Příspěvek pát 01. črc 2011 7:06:00

Vyhodnocení červnových soutěží

Zdravim
Opět je tu konec, resp. začátek měsíce a s ním vyhodnocování soutěží:

Sólovky:
Zde je toplist: solovky_toplist.php
Od sólovek si musíme dát jeden týden pauzu - tedy jen vy - já budu pracovat na nějakých technických věcech. Tak jak jsou sólovky udělané teď, až přespříliš zatěžují server. Pro vás se nic nezmění. Pouze to, že nebudete muset zadávat při sólovkách heslo a také to, že se nebude každý měsíc mazat historie sázek. Bude možné vidět i starší tipy a výsledky.
Co se vyplacení cen týká, vím že není vyplacený ani květen. Mám ale slíbeno, že jak květen, tak červen bude vyplacený začátkem příštího týdne. Totéž i věcné ceny, které vám unibet do teď dluží.

Ovárky:
Soutěž ovárky jsem z technického hlediska stačil předělat za běhu.
Toplist je tady: toplistovarky.php
Zde se nic nemění a pěkně pokračujeme dál, jako by se nic nedělo.
U sázkové kanceláře Chance už jsme si zvykli na včasnost vyplácení a i tento měsíc tedy čekám, že to bude velmi brzy. Nejlepších 10 v červnovém toplistu mi prosím do soukromé zprávy zašlete číslo vaší smlouvy u Chance, aby vám cenu mohli vyplatit.

Hvězdičky:
Tady je také vše při starém.
Toplist je zde: thankslist.php (koukejte na pravý sloupec)
Pár z vás dlužím nějakou tu kačku ještě z minulého měsíce. Opět jak květen, tak červen srovnám tento měsíc. Musím počkat na penízky od inzerentů. Hned jak dorazí, vyplatím ceny. Slibuju, že kompletně to všechno poplatím nejpozději do 15.7.

TenisBets.cz
I zde je sponzorem Chance a tak očekávám brzké vyplacení výher. Jen musím obeslat všechny výherce a získat od nich čísla smluv.
Také TenisBets.cz bude mít týdenní pauzu a mě čekají nějaké technické změny.