Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Komu fandíte?
• Stránka 1 z 1
Zajímalo by mě komu fandíte, ať už ve fotbale, hokeji a vdalších sportech. U mě je jednoznačný, že jako Plzeňák fandím Viktorce a Škodovce. Na oba sporty mám permanentku a snažim se nevynechat jedinej zápas. V německé bundeslize patří moje srdce Dortmundu. V Premier league nemám vyloženě oblíbenej tým, ale v poslední době se mi hodně líbí hra Arsenalu.
Re: Komu fandíte?
jako jihočech mountfield a dynamo, ve fotbale slavia na kterou jsou měl milé roky taky permici, ale teď už to s těma cenama v Edenu není možný, tak na permici kašlu. Pak mám rád ještě Barcu s Messim a Villou a dřív se mi líbili Spurs
Fotbal=> Sparta 4ever <3 a v hokeji Pardubky
![]() Re: Komu fandíte?
začínáš se mi příčit čím dál víc ![]() Re: Komu fandíte?
Jsme sousedi v Praze..., ale v tabulce máš pravdu tam se přičíme jak svina, vy skoro poslední a my skoro 1. ![]() ![]() ![]() Re: Komu fandíte?
Bony22: Tak doufám, že večer nebudeš mít moc důvodu k radosti.
no to je tutový, vždyť Pardubice mají formu jak Písek ve druhý lize ![]() Re: Komu fandíte?
Tak s tím počítám i, protože rozjetá Plzeň doma neztratí...Pardubky se šetřej na play-off snad ![]() ![]() ![]() Re: Komu fandíte?
No jestli v PO chytíte zase Plzeň, tak Vám to bude k ničemu. ![]() ![]() Re: Komu fandíte?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Komu fandíte?
ale jak říkám, ono to chce, aby slávka šla do 2. ligy, protože to co se tam děje, to je hnus... Re: Komu fandíte?
hokej to je jasný jako východočech
![]() fotbal ![]() ![]() ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Komu fandíte?
a takový mám rád. Jsem úplně nemohl vystát, když jsem byl v kotli a začalo se skandovat smrt spartě, nebo měli narážky na Bonyho či Kweukeho a tak, to já prostě nechápu, jsem rád, když v lize Spartu porazíme, ale když hraje Evropu, tak jí zafandím, nebo se zajdu podívat na ten zápas, ale to co předvádí většina fandů, to není normální... Re: Komu fandíte?
naprosto souhlasím ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Komu fandíte?
Hokej - Vítkovice
![]() ![]() Fotbal Baník ![]() ![]() Re: Komu fandíte?
od mládí Slavii / fotbal i hokej /, i když nyní kopálisti mi radost nedělají, a z Evropy Man.United, a jako ústečák samo Ustí n/L a Teplicím
Fotbal : SIGMA
![]() ![]() ![]() Hokej : HC OLOMOUC ![]() ![]() Ze zahraničních týmů Spurs a Celticu... ![]() ![]() Re: Komu fandíte?
Cau ,tak já jednoznačně Modrobíla Škodovka a nejenom kvůli tomu že jsem od Plzně ,ale prostě to co tam dokázal Martin udělat za tak krátkou dobu je ke smeknutí.Fandil jsem mu vždycky ale od tý doby co je v Plzni je to pro mě modla č.1.Škoda že ten Dudáč odchází bude to znatelná ztráta ale já doufám že se opět zhostí jeho místa Honza Kovář kterej jeho příchodem trochu stratil štávu.Ten tým jak je ted poskládanej má na hodně vysokou příčku a věřím že si za lonskej rok letos spravíme chut a to nemluvím o bafunářích který nás obraly o bodiky.Takže natruc všem letos až navrchol hory.
Re: Komu fandíte?![]() Re: Komu fandíte?
Hokej - HC OCELÁŘI TŘINEC
![]() ![]() Fotbal - českej fotbal je děsně nudnej, takže radši nikomu ![]() Re: Komu fandíte?
Ve fotbale SFC
![]() ![]() ![]() Re: Komu fandíte?
Fotbal:
![]() ![]() ![]() Hokej: ![]() Tenis: Miloš Raonič! ![]() Re: Komu fandíte?
Forever
![]() ![]() Re: Komu fandíte?
MŠK ŽILINA... ONE LOVE ONE
Futbal jedine Manchester United
Samozřemě bydlim kousek od Boleslavy takže fandim FK a Bk a chodim na tyto sprtx pravidelne a obcas nakej vyjezd
BK Mladá Boleslav
![]() Re: Komu fandíte?![]() Já fandím Sešívaným. ![]() ![]() Jiří Rostecký - Provozuji diskuzní fórum a vedu IT magazín.
JEDINĚ
![]() ![]() Re: Komu fandíte?
můj oblíbený sportovec je John Higgins - čaroděj z Wishaw.
Fandím ale více sportovcům a týmům, totiž všem, na které mám vsazeno ![]() ![]() Re: Komu fandíte?![]() Re: Komu fandíte?
kurwa fandim
![]() Re: Komu fandíte?![]() ![]()
• Stránka 1 z 1