Fantasy Premier league
Snad to bude fungovat, kdyžtak to ještě doladíme.

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Fantasy Premier league
• Stránka 1 z 1
Fantasy Premier league
Založil jsem tedy fantasy miniligu na https://fantasy.premierleague.com. Po vytvoření týmu se k lize přidáte tímhle kódem: 451448-95397
Snad to bude fungovat, kdyžtak to ještě doladíme. ![]() Re: Fantasy Premier league
Tak fajn. Jenom teda škoda, že nejdřív je nutný složit tu sestavu. Takhle brzo, když nejsou ještě ani dokončený přestupy, to stejně nemá smysl a bude nutná úprava
![]() Re: Fantasy Premier league
To se bude muset upravit pokud se to nějak změní, ale tak to se nedá nic dělat a není to nic hroznýho
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Fantasy Premier league
Jsem tam
![]() ![]() ![]() Jo a klidně bych zahrál i Bundesligu nebo La Ligu či Serii A nejblíže z nich mám k Bundeslize. Re: Fantasy Premier league
To je jasný, když by člověk chtěl ty nejlepší hráče, tak by potřeboval o dost vyšší rozpočet, než je 100 milionů liber.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1