Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
platene tipy
• Stránka 1 z 1
Dobry den pani davno som tu nebol. Dnes davaju 3 platene stranky ANGLICKO -1 momentalne v bet365 je -0,5,-1 za 1,90 kurz. Ako som uz davnejsie spominal ak davaju 3 a viac stranok ten isty zapas, este my nikdy neutiekol, takze ja idem urcite s ANGLICKOM. Ak sa pripojite prajem vela stastia
Re: platene tipy
my máme svůj rozum, je tu dost dobrých tipérů, tak nám sem nedávej placené tipy
Proč by nemohl,má na to právo,dává je zadarmo.!
Přesně tak. Spoustu lidí sem dává tipy bez analíz a jediného slova k tomu, proč to vsadit. Re: platene tipy
to ještě neznamená že placenej tip musí vyjít, stejná pravděpodobnost jako když si to vybereš sám, jestli rozumíš o co mi jde Re: platene tipy
Já nepsal že to musí vyjít, jen sem to porovnal s tím, že se tu dávají tipy bez analýz. Re: platene tipy
Anglicko vyhralo 0-3 gratulujem vsetkym, ktory vyzdvihli tento zapas
Dal jsem v handicapu -1,díky
Ja taky Díky, a klidne davej sem pis dal je to forum takze muzes jestli se to nekomu nelibi nemusi to cist a nato aby to daval ho nikdo nenuti ma snad kazdej svoji hlavu
![]() Re: platene tipy
Když máš svůj rozum tak sem nelez ![]() Re: platene tipy
hm, ty jsi tu za 14 dní tejden a budeš mě vyhánět ?, já tím myslel že na ty anglány dával každý rozumný sázkař aniž by byl závislý na placených tipech, nic víc, nic mín , víš paciente Re: platene tipy
MLBGURU to má zdarma,tak proč by to sem nemohl dát? ![]()
• Stránka 1 z 1