TIP FORA 50 dolarů zdarma
Už jste to někdo zkoušel? Není v tom nějaký háček? Podmínky jsou jen v angličtině tudíž tomu moc nevěřím.
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Už jste to někdo zkoušel? Není v tom nějaký háček? Podmínky jsou jen v angličtině tudíž tomu moc nevěřím.
Re: TIP FORA 50 dolarů zdarma
Háček v tom není
Vidím statistiky, kolik lidí přes zdejší odkazy na web pokerstrategy přišlo a kolik jich také už získalo zmiňovaný bonus - a je vás už opravdu dost (desítky lidí co bonus už získaly) Princip toho "rozdávání" peněz jsem popsal v tom vlákně - sice ti opravdu dají 50$ ale o charitu fakt nejde ![]() Re: TIP FORA 50 dolarů zdarma
A nevíte jestli je pravda, že vám těchto 50 dolarů po 30 dech zase seberou? Alespoň tak to píšou na jiných pokerových fórech.
Tak o tom nic bohužel nevím, ale zkusím to zjistit
Tak už to vím musím nasbírat během 120 dní 1000 Summit points v herně kterou jsem si vybral aby mi zůstalo již zmíněných 50 dolarů v opačném případě o ně přijdu. Ale díky za snahu mi pomoct
![]()
• Stránka 1 z 1