Ondrášovka Cup - 31.8.2011

<<

Frick

Příspěvek stř 31. srp 2011 3:47:57

Ondrášovka Cup - 31.8.2011

Tak zkusím zítra trochu poškádlit pohárovou loterii. Snažil jsem se identifikovat nějaký ty možný překvapení. No, nelíbí se mi Slovácko ve Frýdku a Žižkov v Ovčárech. Teplice a Dukla zřejmě vyhrají, ale kurzy jsou směšný a do hcp, jenž by to vynesly na linii, se mi jít nechce.

Brno - Mladá Boleslav 2 + 2 AH-1,5 - Myslím, že obhájce by neměl mít problém. Brno má jiný starosti. Bolka by naopak měla brát pohár vážně. Řekněme, že jsou v lize dvě místa v EL a čtyři vážní zájemci v podobě Liberce, Jablonce, Plzně a právě Bolky. A neurčilo-li prezidium nejvyššího Sovětu jinak, tak 2 < 4

Jihlava - Olomouc 2 - Tady bych sázel jednak na domácí mizérii Jihlavy a pak rovněž na to, že po odečtu je pro Sigmu Minerálka zřejmě jedinou možností, jak se dostat do pohárů.

Králův Dvůr - České Buějovice 2 - Nějak si pořád myslim, že to Dynamo zas tak špatný neni. Nakonec, minulé kolo na půdě silné Vlašimi zvládli hoši dobře, tak by jim soupeř z ČFL nemusel dělat nějaké velké problémy.

Liberec - Hradec Králové 1 + 1 AH-1,5 - Věřím, že Liberec ukáže, že ta blamáž s Teplicemi zůstane jen ojedinělým kiksem a trápící se Hradec, který dokázala venku porazit 3:0, porazí i pod Ještědem. Zase by mělo platit 2 < 4

Převýšov - Slavia 2 AH-2,5 - Tady budu věřit klukum, že to bez problémů daj. Je to rozdíl tří lig, Převýšov by neměl být výrazně lepší než Meteor Praha VIII, kterej jsme dali 6:1...
Obrázek Obrázek
<<

Escobar

Příspěvek stř 31. srp 2011 9:37:14

Re: Ondrášovka Cup - 31.8.2011

za Slavii nemá nastoupit několik hráčů, ale to jistě víš...

Liberec bude mít s Hradcem určitě větší problémy než v prvním zápase, kdy vyhrál 3:0

Jihlava s Olomoucí bude zajímavý zápas, ale právě si myslim, že po dvou domácích prohrách by se Jihlava proti zrovna nejsilnějšímu soupeři mohla chytit, kádr nemá špatný... no uvidíme

Slovácko by mělo vyhrát, jak jsem se dočetl Frýdek by měl šetřit některé své opory.

Žižkov dá prý prostor náhradníkům, takže ten bych vynechal.

ČB těžko soudit, tam je to celý nějaký nahnutý-jediný co mě zaujalo že za Králův Dvůr hraje bývalý Viktorián Jiří Sabou, já jsem to teda vynechal, ale tobě GL %%-
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94

Zpět na Volný pokec