|
|
Prostě pokec jen tak - o čemkoli
úte 04. pro 2012 16:05:22 od Bzek
Ahoj všem, jesli vám přišel e-mail z asociace APKURS ohledně toho, že je zákaz sázení u sázkařské společnosti Bet365.com s tím, že vám hrozí milionová pokuta tak se jedná o SPAM! Vše jsem si ověřil přímo u výkonného ředitele asociace: PhDr. Marka Hermana, který mi potvrdil, že se opravdu jedná o zneužití e-mailu asociace APKURS, z něhož někdo rozesílal podvodné zprávy. Jinak mi právě volala reportérka Tereza Šnoblová z Novy jestli se mnou může natočit rozhovor o podvodném e-mailu. Bohužel z pracovních důvodů nemůžu  Proto mě redaktorka poprosila o pomoc! Jestli je tu někdo z Prahy kdo by byl ochoten udělat krátkou reportáž tak prosím Terezu kontaktujte na čísle: 601 384 789. PS: Nemusíte se bát, protože vám můžou zakrýt obličej a změnit hlas pokud budete chtít
úte 04. pro 2012 21:23:33 od bojller
zavolej ji, a rekni ji, ze nemuzu. dik.
úte 04. pro 2012 21:25:45 od Steve
stř 05. pro 2012 9:38:08 od Djoker777
Taky mi to přišlo. Docela drsnej pokus o vyschízování sázkařů bet365.
pát 14. pro 2012 21:13:34 od merobijec
Tak před rokem tu byla podobná aféra a myslím, že tenkráte někdo uváděl, že je to skutečně podloženo zákony ČR.
sob 15. pro 2012 10:28:13 od kosacek
Taky jsem si říkal že je to nějaká blbost ae raději sem u betu přestal rychle sázet protože kdyby to byla pravda takk by to nebyly hezký vánoce
sob 15. pro 2012 11:20:15 od Djoker777
Kdyby to byla pravda, tak by se to týkalo všech zahraničních sázkovek a byl by kolem toho trošku rozruch ne, tak co blbnete...
pon 30. zář 2013 13:07:11 od weynCZe
Zdravím. došel mi dopis od APKURS, že porušuji loteriíní zákon o regulaci reklamy, protože mám na jednom webu článek o online pokeru a kde říkám, že PokerStars je největší online herna na světě a mám tam odkaz. Nevím proč Nova teda může mít reklamy v televizi a já nemůžu nic o PS napsat.
Chápu, že se to těm trolům nelíbí, stačí se podívat, kdo založil tuto organizaci, tak chtějí aby nikdo v ČR nepropagoval nic jiného, než čtyři české sázkovky. Věřím, že to chodí i mnoho jiným webům, které mají na stránkách nějaké propagační materiály například sázkových kanceláří, ale také je pořád mnoho těchto webů, co to normálně mají dál. Předpokládá, že třeba mají webhosting v zahraničí a píšou pouze česky, ale i takový zákon mi přijde celkem směšný, protože je to buzerace lidí a je jasné, že nemohou nařídit těmto firmám, aby u nás nepůsobili, protože oni se řídí zákony EU a volné možností podnikání na internetu.
Máte někdo stejné zkušenosti s touto organizací ? A jak jste to případně řešily ? Nehodlám ani náhodou říct dobrá slova o Sinotu, který přišel také s pokeru a všichni se jim úplně vysmály, jak je strašný, tak místo aby se zlepšili, tak se snaží ničit konkurenci. Asi jako když soused má hezčí ovci než já, tak místo abych svoji lépe krmil, tak mu budu přát, aby mu chcípla...
Díky za pomoc a zkušenosti.
pon 30. zář 2013 14:32:02 od Djoker777
Synot se snaží ničit konkurenci? A čím, prosím tě? Tím, že je den ode dne tragičtější ne...
úte 01. říj 2013 4:49:43 od k0udy
weynCZe píše:Zdravím. došel mi dopis od APKURS, že porušuji loteriíní zákon o regulaci reklamy, protože mám na jednom webu článek o online pokeru a kde říkám, že PokerStars je největší online herna na světě a mám tam odkaz. Nevím proč Nova teda může mít reklamy v televizi a já nemůžu nic o PS napsat.
Chápu, že se to těm trolům nelíbí, stačí se podívat, kdo založil tuto organizaci, tak chtějí aby nikdo v ČR nepropagoval nic jiného, než čtyři české sázkovky. Věřím, že to chodí i mnoho jiným webům, které mají na stránkách nějaké propagační materiály například sázkových kanceláří, ale také je pořád mnoho těchto webů, co to normálně mají dál. Předpokládá, že třeba mají webhosting v zahraničí a píšou pouze česky, ale i takový zákon mi přijde celkem směšný, protože je to buzerace lidí a je jasné, že nemohou nařídit těmto firmám, aby u nás nepůsobili, protože oni se řídí zákony EU a volné možností podnikání na internetu.
Máte někdo stejné zkušenosti s touto organizací ? A jak jste to případně řešily ? Nehodlám ani náhodou říct dobrá slova o Sinotu, který přišel také s pokeru a všichni se jim úplně vysmály, jak je strašný, tak místo aby se zlepšili, tak se snaží ničit konkurenci. Asi jako když soused má hezčí ovci než já, tak místo abych svoji lépe krmil, tak mu budu přát, aby mu chcípla...
Díky za pomoc a zkušenosti.
Je to tak, v ČR nesmíš propagovat zahraniční SK, proto tady Petr musel měnit sponzory, jelikož tu kdysi měl zahraniční. Tuším, že to nakonec vyřešil tak, že toto fórum vlastní někdo z jiné země a Petr se o něj stará.
Zpět na Volný pokec