdo ví, někdo možná tento systém už dávno rozjel. Tak to tu prosím nepiště, že jsem 100let za opicema. Děkuji.

Vznik přátelství.
Je jasné, že všichni jsme nějaký. Není to jen o sázení. Člověk pozná nové lidi. Samozřejmě, může se stát i to, že může vyjít celý kombík a držitel kasy si výhru celou nechá, a zkrátka a dobře vysere se na dělení výhry. To vidím jako mínus tohoto systému. V tom případě, vysrat se i na něho.
S tím se každý musím smířit, i to se může stát. Stávaj se i horší věci, jako vraždy kvůli prachům v rodině.
Samozřejmě má to i své mouchy.

V případě, že Sázkařský spolek někoho zaujal, piště mi SZ, či na ICQ 429299120, či na SKYPE zazulcz

Právo pro výskyt pravopisných chyb vyhrazeno.
<<

pacient

Příspěvek čtv 27. říj 2011 12:52:58

Re: Sázkařský spolek

No asi tak úspěšní nebudete když jste zůstali jenom dva tudiš zbytečná věc a navíc když jsem přeci úspěšný tak se nepotřebují radit a jedu sám za sebe . A za další jak ty můžeš vědět že si ten dotyčný nevsadil jiný kombík kterému věří vic a do spolku dá schválně naké pičoviny a jestli se ti daří tak jak v tipsoutěží tak to potěší ;)
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 13:10:50

To celé není o bůhví jaké úspěšnosti. Jednak je to o penězích, tzn. že více lidí se složí na lístek, a každý se snaží dát takové střelce, aby vyšly dvě a více skupin, pač na takové peníze "sázkař sólař" za stejné vložené peníze do vlastního kombíku ve stejném duchu nedošáhne.
(v příkladě jsem uváděl příklad 3 skupiny po 2 střelcích celkově vsazeno za 90Kč, každý sázkař dá 30Kč a 2tipy na střelce)
Zkus si takový kombinátor sám sestavit, a na takovou částku se nedostaneš.

Jsou to střelci, tzn. že góla může dát kdokoliv, nejsou to zápasy.
Takže je to o štěstí. Uváděl jsem příklad s babičkou, která jde k okénku a vsadí nesmyslnou plachtu.

Nikomu nikdo nic nezakazuje, ať soukromě si vsadí co chce. Klidně ať schválně dává píčoviny. Ale zeptám se, co těma píčovinama máš na mysli ? Podle mě je píčovina dát, že Plzeň porazí Barcelonu. Ale co je dle tebe píčovina u střleců ?
A navíc každý sázkař ve spolku by byl sám proti sobě. Pač jak jsem tu psal, když vyjdou dvě skupiny (tomu dotyčnému), tak bere více peněz, než-li by ten kombík za těch 30Kč dával sám. Takže se každý snaží dávat takové střelce, kde pravděpodobnost, že zasune je větší, než u hráčů, kteří mají kurz 5 a více.

Né každý chce rvát do střelců tisíce.

Systémů jak sázet střelce je více, tento je jeden z nich.
<<

Koky.

Příspěvek čtv 27. říj 2011 13:21:53

pacient píše:No asi tak úspěšní nebudete když jste zůstali jenom dva tudiš zbytečná věc a navíc když jsem přeci úspěšný tak se nepotřebují radit a jedu sám za sebe . A za další jak ty můžeš vědět že si ten dotyčný nevsadil jiný kombík kterému věří vic a do spolku dá schválně naké pičoviny a jestli se ti daří tak jak v tipsoutěží tak to potěší ;)

Srovnávat tipsoutěž a normální vsázení mi přijde celkem divný ;) Dal bych ruku do ohně na to, že ty co jsou v tipsoutěži v plusu aspoň někdo není v plusu normálně ve skutečnosti :)
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

pacient

Příspěvek čtv 27. říj 2011 14:32:44

Koky. píše:
pacient píše:No asi tak úspěšní nebudete když jste zůstali jenom dva tudiš zbytečná věc a navíc když jsem přeci úspěšný tak se nepotřebují radit a jedu sám za sebe . A za další jak ty můžeš vědět že si ten dotyčný nevsadil jiný kombík kterému věří vic a do spolku dá schválně naké pičoviny a jestli se ti daří tak jak v tipsoutěží tak to potěší ;)

Srovnávat tipsoutěž a normální vsázení mi přijde celkem divný ;) Dal bych ruku do ohně na to, že ty co jsou v tipsoutěži v plusu aspoň někdo není v plusu normálně ve skutečnosti :)

Takhle přesně píše týpek co je v mínuse , proč si každý myslí že ten kdo je úspěšný v topsoutěží že je v mínuse [-x to je přesný příklad závisti navíc tam každý ukazuje jak je dobrý či špatný a bud se dostane do hlubokého mínusu tak změní nick a jede dál nebo je v plusu a jede dál . Tam ani tak nejde o tu soutěž ale o to jak si kvalitní tiper . A kdyby si se zaměřil na toho nejlepšího třebas Vevrdáka z Confusedem tak nemůžeš být v mínuse , nebo sázej podle mě a budeš v mínuse raz dva :D

Já silně pochybuji že ten kdo tam dává tipy je ve skutečnosti nehraje podle mě minimálně ti nejlepší je hrají i na svých tiketech , ano jsou tu jedinci co to tak zvaně zkouší kde to střílí od boku náký náhodný tip a jak chytí velký kurz tak to jen reguluje , ale to není můj případ , já hraji sám za sebe a od BETCLICU nic nechci a nikdy bych se k ním neregistroval i kdyby nabízeli 10 táců v soutěži , pro mě to je jedna z nejhorších sázkovek co může být . ;)

Deellepe nechci ti brát iluze ale podle mě ten spolek nemá smysl , jak můžeš vědět že tě ten dotyčný neokrade kterého neznáš pořádně , podle mě nato moc lidi nechytneš ale jinak smysl by to dávalo z lidma které znám ale ne někoh z netu [-x
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 27. říj 2011 14:40:55

Hrozně se mi líbí, jak ti, co jsou v mínusu v Tipovačce, tak vždy napíší, že jí neberou vážně :D
A jsou to ti samí, kteří tu před časem vykřikovali, jak by bylo super hodnotit analýzy podle úspěšnosti a já je přesvědčoval o tom, že je to nesmysl. Co by pak povídali, když by byly v mínusu v této soutěži? Opět že to neberou vážně.

Dellepeho pokusy založit jakýkoli spolek, web nebo cokoli dalšího, už neberu vůbec vážně.
Vždy jde jen o jedno. Získat prostředky na sázení.

Před podobnými systémy všechny předem varuju. Nikdy z toho nevzejde nic dobrého a vždy jen přijdete o peníze.
Sázejte každý s rozumem a podle svého uvážení.
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 15:36:03

Psal jsem výše, že to můžete zkusit se svýma kamarádama. Nepíšu to pro svůj zisk, či něco takového, až někdo zachytí mojí myšlenku, ať přidá příspěvek. Zatím to tu asi nikdo nepochopil.
Nemusíte se verbovat hned ke mě.
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 27. říj 2011 15:41:06

Myšlenka každého, kdo zakládá podobný freundschafty je pochopitelná celkem snadno a vždy zní: "Nemám peníze. Tak mi dejte svoje, ať mám za co sázet".
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 15:45:07

Asi jsem se někde přeci jen špatně vyjádřil.
Je dobré hanit, to, čemu nerozumím, co nepochopím.
Odpovím na kterékoliv konkrétní otázky.
Pojďme debatovat.
<<

Koky.

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:33:51

pacient píše:
Koky. píše:

Takhle přesně píše týpek co je v mínuse , proč si každý myslí že ten kdo je úspěšný v topsoutěží že je v mínuse [-x to je přesný příklad závisti navíc tam každý ukazuje jak je dobrý či špatný a bud se dostane do hlubokého mínusu tak změní nick a jede dál nebo je v plusu a jede dál . Tam ani tak nejde o tu soutěž ale o to jak si kvalitní tiper . A kdyby si se zaměřil na toho nejlepšího třebas Vevrdáka z Confusedem tak nemůžeš být v mínuse , nebo sázej podle mě a budeš v mínuse raz dva :D

Já silně pochybuji že ten kdo tam dává tipy je ve skutečnosti nehraje podle mě minimálně ti nejlepší je hrají i na svých tiketech , ano jsou tu jedinci co to tak zvaně zkouší kde to střílí od boku náký náhodný tip a jak chytí velký kurz tak to jen reguluje , ale to není můj případ , já hraji sám za sebe a od BETCLICU nic nechci a nikdy bych se k ním neregistroval i kdyby nabízeli 10 táců v soutěži , pro mě to je jedna z nejhorších sázkovek co může být . ;)

Deellepe nechci ti brát iluze ale podle mě ten spolek nemá smysl , jak můžeš vědět že tě ten dotyčný neokrade kterého neznáš pořádně , podle mě nato moc lidi nechytneš ale jinak smysl by to dávalo z lidma které znám ale ne někoh z netu [-x

Tak já ve skutečnosti v mínusu nejsem takže mě je jedno co si o mě myslíte :ymhug: ;)
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Koky.

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:35:03

Když v tom tipuju střelce tak bych je ve skutečnosti určitě nedal za 1000 :))
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:40:30

Petr Jeník píše:Hrozně se mi líbí, jak ti, co jsou v mínusu v Tipovačce, tak vždy napíší, že jí neberou vážně :D
A jsou to ti samí, kteří tu před časem vykřikovali, jak by bylo super hodnotit analýzy podle úspěšnosti a já je přesvědčoval o tom, že je to nesmysl. Co by pak povídali, když by byly v mínusu v této soutěži? Opět že to neberou vážně.

Dellepeho pokusy založit jakýkoli spolek, web nebo cokoli dalšího, už neberu vůbec vážně.
Vždy jde jen o jedno. Získat prostředky na sázení.

Před podobnými systémy všechny předem varuju. Nikdy z toho nevzejde nic dobrého a vždy jen přijdete o peníze.
Sázejte každý s rozumem a podle svého uvážení.

Všimni si, že já do tipovačky dávam jen střelce a ty normálně nesázím, možná občas jen for funz a 10/20kč. Takže to opravdu neberu vážně ;)
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:44:20

Samozřejmě
To je geniální výmluva každého, kdo je v mínusu :))
Tohle mě úplně fascinuje - každý by chtěl ukazovat své výsledky - když jsou dobrý, tak je to super - když jsou lidi v červených číslech, tak je to vlastně jenom hra, která nic neznamená.
Když to byl tenisbets tak byla výmluva "na tenis normálně nesázím". Tady je to výmluva "nedával bych to za tisíc" nebo "dávám střelce a ty normálně nedávám".

Co budeš dávat do svých tipů na svém novém webu úspěšného tipera? Taky něco, co normálně nedáváš?
Nebo až se dostaneš do červených čísel, tak založíš nový kvalitní web?
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:46:47

asi začnu tipovačku, vypadá to že je to sranda :)
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:54:04

Si myslíš že když jsi udělal tipovačku s cenama tak ti každý do toho půjde na 100%? :D Je mi uplně jedno co si myslíš, hlavně že já vím co dávám do tipovačky a co sázím a tvůj názor mi je celkem fuk ;)
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:54:32

Koki.

Máš pravdu. Nejlepší je to hrát mezi kamarádama.

Zeptám se. Tys ten systém pochopil ?
<<

k0udy

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:55:18

Ještě bych dodal že tvé weby jsou vždy samozřejmě nejlepší, ale jak někdo udělá něco jiného jediné co dokážeš je to pomluvit a řict jak je to trapné.
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 27. říj 2011 16:55:36

Tak a dva konstruktivní dotazy pro Dellepeho:

Proč by měl někdo slepě spoléhat na cizí tipy?
Jak myslíš, že by kvalitní tiper dlouho toleroval tvé mínusy a dotoval je ze svých výher?

Ještě bych dodal že tvé weby jsou vždy samozřejmě nejlepší, ale jak někdo udělá něco jiného jediné co dokážeš je to pomluvit a řict jak je to trapné.

Ale já to přeci nepomlouvám a neříkám že je to trapné.
Spíš bych řekl amatérské, zoufalé, hloupé, bez perspektivy, výstřel do tmy, naprosto gramaticky a stylisticky ubohé, na úrovni dvanáctiletého školáka.
Ironická poznámka o mých "nejlepších" webech je vlastně taky docela hloupá. Nebo máš pocit, že je co srovnávat?
<<

k0udy

Příspěvek čtv 27. říj 2011 17:02:04

Petr Jeník píše:Tak a dva konstruktivní dotazy pro Dellepeho:

Jak myslíš, že by kvalitní tiper dlouho toleroval tvé mínusy a dotoval je ze svých výher?

Ale já to přeci nepomlouvám a neříkám že je to trapné.
Spíš bych řekl amatérské, zoufalé, hloupé, bez perspektivy, výstřel do tmy, naprosto gramaticky a stylisticky ubohé, na úrovni dvanáctiletého školáka.
Ironická poznámka o mých "nejlepších" webech je vlastně taky docela hloupá. Nebo máš pocit, že je co srovnávat?

Tak vidíš a zase je to tady, tvé weby jsou nejlepší ale to proto, že ty se tim živíš, proto se to srovnávat nemůže. A to že on něco zkouší nového, nějakou novou strategii která se tobě nelíbí hned neznamoná, že je špatná. Tim nechci říct, že já bych do toho šel. Ale neni úplně špatné když přijdou třeba čtyři lidi, každý dá dva střelce kterým nejvíce věří a je to určitě o dost lepší než jeden člověk dá 8 střelců.
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 17:05:07

Petr Jeník píše:Tak a dva konstruktivní dotazy pro Dellepeho:

Odpovědi:
Nejsou tipy jako tipy. Střelci jsou tipy o štěstí. Každý přispívá 2 střelcema. Je to o náhodě o štěstí, náhodě, kdo jak chce.
Je to pro ty, co rádi hrají střelce, nechtějí do toho dávat hodně peněz, ale naopak, když to štěstí přijde, tipér bere více než-li by hrál kombík za stejný peníz.

Neznám kvalitního tipéra na střelce. Jednou vyhraje ten, podruhé vyhraje onen. Výhoda je v tom, že fandím i tomu druhému, třetímu tipéru, protože vím, že když vyjde alespoň jedna skupina, tak tomu co skupina nevyjde bere vklad. Takto je to v tom systému nastaveno. Pokud si někdo bude myslet, že je v tipování střelců expert nad experty, sázet s náma nemusí.
S kamarádam jsme to hráli max. tak, že do tyketu dal každý max. 20 -30Kč.
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 27. říj 2011 17:06:33

Tak vidíš - a je to tady zase :D
Mé weby nejsou nejlepší - znám stovky lepších webů. Navíc já své weby s nikým neporovnávám. To jsi ty napsal hloupou ironickou poznámku o tom, že mé weby jsou nejlepší.

A systém, kdy má člověk investovat do cizích tipů, prostě špatný je už z principu. Jediné správné sázení je to, kdy člověk sází své peníze na své tipy. O tom není třeba vůbec debatovat.

Nebo ty by si snad s radostí sledoval, jak kvůli dellepeho špatným tipům máš na účtu stále jen to své a přitom tvé tipy byly výherní? Jak dlouho by tě to bavilo?

Dellepe: na druhý dotaz jsi neodpověděl
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 17:16:48

Odpověď :

z měsíční zkušenosti, co ten systém jsme hráli, co ho chci i dál hrát je to :
1) Neznám kvalitního tipéra na střelce. Střelci jsou o náhodě štěstí.
2) Je to zábava. Na úrovni kamarádské se přeje jeden druhému, ten systém je nastaven tak, že stačí, aby vyšla jedna skupina komukoliv a všichni berou vklad. Takto to prostě je nastavené. Jednou vyhraju já, zadotuju toho daného tipéra. Jednou vyhraje on, zadotuje mě. Já nevím co je na tom k nepochopení.
Je to o zábavě, odstraňuje se tu česká klasická závist, přejem si navzájem. Jsem naivní ?
Kdokoliv se může přidat, kdokoliv odejít. Já nevím co tu mám, lépe psáno, jak to mám ještě vysvětlit.

Hraje se to za malý částky !
S tím, když vyjdou např. 2 skupiny je to vata. Na to by ten tipér sám při vložené čásce nedosáhl.
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 27. říj 2011 17:23:54

A jak dlouho myslíš, že tvoji smůlu bude někdo dotovat ze svého štěstí? Jak dlouho to pro něj bude zábava? Není moc zábavné koukat, jak přicházím o peníze :D
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 17:30:31

Petr Jeník píše:A jak dlouho myslíš, že tvoji smůlu bude někdo dotovat ze svého štěstí? Jak dlouho to pro něj bude zábava? Není moc zábavné koukat, jak přicházím o peníze :D

Ty si myslíš, že ty jseš ten frajer, budeš trefovat co tiket to dva střelce, abys mě a ostatní dotoval ?

Za ten měsíc jsme jen jednou vyhráli vatu.
V drtivé většíně chyběl jeden střelec, aby se alespoň vrátil vklad.
Bylo hodně tikétů, že nikdo netrefil nic.
Tak to je.
Je to o štěstí, a přívalu nových názorů na střelce. O náhodě. Nic víc v tom není.
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 27. říj 2011 17:35:49

Takže vlastně hovno z toho :D
Nikdo nic nevydělá - jen bude velká zábava sledovat, jak ten druhý projíždí moje peníze
Geniální plán

Každý by měl sázet své tipy za své peníze. To je prostě jediný správný způsob sázení.
<<

jardis27

Příspěvek čtv 27. říj 2011 17:52:18

Sázky na střelce to je nejistá sezóna co si budeme povídat dávám ty pacholky už 3-4 roky už nevím přesně pobral jsem na ně za tu dobu asi 25000kč a protože dávám za málo tak by mi něco zbylo bohužel moje žena má oči všude takže jsem vlastně v mínusu :)) .Samozřejmě je lepší dávat sám za sebe protože může být člověk nasranej jen sám na sebe.Mě osobně by bylo trapně kdybych to měl někomu kurvit .
Obrázek Obrázek

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 18:02:30

Jsou dva úhly pohledu.
Jeden je úhel kamarádský.
Druhý nekamarádský.

Není to žádná rejžárna, ani žádná škubárna.
Vyjde jedna skupina berou všichni.
Vyjdou dvě skupiny berou všichni + ti co trefili dané skupiny (výhra vyšší než-li by to hrál sázkař sám)

Zápory jsem si řekli, plusy také.

Ti co hrají střelce, vědí, jak vycházejí.
<<

jardis27

Příspěvek čtv 27. říj 2011 18:13:08

Deellepe pokecat o střelcích na netu je jedna věc ale hrát a dávat prachy na společný tiket s někým koho prakticky neznáš je podle mě blbost to mu můžeš dát rovnou číslo účtu i s PIN.Pokud už do toho jít tak s někým koho máš na očích den co den,ale hrát sám za sebe je přeci jen to pravý ořechový co si budeme povídat
Obrázek Obrázek

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
<<

pacient

Příspěvek čtv 27. říj 2011 18:13:29

Koky. píše:
Tak já ve skutečnosti v mínusu nejsem takže mě je jedno co si o mě myslíte :ymhug: ;)

To víš že nejsi v mínuse tak už to chápu tak do tipovačky dáváš schválně bláboly které nevyjdou =)) Tak místo aby sis dělal dobrou reklamu že jsi skvělí tiper tak ty si spíš budeš dělat ostudu v tipovačce =)) a budeš tvrdit že nejsi v mínuse :D jak říkám tu nejde o soutěž ale o to který tiper je dobrý a který je špatný je to úplně stejný to co dělal Escobar ty TIPY DNE akorát je rozdíl v tom že každý vidí jak si ve skutečnosti dobrý či špatný , tak kecy tipu jsem v pluse a jsem dobrý tiper ale v tipovačce jsem v mínuse je výsměch pro všechny co tipují v soutěži =))
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 27. říj 2011 18:14:06

Je mnoho úhlů pohledu - jen jeden je ale ten správný a tím je sázení svých peněz na své tipy.
Každý jiný úhel pohledu je špatný.
V tvém úhlu pohledu je to tak, že vždy to bude špatně

Mé tipy budou špatné = budu naštvaný, že to kazím druhým
Mé tipy budou správné = budu naštvaný, že to ostatní kazí mě
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 18:19:32

Petr Jeník píše:Je mnoho úhlů pohledu - jen jeden je ale ten správný a tím je sázení svých peněz na své tipy.
Každý jiný úhel pohledu je špatný.
V tvém úhlu pohledu je to tak, že vždy to bude špatně

Mé tipy budou špatné = budu naštvaný, že to kazím druhým
Mé tipy budou správné = budu naštvaný, že to ostatní kazí mě

To co jsi tu napsal, s tím vším do toho tipér jde. Máš pravdu. Není ti co vyčíst.
Česká závist, to je to oč tu běží.
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 27. říj 2011 18:21:53

jardis27 píše:Deellepe pokecat o střelcích na netu je jedna věc ale hrát a dávat prachy na společný tiket s někým koho prakticky neznáš je podle mě blbost to mu můžeš dát rovnou číslo účtu i s PIN.Pokud už do toho jít tak s někým koho máš na očích den co den,ale hrát sám za sebe je přeci jen to pravý ořechový co si budeme povídat

Máš pravdu. Když jsem to hráli, my kamarádi, tak to bylo na pohodu. Právě teď jsme zbyli jen dva a sháním někoho dalšího do party. To je to mínus, co jsem tu psal. Na nic nového jsi nepřišel. Budu hledat dál, už se něco rýsuje.
Alespoň aby jsem byli 3. Ve dvou to nemá moc cenu. I když dá se to také zahrát ve 2,ale srandy je méně, a tipů na střelce též méňe.
<<

pacient

Příspěvek čtv 27. říj 2011 18:43:18

k0udy píše:Si myslíš že když jsi udělal tipovačku s cenama tak ti každý do toho půjde na 100%? :D Je mi uplně jedno co si myslíš, hlavně že já vím co dávám do tipovačky a co sázím a tvůj názor mi je celkem fuk ;)

Ne tak místo aby si dal svoje tipy do soutěže a získal si prachy zdarma tak ty to děláš naopak , svoje tipy které vyjdou dáváš do analýzy a do tipovačky dáváš schválně pičoviny co nevyjdou :-o tak proč tam nedáváš ani tipy co dáváš do analýz a ty pičoviny co tam dáváš tam prostě nedám a když jsi skvělí tipér a úspěšný tak budeš v tipovačce v pluse , tím pádem bys měl zisk v tipovačce kde by jsi něco získal plus by sis udělal dobrou reklamu jenomže ty moc dobrý tiper nebudeš a proto tvrdíš to co tvrdíš . ;)
<<

radim

Příspěvek čtv 27. říj 2011 20:45:25

spolek=placené tipy prakticky,budeš totiž záviset na jiným...blbost

jak říká Petr,jediné správné řešení je sázet za svoje a pak bejt nasranej jen na sebe když už..

když už chceš něco s kamarádama tak si to pište na papírky a mějte z toho radost,ale netahej cizý peníze..
ObrázekObrázekObrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 28. říj 2011 11:04:53

To co jsi tu napsal, s tím vším do toho tipér jde. Máš pravdu. Není ti co vyčíst.

Jaká závist?
To že by se mi nelíbilo, kdyby mi někdo prohrával moje peníze nebo naopak by mě štvalo, že já prohrávám peníze druhým, to přece není závist.
<<

Deellepe

Příspěvek pát 28. říj 2011 12:55:19

Petr Jeník píše:

Jaká závist?
To že by se mi nelíbilo, kdyby mi někdo prohrával moje peníze nebo naopak by mě štvalo, že já prohrávám peníze druhým, to přece není závist.

Už se v tom nevrtej, zamotáváš se v tom. Hledáš něco, co tu opravdu není.
Vím, že si potřebuješ dokázat, že máš na vrh, ale ne všechny příspěvky jsou směřovány na tebe, tak se nechytej každého stébla. Vyprovokováváš tu pak zbytečné přestřelky.
<<

Deellepe

Příspěvek pát 28. říj 2011 12:57:02

Celé téma jsme už dávno uzavřeli tím, že není dobré hledat parťáky na veřejných fórech, já jsem je včera už našel mazi kamarádama.
Ostatní, co bych chtěli tento systém se mě můžou ovšem na cokoliv zeptat, pokud by si s něčím nevěděli rady, či ještě do této doby neví, jak to funguje. :-bd
<<

jardis27

Příspěvek pát 28. říj 2011 13:16:07

Deellepe - znám tě prakticky od začátku TF nejsi špatný tipér tvůj problém je v tom že se chceš zviditelnit za každou cenu.Kdybys dělal to co jsi děl od začátku (psal analýzy na střelce) tak jsi si tu získal určitý respekt a teď už tě nikdo nebere vážně protože chceš být expert na všechno a ti co tě znají tady TF to vědí.Je škoda že tak blbneš tipy jsi měl dobrý.
Obrázek Obrázek

<<

Deellepe

Příspěvek pát 28. říj 2011 13:20:34

To není o blbnutí.
Prostě jsme hráli systém s kámošema. Pár kámošů odpadlo. Chtěl jsem naverbovat další tipéry.
Kosa narazila na kámen.
Cizí lidi do systému napasujou.
Takto to zřejmě bude, není to nic špatnýho, žádný letadlo, či nějaký jiný sračky.
To je celý, nemám potřebu se v tom dále hrabat.
Analýzy psát nebudu, na to jsou tu jiní experti.

Zpět na Volný pokec