Události posledních dní
Často se objevovala slova o tom, že TipFórum jde do kytek, že sem nikdo nechodí, že je to tu mrtvé.... a psali to stále titíž.
Zda se vám tu líbí nebo ne, to nechávám na zvážení každého.
Po té, co jsem zjistil, kdo za tím vším stojí, celkem mě to zamrzelo.
Někteří si pamatujete uživatele pod jménem Šlejška. Ti co jsem chodí až v posledních pár týdnech, tak znáte uživatele pod jménem Jay.
Už to, že je to jeden a ten samý člověk a navíc tu má i další nick "Kuba" svědčí něco o jeho morálním kreditu, když tu i pod všemi nicky soutěží a není mu pak trapný se na chatu vychloubat, jak skvělé má výsledky.
Každopádně jako Jay začal den co den prudit na chatu a každý den se s někým hádal a o tipfóru psal nesmysly, jako že končí, že jde do háje.... apod.
Bohužel k sobě stáhl i pár dalších lidí, kteří mu na jeho kecy skočili. U některých mě to mrzí dost, u některých méně, u některých vůbec.
No a co bylo vlastně účelem tohoto "puče"? Pochopitelně vlastní prospěch. Kuba, Šlejška a Jay v jedné osobě je zhrzelý, ukřivděný bývalý sportovec, kterému slibnou kariéru bohužel zhatila nemoc. Především je ale nezaměstnaný a myslí si, že provozovat sázkařské fórum je velké terno

Už před pár dny jsem zaznamenal na internetu dotazy "jak vyrobit něco podobného TipFóru?" a světe div se. "Konkurenční fórum" je na světě.
Najdete ho na adrese http://bets.xforum.cz/ a jestli jsem to správně pochopil, brzy jej najdete na jiné adrese http://bettingforum.ic.cz
No a kdo že se to tam všechno objevuje za lidi? Přesně ti, kteří zde vyvolávali nesmyslné hádky.
Proč to píšu?
Proto abyste věděli, co bylo důvodem zdejších hádek, které některé z vás zbytečně otrávili
Tak reklamu jsem klukům udělal.
Jako další díl budou následovat rady, kterak vytvořit, propagovat a vést úspěšné fórum o sázení.
Pokud budete můj seriál sledovat a budete se mými radami řídit, musíte si připravit následující věci, které budete už při dalším dílu mého seriálu potřebovat:
1 - znalosti PHP, MYSQL, XHTML, CSS, marketingu, SEO
2 - cca půl roku fulltime práce - 10 hodin denně
3a) v případě, že neovládáte, vyjmenované v b.1 tak cca 500 tisíc korun
3b) - v případě, že vše v bodu 1 ovládáte, tak bude stačit jen cca 200 tisíc korun
Na shledanou u dalšího dílu "událostí posledních dní"