Maximální spokojenost..

<<

TheKoky

Příspěvek stř 08. čer 2011 13:40:06

Maximální spokojenost..

Nejoblíbenější klub : Obrázek Obrázek
Nejoblíbenější sázkovka : Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek stř 08. čer 2011 13:45:15

Re: Maximální spokojenost..

To je dobry trener, kdyz je spokojeny z tím že jsme ve dvou zápasech vystrelili jednou na bránu :-bd :-bd :-bd
<<

Milan61

Příspěvek stř 08. čer 2011 13:53:35

to je klasika...je vidět že českej fotbal míří mílovými kroky pěkně do pr..le Gratuluji :ymparty:
<<

adiavy

Příspěvek stř 08. čer 2011 14:44:28

Nevim co sa čuduješ. Českej reprezentácií dávno odzvonilo.
<<

Jay

Příspěvek stř 08. čer 2011 14:48:12

Bez kritiky ale těžko zavelíš k obratu... Pokavaď budeš chválit takovéto výkony, tak to bude horší a horší. Takže já souhlasím s příspěvky, mělo by se začít už něco sakra dělat. Bílek se chová, jako by tomu ani za mák nerozumněl, hrajeme totální tužku, ale hlavně že je spokojenost. Je to k smíchu. Chtělo by to nového trenéra a mně by se tam líbil Karel Jarolím
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Arssis

Příspěvek stř 08. čer 2011 15:55:35

Jay píše:Bez kritiky ale těžko zavelíš k obratu... Pokavaď budeš chválit takovéto výkony, tak to bude horší a horší. Takže já souhlasím s příspěvky, mělo by se začít už něco sakra dělat. Bílek se chová, jako by tomu ani za mák nerozumněl, hrajeme totální tužku, ale hlavně že je spokojenost. Je to k smíchu. Chtělo by to nového trenéra a mně by se tam líbil Karel Jarolím

Jarolím, tak to dost nesouhlasím, dalšího magora tam nechci, takovej psychopat, kterej totálně rozebral mistrovskej kádr Slavie. Mně by se tam líbil třeba Lavička, Uhrin, někoho z tý mladší vlny se zkušenostmi ze zahraničí.
fotbal: Slovan Liberec
tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray
sázkovka: Obrázek
<<

Jay

Příspěvek stř 08. čer 2011 16:00:01

A kdo tu Slavii přivedl k mistrovskému titulu? Kdo přivedl Slovan k mistrovskému titulu? Kdo přivedl Slavii do hlavní fáze LM? To že potom zkurvil nákupy a prodeje hráčů o tom žádná, ale v tom nemá prsty jen on, ale i to zkurvený vedení, jenomže to už nikdo nevidí. A pokavaď vím, tak v reprezentaci nijak s hráčema neobchoduješ, takže tyto argumenty jsou totálně zcestné. Zajímalo by mě, jestli by jsi ho takto nazval ještě před tím, než šla Slavia dolů a koneckonců poslalo jí tam celý slavný vedení a dluhy, ne Jarolím! Pro mně je Jarolím jedním z nejlepších našich trenérů a to mi nikdo nevymluví
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 08. čer 2011 16:38:24

Co Straka? :D
<<

Masacek

Příspěvek stř 08. čer 2011 16:52:39

Tady je prostě problém a to dost velikej....

Je to fakt, že my teď nemáme čím se chlubit a co předvádět, ptoto nám míče uskakují, nedáme si přihrávku a jen bráníme .... Dřív byl český fotbal prostě tam, že se hrál perfektní kombinační fotbal, který bavil. Teď už to je bohužel o něčem jiném a místo pěkných akcí jsou tu jen dlouhé nákopy na nekopy a kličky "protlačovačky" X(
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

TheKoky

Příspěvek stř 08. čer 2011 17:28:51

František Straka si znovu musí hledat nové angažmá. Český trenér se před několika měsíci stal koučem polské Arky Gdyně a dostal za úkol udržet tým mezi tamní elitou, což se mu nepodařilo. Informaci o neprodloužení smlouvy přinesla internetová stránka klubu.
Nejoblíbenější klub : Obrázek Obrázek
Nejoblíbenější sázkovka : Obrázek
<<

Pepaskipy

Příspěvek stř 08. čer 2011 17:50:17

Jay píše:A kdo tu Slavii přivedl k mistrovskému titulu? Kdo přivedl Slovan k mistrovskému titulu? Kdo přivedl Slavii do hlavní fáze LM? To že potom zkurvil nákupy a prodeje hráčů o tom žádná, ale v tom nemá prsty jen on, ale i to zkurvený vedení, jenomže to už nikdo nevidí. A pokavaď vím, tak v reprezentaci nijak s hráčema neobchoduješ, takže tyto argumenty jsou totálně zcestné. Zajímalo by mě, jestli by jsi ho takto nazval ještě před tím, než šla Slavia dolů a koneckonců poslalo jí tam celý slavný vedení a dluhy, ne Jarolím! Pro mně je Jarolím jedním z nejlepších našich trenérů a to mi nikdo nevymluví

naprostý souhlas, mám úplně stejný názor
<<

Wizzard

Příspěvek stř 08. čer 2011 18:02:49

Hlavně taky ostatní hráči v útoku nemají moc motivaci, když nadejde důležitý zápas, stejně vždycky nasadí to kopyto Baroše. Fakt mi nejde do hlavy, proč ho poslední 4 roky pořád staví, když je to evidentně každý zápas nejhorší hráč na hřišti...dokud tam bude on, nikdy vyhrávat nezačneme !
<<

Arssis

Příspěvek stř 08. čer 2011 21:51:43

Jay píše:A kdo tu Slavii přivedl k mistrovskému titulu? Kdo přivedl Slovan k mistrovskému titulu? Kdo přivedl Slavii do hlavní fáze LM? To že potom zkurvil nákupy a prodeje hráčů o tom žádná, ale v tom nemá prsty jen on, ale i to zkurvený vedení, jenomže to už nikdo nevidí. A pokavaď vím, tak v reprezentaci nijak s hráčema neobchoduješ, takže tyto argumenty jsou totálně zcestné. Zajímalo by mě, jestli by jsi ho takto nazval ještě před tím, než šla Slavia dolů a koneckonců poslalo jí tam celý slavný vedení a dluhy, ne Jarolím! Pro mně je Jarolím jedním z nejlepších našich trenérů a to mi nikdo nevymluví

Asi ten můj příspěvek vyzněl trochu jinak než jsem chtěl. Jarolím je určitě výbornej, nepopírám jeho trenérský kvality. Především on vytáhl Slavii na vrchol. Pouze jse mchtěl naznačit, že si nejsem jistej, jestli trenér s jeho výbušným charakterem by měl trénovat reprezentaci. Možná by to přineslo víc škody než užitku. Přeci jenom v klubu se hráči chovají jinak než v repre, protože ta není jejich zaměstnavatelem.
fotbal: Slovan Liberec
tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray
sázkovka: Obrázek

Zpět na Volný pokec