co tipovat ?

<<

bippoo23

Příspěvek ned 27. říj 2013 11:33:03

co tipovat ?

zdravím, chcem sa opytat skusenych tiperov co by ste mi poradili........ide oto ze chcem davat kurzy max do 1.3 vo forme SOLO stavky, teda ziadne KOMBI a ROZPISY..........jaky sport resp. tip stavky sa na to najviac hodí :)
<<

BaseballPigs

Příspěvek ned 27. říj 2013 12:48:06

Re: co tipovat ?

za sebe musim rict, ze tohle asi neni cesta, ale kazdymu vyhovuje neco jinyho a taky zalezi co od toho ocekavas. Jestli to hrajes jen pro zabavu nebo se tim chces seriozne zivit nebo privydelavat. Kurz 1,3 musis trefit hodnekrat, aby si byl nejak v plusu, protoze kdyz prijde nejaka cerna serie, tak ten bankroll jde hodne rychle do kopru. Co bych poradil, tak je urcite zakladem vest si peclivou statistiku co jsi vsadil, za kolik a kolik si v tom vydelal / prodelal. Tohle si vedu v excelu a diky tomu jsem zjistil, co se vyplaci a co se nevyplaci sazet. Excel ti pocita zisk / ztratu podle vkladu a kurzu. Je to upravenej excel z TMB. Nemusis to sazet doopravdy, jen proste zkouset ruzny strategie. Kdyby si mel zajem, tak ti excel poslu, muzes tam kombinovat az snad 15 ruznejch kombinaci strategii. Za druhy, coz si myslim, ze je jeste tezsi nez ten prvni bod :) tak je disciplina. Kdyz prohraju, tak se nesnazit nekde hned dohnat.

Ja sam sazim taky v 90% solo a jen sporty a sazky, kde neni mozna remiza. Proste aby ta sance byla 50/50 a ne 33/33/33

Je to jen tak v rychlosti, mizim na fotbal. Kdyby si mel zajem, tak na strankach mam mail a posli mi adresu, jestli chces poslat ten excel.
<<

BaseballPigs

Příspěvek pon 28. říj 2013 11:02:48

Re: co tipovat ?

http://www.baseballpigs.net/statistiky_template.xls

tady je ten excel, kdyby mel nekdo dalsi zajem

Zpět na Volný pokec