Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Omluva
• Stránka 1 z 1
Ahoj, vím že mě tady už X lidí nesnáši kvůli mému chování atd.., ale chtěl bych se Vám všem omluvit. Jak už za to, že jsem pár analýz pouze přeložil tak i za to, že jsém parkrát k vaším analýzam napsal něco nevhodného. Vážně se mi toto fórum líbí, a sázení mám rád, a byl bych moc rád kdyby jste mě přijali zpět "mezi sebe". Já tady vážně proti nikomu nic nemám a nemálo krát se také vašimi analýzami inspiruju. Kvůli tomuto, se vzdávam své připadné červnové vyhry, takže výhru dostane další v pořadí. Doufám, že toto jako omluvu přijměte, a budete rádi když zde dále budu psát sve analýzy.
Re: Omluva
VIDÍM TAM SLOVO "SVÉ" ... POKUD BUDOU TVOJE, VÍTEJ ZPĚT ![]() Re: Omluva
Už jsem to napsal Petrovi, klidně to napíšu i tady. Už analýzy překládat nebudu, když si to Petr nepřeje, budu psát pouze svoje, já nevěděl že Vám to bude vadit. Re: Omluva
Jestli to dodržíš, tak super zpráva
já čumím....
![]() Re: Omluva
podla mna, pokial sa vza vyhry tak by mu malo byt urcite odpustene
pekny
![]()
• Stránka 1 z 1