Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?

Díky za názory

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Zdravím vás sázkařští blázni
![]() ![]() ![]() Díky za názory ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
s trochou štěstí?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
teoreticky by to mohlo jit. za mesic se da vyhrat v klidu 2-3tisice, ale prakticky sis na to ted vybral spatnou dobu, vsechny ligy pomalu konci.
![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
Asi tak
![]() ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
Dá se to v klídku, sázej max. 3 zapasy a max. kurz 2,5 a zvysuj vklady, zacni na 50, atd.. casem kdyz vsadis 1000 na kurz 2,5 tak hned jsi 1500 v +
Možné to asi je, já ne s trochou ale velkou porci štěstí udělal v únoru ze 100,-Kč asi 2200,-Kč ale dál už jsem nepokoušel štěstí a velkou část jsem vybral, není to nemožné ale málo pravděpodobné
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
Paráda hoši! Díky všem za názory a taktiku
Jak už bylo psáno, tak se to dá. Mě se povedlo jednou z 200 udělat 5000 a teď jsem z 200 na 3000. Vsázím jenom tenis a vsázím " favority " tak aby to hodilo kurz kolem 2. Chce to trpělivost a jde to. Hodně štěstí
z 5 euroveho bonusu som spravil 50... male kurzy, 1-2 zapasy, ale potom ked som siel an 100 eur ušlo
tak dá se to - jak už tu padlo víckrát - sázet 1 - 3 zápasy na tiket s celk. kurzem okol 2 - 3
a hlavně mít trpělivost - né se nechat po pár výhrách navnadit - prásknout to all in a projet všechno taky nesázej za každou cenu - když nebude na co, tak to tam prostě nedávej a taky se vyhni live sázkám - dá se na nich sice udělat pěkný peníz, ale začátečníky to spíše stáhne na nulu. Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
a za kolko pri troske stasia by sa dalo zo 100€ na 1000€? ..ked to tak zoberem je to iba 10 nasobok ale ... dalo by sa tak za 3/4 roka? dikes
Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
to uděláš daleko dřív, než za třičtvrtě roku. pokavaď samozřejmě budeš mít štěstí a dobrou strategii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
no sak stasti ja moc nemam lebo vzdy mi utece jeden zapas ..a mozno to bude aj strategiu
davam asi max. 3 zapasy na tiket ale treba asi tipovat viac solovky .. ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
a inak..aka je ta vyherna taktika?
10 nasobek udelas za mesic, jenom musi byt z ceho vybirat. staci kurs kolem 1,8 a hrat jenom solovky.
Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
chalani ale potrebujem pomoct lebo mam celkom aj dobre tipy nekedy ale bojim sa za nich dat vicej davam vacsinu malo na nich a ked vyjdu tak sa tesim a ked ne tak ma to nesere lebo zadne penize sem tam poradne ani nedal
![]() ale teraz sa to ani asi neda vsetko konci ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
ako končí Fínska liga sa práve začala
ano ale v takchto sa ja uz vobec nevyznam
ked tak este Anglicko, Slovensko, Holandsko, slabsi Nemecko, Cesko, Spanielsko a Taliansko ale ked sa nekto vyznate aj v takychto ligach tak dajte vedet ![]() ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
adiavy -> jsme na tom tak nějak stejně
ono neni to o tom sa vyznať v ligach staci si o tíme vela pozistovat... ked vidis ze sa tým trápi a je niekde na konci tabulky a má hrať s niekym kto má bilanciu VVRRV tak tam bacneš a poistis to remizou a bol by v tom "nákup zápasu" aby to nevyslo ale tieto ligy su prakticky nepodplatitelne
ako stejne? ![]() Re: Dá se ze vstupního bonusu 200,- udělat časem 10 000,- ?
tak ked budes vedet o takmto zapase tak mi ho posli prosim ta
• Stránka 1 z 1