Psaní analýz,kde?:)
Chtěl bych se zeptat jestli znáte nějakou českou nebo slovenskou stránku,kde se dají psát analýze za nějakou finanční částku:). Děkuji.
Zatim znám pouze www.kurzovesazeni.com.

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jestli znáte nějakou českou nebo slovenskou stránku,kde se dají psát analýze za nějakou finanční částku:). Děkuji. Zatim znám pouze www.kurzovesazeni.com. ![]() Re: Psaní analýz,kde?:)
Ano tady je to také:).Tyhle stránky se mi strašně líbí, ale nelíbí se mi to hodnocení analýz na tomhle webu,ale to je každého věc:)
Tady může totiž člověk napsat klidně 20 úspěšných analýz s větším kurzem a nebude za to nijak ohodnocen, to naproti na kurzovesazeni.com jde o to jakou máte úspěšnost:) Re: Psaní analýz,kde?:)
Nemyslím si, že člověk, když napíše OK analýzy a jsou se suprovým komentářem, tak nedostane hlasy. Navíc je tu soutěž hvězdičky což hodnotí jen sám admin, čili to nikdo třetí neovlivní
![]() ![]() ... Podívej se, já tu dělám prakticky první měsíc a nějaké hlasy mám .. Je to o vůli a trpělivosti Re: Psaní analýz,kde?:)
Já jsem tu od listopadu (více méně od začátku) a myslím že je to celkem spravedlivé, máš navíc 2 možnosti, když tě nehodnotí čtenáři, můžeš dostat hvězdy
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Psaní analýz,kde?:)
Jo díky za reakci:), šak je to každého věc:),každý má na to jiný názor:).
Ovšem zpátky k tématu:), znáte ještě nějaké stránky?:).Díky.
• Stránka 1 z 1