Živit se tím

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Živit se tím
• Stránka 1 z 1
Živit se tím
Chci se zeptat, jestli je možné se tímto seriózně živit? Tím myslím, že je to jen jeden jediný příjem, který člověk má a měsíčně se dostane třeba na 30 000 Kč? Případně je tady někdo takový, komu to dlouhodobě vychází?
![]() Je mi a hraji za Uherské Hradiště, moje stránky rychlá SMS půjčka před výplatou.
Re: Živit se tím
Já ti na to odpovím takto: http://opavsky.denik.cz/zpravy_region/p ... 42012.html Ten článek je pravdivý a stále aktuální...
To jestli se tím někdo zde žíví se zřejmě nedovíš. V článku jsem zachytil od pana "Jacka" jeden zcestný názor. S tím, že to stojí hodiny a hodiny práce naprosto souhlasím... Re: Živit se tím
Takže asi ne.
![]() Je mi a hraji za Uherské Hradiště, moje stránky rychlá SMS půjčka před výplatou.
Popravdě, živit sázením se dá, ale je to dřina, mám známého, toho sázení udržuje při životě a mnohem více, ale sedí u toho třeba denně až 8 hodin, což je docela slušný zápřah na nervy. Ale když něco chceš, musíš pro to něco obětovat no.
přesně tak, je to zápřah na nervy jako prase. nejlepší je najít si takovou práci, kde se tomu u toho dá věnovat i během práce. ale prostě mít nějakou jistotu stálýho příjmu.
• Stránka 1 z 1