Dream Team WC2018

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Dream Team WC2018
• Stránka 1 z 1
Dream Team WC2018
podle mě už teď nejlepší hráči MS2018, co vy na to?
![]() ![]() R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
Re: Dream Team WC2018
No pokud by tahle jedenáctka nemusela hrát, tak na papíře asi ano. Přeci jen při systému na tři obránce by křídla Mbappe a Hazard asi moc nefungovaly dozadu
![]() Re: Dream Team WC2018
Trippier misto miny i kdyz to neni stoper.
Brankář - H. Lloris
Obránce (obecně) - R. Varane, K. Trippier, S. Umtiti, T. Alderweireld Záložník - L. Modrič, E. Hazard, K. Mbappé, N'Golo Kante Útočník - A. Griezmann, R. Lukaku "Lavička" T. Courtois, I. Perišič, L. Hernández, M. Mandžukič, K. De Bruyne, D. Vida, H. Kane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Dream Team WC2018
ty vole prober se, Mina jako stoper dal 3 góly hlavou ten tam prostě být musí, i když Kolumbie vypadla brzo, naopak Trippier krom standardek vůbec nic nepředvedl, nechápu co v něm všichni vidí, Beckhama? navíc při tomhle rozestavení bych ho musel dát místo Mbappého a to asi těžko, ale dík za názor. R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
mě by útoky po stranách nijak netrápily, podle mě by si obranné trio anebo Hugo následně poradilo ![]() R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
nad Lukaku jsem taky přemýšlel, ale vzhledem k tomu, že proti Francii byl prakticky neviditelný jsem dal přednost Coutinhovi, i když to není typický útočník, ale to ani Griezmann ![]() R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
• Stránka 1 z 1