Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
pomoc s moneybookers
• Stránka 1 z 1
Prosim vas asi som dal zle cislo uctu na moneybookers. da sa to nejako zmenit? kde?
Re: pomoc s moneybookers
takže ne
![]() ![]() Re: pomoc s moneybookers
Stejně, jestli si chceš poslat na učet peníze, tak prvni ti musí přijit dopis s aktivaci
![]() Re: pomoc s moneybookers
jaky dopis? e-mail?
a ešte pri zakladani uctu si/ste davali cislo karty ne cislo uctu vsak? ja mam MasterCard.
Žádný dopis nechodí - vše jde přes e-mail.
Kartu, kterou chceš s účtem u MB propojit, musíš nejprve verifikovat (ověřit) - skoč na Moneybookers na Můj účet a tam vidíš "kreditní karty" a u ní "verifikovat" - tam si zadáš potřebné údaje ke kartě - oni si z tvého účtu strhnou nějaký drobáky (mezi 1 a 3 EURY - zůstanou ti na MB) a ty pak koukneš na svůj účet a přesnou částku, kterou ti strhly zadáš do kolonky u té verifikace - je to tam dobře popsaný. No a pak si můžeš účet u MB vesele dobíjet přes kartu. Re: pomoc s moneybookers
no a ked sem to neverifikoval a nekto mi tam poslal penize tak to tam nedojde?
Dojde
Jen si sám nemůžeš ten účet u MB dobíjet Re: pomoc s moneybookers
dobre diky moc
Cože :O po mě to chtělo ověřeni adresy, tak mi přišel dopis a tam jsem měl verifikačni kod, ktery jsem tam musel vložit a až potom mi šly peníze poslat na email Re: pomoc s moneybookers
MB nemam rad je to někdy dost složite
![]() Re: pomoc s moneybookers
Děkujeme, že jste nás kontaktoval.
Potvrzjeme Vám, že můžeme pro Vás vydát Moneybookers Mastercard, která pomůže Vám vybírat peníze z účtu Moneybookers přímo u bankmatu. Nejdřív je nutné verifikovat poštovní adresu uvedenou na Vašem účtu Moneybookers. My jste už Vám poslali poštou dopis s verifikačním kódem a tento měl byste dostat během následující 5-10 dní. Až máte kód můžete verifikaci adresy dokončit těmito kroky: Přihlásit se > Shrnutí > Adresa /Verifikovat > najdete pole, kde máte uvést kód. Mohli bychom urychlit verifikaci jestli nám pošlete naskenován/vyfocen účet za komunální služby nebo fakturu za telefon. Tento dokument musí být vydán během posledních tří měsíců, který jste dostal poštou na svou běžnou adresu, aby nám posloužil jako důkaz Vaší adresy. Dokument musí být čitelný a zahrnovat Vaše jména, datum vystavení a adresu (uvedenou na Vašem profilu Moneybookers), abychom mohli považovat doklad za platný. Až je poštovná adresa verifikována můžete poslat žádost o kartu: Přihlásit se > Můj účet > Moje karta MasterCard. Ohledně Vašeho vkladu pomocí služeb pošty, tyto považujeme za vklady v hotovosti a nejsou povolené. Další vklady v hotovosti nebo od třetí strany na Váš Moneybookers účet budou zpoplatněné poplatkem ve výši 10 eur. Výjimčně jsme zpracovali verifikaci na Vašem Moneybookers účtu, abyste dostal deponované peníze. Doufáme, že informace byla pro Vás užitečná. S pozdravem Galina Moneybookers tým Re: pomoc s moneybookers
No a máte někdo zkušenosti s vybíraní pěnez z moneybookers,když bude chít poslat peníze na českou banku, tak to jde bez problémů?:)
jj bez problemu na účet....
ja spekuloval to tam nalejt s posty:-))) psal jsem jim,ze ucet v cr nemam,za by byl ihned block...tak jestli to jde udelat i jinak....na me moc starosti a slozity,nejlepe si udelam ucet na nekoho jinyho,jak jinak Re: pomoc s moneybookers
Díky za info:)
• Stránka 1 z 1