Téma Black list

U mně zatím tyto kluby.Pokaždé sem hodím lupen z takovým týmem a uvidíme kolik si jich připíšu.CHELSEA.za tento lupen.
Pak SP.LISABON A PANATHINAIKOS měl jsem již párkrát že dají gol a zrovna nedaly.
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Téma Black list
• Stránka 1 z 1
Téma Black list
Nevím jak vy ostatní ,ale já osobně pokud mě jeden tým vícekrát zklame tak si ho hodím na svůj Blac a prostě už ho nesázím a to upozornuji že se mě většinou stane u týmů který je prostě jasný favorit a je to jediný zápas na tiketu.Jsem v tom sám nebo někdo podobně uvažuje?Problém ovšem nastane až bude Blak list plný a nebude co sázet
![]() U mně zatím tyto kluby.Pokaždé sem hodím lupen z takovým týmem a uvidíme kolik si jich připíšu.CHELSEA.za tento lupen. Pak SP.LISABON A PANATHINAIKOS měl jsem již párkrát že dají gol a zrovna nedaly. Re: Téma Black list
To znám,ja mám blacklist neskutečně dlouhej
![]() Re: Téma Black list
Kdybych měl dát každého střelce který nevyšel na černou listinu tak už nemám na co sázet
![]() ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Téma Black list
Tak u střelcu je to jiná
Jo střelce do toho nepočítám to by opravdu z mojí úspěšností skončily všichni střelci.
Já vím že jsi myslel fotbal jen jsem to chtěl odlehčit
![]() ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Téma Black list
Ja ji tam dal taky tu slavnou Chelsea,oni hrali co museli,ale vylozene,se mi zdalo,ze ani ty sance nemeli zajem moc promenovat...viz Drogba a ty jeho upocene strely..nevim ci si mam o to myslet,chtel jsem to zrusit,ale uplynula me 15 min.lhuta,jak jsem kecali s klukama.....co uz.....
![]() Naposledy upravil hranol dne stř 30. bře 2011 18:04:33, celkově upraveno 1
![]() ![]() ![]() Re: Téma Black list
ja mám AC Miláno rozhodne väčších antifutbalistov nenájdem, v každom prípade keď podám na nich tak prehrajú a keď podám proti nim tak vyhrajú a mňa to s nimi rozhodne nebaví
nepotrebujem písať veľa, podstatou je správny tip
Obľúbené celky: ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1