pořád HLEDÁM
Jedna se o 2 lidi ... případně i tenistu .
Měli by jste mit aspoň aktualně uspěch přes 60 % !!! Je to resp i pracovní nabídka tudíš odměny pište zájemci kontakty ať se spojime ICQ !!!
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
pořád HLEDÁM
• Stránka 1 z 1
pořád HLEDÁM
Tak stále hledam a snad najdu naposledy .... Shánim Tipera na HOKEJ a dalšího na americké sporty !!!
Jedna se o 2 lidi ... případně i tenistu . Měli by jste mit aspoň aktualně uspěch přes 60 % !!! Je to resp i pracovní nabídka tudíš odměny pište zájemci kontakty ať se spojime ICQ !!! Re: pořád HLEDÁM
Za prve to je interni a za druhe nemyslim si že sem někd psal fotbal ![]() Re: pořád HLEDÁM
psal si hokej ne, ale hlavně americké sporty, teda pokud to je interní, tak mi můžeš poslat PM nebo je to spíš o tom, že žádná odměna není?
![]() R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
Re: pořád HLEDÁM
jo do tenisu bych šel
ja sa celkom vyznám v hokeji
![]() ![]() Re: pořád HLEDÁM
že se nestydíš? Re: pořád HLEDÁM
Kdyby se styděl, tak tady už nikdy nevleze Re: pořád HLEDÁM
no to je pravda Re: pořád HLEDÁM
Escobare nezlob se ale evim nezdaš se mi jako mco přijemný člověk .. a zde to dokazuješ ... a myslim si že většina taky asi jak se tak dívam ma svuj obrázek ....jinak me ICQ je 638416265
Tak tady snad nejde o to jestli je někdo příjemný či ne snad , tu jde o výsledky snad ne ? , my chceš říct jako kdyby tu byl tipér který má 90procentní úspěšnost a ty ho nevezmeš jen proto že ti je nepříjemný ? tak to moc lidí neseženeš s takovým přístupem , tu jde o výsledky a prachy a potencionální výhry a tomu tiperovy je fuk jestli půjde k tobě když je tak úspěšný .
![]() Re: pořád HLEDÁM
Tak nezlob se na mně ale než spolupracovat s nepříjemným člověkem ,to radši ty prachy oželím ![]() Re: pořád HLEDÁM
ty jsi zcela mimo mísu! chceš dělat pro Pepeho nebo proč sem píšeš? baví tě provokovat? Naposledy upravil Escobar dne stř 12. říj 2011 14:56:11, celkově upraveno 1
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
jenže Escobar je nepříjemný a nemá ani 50% úšpěšnost ![]() Re: pořád HLEDÁM
ano koudy ty si tentýž případ
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
a pozor...trefená husa zakvákala
![]() Re: pořád HLEDÁM
zcela s tebou souhlasím ![]() ![]() Vanish - skvrn a špíny se zbavíš Re: pořád HLEDÁM![]() ![]() Re: pořád HLEDÁM
na 121 k0udy -7050,- 60 R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
Milan61
Tak tady v tom ti nevěřím ani slovo že bys to oželel tu je válka mezi Bookis a úspěšnýma tiperama a když někdo dokáže vydělávat velký prachy svýma tipama a vydělávám na to i já tím že si podle něj vsadím , tak je my totálně fuk jak se chová co dělá , my jde především o tip a jak vyzrát nad bookies a ne se dohadovat z někým koho v životě nepotkám a neznám ho .Každému jde jen o výhry o nic jiného tu nejde každý chce mít miliony ale to taky nejde ![]() Re: pořád HLEDÁM
To je tvoje věc a já ti to neberu...napsal sem jen jak je to u mně Re: pořád HLEDÁM
Mno to je jasne každeému ale mi tu mluvime o vzajemen spolupráci !!! a pokuĎ je jeden ze dvou prostě špatný v chovani tak to am ten druhy těžký !!! a pouvažuje zda mu za to stoji ! a myslim že 90 % určitě tady nema nikdo ! Re: pořád HLEDÁM
nabídl jsem ti spolupráci a tys jí odmítl that´s all ostatní příspěvky jsou OT ať se ti daří!
![]() R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
A to jsi online PePe6 udelal velkou chybu, ze ho nechces.
Souhlas s pacientem. Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Trochu si pletete oba dva !!!!
JA nikoho neodmitnul pokuď má někdo zájem tak sem kontakt na sebe dal ! Neminim tady psat po 2 větach že někoho chci a nechci když ani nevim co je zač ;-) Re: pořád HLEDÁM
prosím ještě
![]() ![]()
• Stránka 1 z 1