Poďme složíme tiket na víkend no. 2

Můj tip:
1. Italská liga
Brescia - AC Milán
Zápas bez remízy - 2
Kurz: 1,23
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Zdravím, mluvilo se tu o tom, že bychom mohli zopakovat včerejší pokus o sestavení tiketu z našich tipů. Včera jsme sice bohužel nebyli moc úspěšní, ale věřím, že na víkend by něco mohlo klapnout. Jenom bych vás všechny chtěl poprosit, aby každý dával jen JEDEN zápas a to ten, který považujete za co největší tutovku.. Vkládejte sem taky prosím pouze zápasy na víkend, ať jsme nějak zorganizovaný.. Děkuji všem, kteří zde přiloží svůj tip a uvidíme, zda-li se nám povede lépe než-li včera..
![]() Můj tip: 1. Italská liga Brescia - AC Milán Zápas bez remízy - 2 Kurz: 1,23 Naposledy upravil ouky dne pát 22. dub 2011 12:34:05, celkově upraveno 1
Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Gambrinus liga
Plzeň - Slávia 1 / 1,5 Jen to není na víkend,ale hraje se v pondělí pokud nevadí... ![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Jasně že nevadí, mně spíš šlo o to, aby lidi nedávali tipy na dnešek. byl by pak pro mnohé problém s koordinací s ostatními a i při podávání tiketu by byl zmatek, protože to chce přeci jen jak všichni víme při sestavování tiketu hlavně klid.. ![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Tak co hoši? Nikdo další nemá zájem dnes přidat svůj tip?
![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
mam jeden tip z nba, je to zapas denver-oklahoma 1, u chance je 1.6 a to bylo asi 1.8, u zahranicnich je sotva 1.4.
Bayer 04 Leverkusen - TSG 1899 Hoffenheim
1 domáci vyhraju mozno aj rozdielom triedy -- 1,50 Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Frankfurt vs. Bayern.... dal bych 2... na Bayern... kurs 1,5... samozrejme jsou vetsi tutovky jako napriklad Barcelona, ale Bayern ted slape velmi pekne a navic je to i celkem slusny kurz...
![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
čuz, borci. jsem tu nový a moc se mi líbí toto forum. ja určite jdu do zapasu semi ATP 500 Barcelona - Ferrer - Almagro. co se týče kurzu, je jasným favorite David Ferrer(1.36 u bet365), na zápasy H2H vede jasně 6:0.
5 ze 6ti zápasů se hralo na 3 sety, v 5 ze 6 zápasů byl první set vždy over. kurzy(bet365): 1. set - over 9.5game - 2.10 zápas - over 22.5 game - 2.00 Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Moj tip:
Schalke 04 - Kaiserslautern 1 1.95 Kto si chce byt istejsi tak Stavka bez remizy: 1 1.44 ![]() Udinese - Parma 1 1.67 ![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Liverpool : Birmingham 1 - 1,60
házená 1.liga : Zubří-Dukla 1 ,kurs 1,52
Benfica-Ferreira 1 za 1.42
Tohle neni zrovna tutovka naopak ten kurz je podhodnocenej tenhle zápas může být 1 nebo 2 a bude to těsně..občas opravdu nechápu bookies co dokáží vymyslet za blábol s těmi kurzy..Oklahoma poslední duel vyhrála o 17 bodů což je o parník takže nevim no.. Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Basilej - YB Bern ovar 3 a víc golu kurz 1,4
ten tip Udinese parma by som tam nedaval uz vobec radsej. Videl som analyzu na fortune ze je na ten zapas a ono je to zle znamenie
![]() ![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
pro me je to tutovka, kdyz sleduju nba, tak vetsinou jen zapasy denveru a dnes to opravdu nevidim jinak nez na jeho vyhru, mozna i v hcp, ale obycejna vyhra je pro me tutovka, uvidis ![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Tak zatím to vypadá takto.. Kurz se hezky zvednul.. No uvidíme, já to tam asi za tu dvacku pro srandu pošlu komplet..
Na liverpool už ani korunu nikdy ![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Chelsea-West Ham 1 za kurz 1.23
To platilo v období krize ale ta už je pomalu ale jistě pryč je to ted jiný tým než v průběhu sezony a proti Birminghamu to potvrdí.. ![]() Re: Poďme složíme tiket na víkend no. 2
Leverkusen vyhral 2:1 TIP OK
• Stránka 1 z 1