Příspěvek pon 29. srp 2011 22:25:16

Čisté skore dnes :)

KR Reykjavík-Fram R. OBA TIPY OK
29.08.2011 20:00

A tady neni co řešit prostě První s předposledním . KR je porazila venku 1:2 a myslim že doma to bude o dost jednoznačnější výsledek . Domáci celek je zatim bez ztráty pouze 10 výher a 5 remíz a skore 33:13 a to stihl za 16 zápasu . Jde vidět že ofenzíva je velká . Hoste mají nejhorši utok a 13 branek tomu je dukazem že je to bída a stim se neda moc vyhrávat obrana je an tom o něco lépe ale 23 branek taky neni sláva . Vzajemne souboje konči vesměs overem ale dnes to bude jasne jak facka a věřim v jasnou výhru proto bych skusil obě sazky

Padne 3 a více gólů @ 1.45 , 1 Výhra domácích @ 1.25

Maccabi T.A.-Ashdod OBA TIPY OK
29.08.2011 18:00

Tohle je zápas asi pro někoho neznalých týmu ale ja je znam oba i izraelskou ligy jsem kdysi sem tam sledoval v Izralii je jedna věc většinou jasna že z 80 % zápas a ligu vyhraje M. T.A ten tým prostě nemá konkurenci jako kdysy Lyon ve francii tak prostě Maccaba v Izraeli je to silný tým před par lety hral LM kde překvapil výkonem myslim že t byl Bayern teD nevim .-.. zde se mi jeví jako vyhra na domáci jdnoznačnou věc určitě bych skusil over ten neni marny jelikož souboje těchto týmu jsou vždy ofenzivní ! :)

1 Výhra domácích @ 1.40 , Padne 3 a více gólů @ 1.62

Plzeň-Sparta Praha TIP OK
29.08.2011 18:30

Tohle je pro české fanoušky takový malí svátek fotbalové ligy u nás . Kdy se střetnou 2 velice výrazne a uspěšné celky .Plzeň je našlapana a bude chtit opět posbírat nějaky ten bod co ztratil na začatkusezony a dnes by jim nemělo nic překážet neboĎ pro letošní rok budou určitě hrat 6 zápasu v základni skupině LM ! To bylo dle meho hlavni problem proč plzeň nebyla po prv ních 3 kolech 100% co se týče bodu neboď se soustředila na pohar teĎ tomu tak nenini .

Sparta oprotitomu spackanou hrou v Rumunsku doma sice vyhrala nad soupeřem v EL ale bylo to pořad malo aby se prodlužovalo takže misto utěchy že by hrali EL tak nehrají krom ondrašovky žádny pohar a mělo by to hnot vedenim a hráči a dít se opět škatulata na Letné .

Dnes budou chtít oba celky zahrat jak nejlepe umí sparta je na tom trošičku lépe ma ze 4 zápasu 4 vyhry a plzeň pouze 2 remízu a prohru . Ale k tomu jsem říkal .

Jejich zápasy jsou vždy vyhecovane a jde o prestyž a myslim že se zde bude hrát hodně zezadu Sparta dle meho gol neda a jednoho nebo 2 fíky by Plzeň mohla domá dát ! Sparta ma zatim problem v utoku protože neví jak ho rozložit ikdyž maji dobré hráče ...

Padne 0-2 gólů za @ 1.68
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL