Statistika NHL střelců

<<

Deellepe

Příspěvek pát 15. úno 2013 11:30:19

Statistika NHL střelců

Dobrý den,

vytvořil jsem statistiku NHL střelců.

Excelový procesor, kde z každého týmu jsem si vybral 6 hráčů, u kterých sleduju počet gólů.
První tři střelci jsou momentální elitní střelci, další tři střelce jsem doplnil buď z hlediska Ice-time, či gólového hlediska, či z předpokladů z minulé sezóny.

Sleduji zápas po zápase. Jelikož dnes statistiku dokočním, a aby se to nepletlo, u každého hráče (celkem 180hráčů) jsem zaznamenal gólovou formu za posledních 5 zápasů. Jinak samozřejmě gólová statistika u jednotlivých hráčů brána od prvního kola.

Je to velice jednoduchá aplikace, kterou jsem vytvořil již v minulé sezóně poprvé, vskutku mi pomohla. Jedná se o to, že když například Stamkos nedá gól za posledních 5 zápasů, tak formát takového hráče již prostě musí zasunout. S takovoutou myšlenkou jsem statistiku vytvořil. A hlavně je to přehledné, a rychlé.

Statistiku zcela dokončím dnes, čí zítra dopoledne, nezdá se to, ale zabere to dosti času.

Kdo by chtěl, statistiku mu pošlu, zadarmo, nic nechci.

GL !
<<

Deellepe

Příspěvek pát 15. úno 2013 11:36:05

Re: Statistika NHL střelců

Zapomněl jsem dodat, že jsem zbývající tři střelce též vybral na základě počtu střel na bránu.
<<

Deellepe

Příspěvek stř 20. úno 2013 20:35:18

Aktualizoval jsem statistiku.

Ještě dodávám, že neberu v potaz, zda hráč je zraněn.

Kdyby měl někdo nějaké připomínky atd, tak se s nima.

Ať slouží B-)
<<

Pepaskipy

Příspěvek čtv 21. úno 2013 14:54:20

Deellepe píše:Aktualizoval jsem statistiku.

Ještě dodávám, že neberu v potaz, zda hráč je zraněn.

Kdyby měl někdo nějaké připomínky atd, tak se s nima.

Ať slouží B-)

všechna čest, je stím asi plno práce, ale to přece najdeš denně aktualuzované na NHL.com, nebo je to o něčem jiném ?, když tak mi to pošli, díky
<<

Deellepe

Příspěvek čtv 21. úno 2013 20:28:58

Tak excelovksá statistika je rychlejší na prohlížení, aj bych řekl přehlednější. Já dávám střelce podle toho, pokud střelec dlouho nezasunul, a na NHL.com vidíš jen posledních 5 zápasů. V exelu vidíš všechny zápasy. A exel si můžeš upravit dle libosti. Třeba si to aj pěkně rozdělit na pětky a na LK, C, PK (což osobně nemám, ale chtěl bych si to takto upravit) a další věci, které záleží jen na tobě.
Ve svých statistikách nesleduju každý zápas počty střel, ice - time atd... to jsem sledoval, když jsem tvořil jména u týmů. Pokud by došlo k nějakým výraznějším odlištnostem, tak si to můžeš třeba jednou za týden zkontrolovat.
<<

Deellepe

Příspěvek ned 24. úno 2013 13:03:16

Všem hoj,

vytvořil jsem ještě jeden přehled v excelovském procesoru.
Ten by měl ještě více zjednodušit sázení na střelce bez jakéhokoliv zdlouhavého každodenního vyhledávání ve statistikách. Pač každý přeci ví, že střelci jsou více méně o štěstí.
Několikrát se mi stalo, že když jsem dal jeden den střelce do akovky, nedal gól ani jeden, a druhý den se ti samí střelci zapsali do střelecké listiny...a já je samozřejmě druhý den už nevsadil, a to mě celkem už začalo štvát, tak jsem přemýšlel, jak takového zklámání co možno nejvíce minimalizovat.

Pokuď Vás má statistika, kterou jsem Vám poslal oslovila, zaujala, a chtěli by jste vědět, vidět, co jsem "vymyslel" nyní, tak mi napište SK, já Vám to zašlu.

Tento přehled je více o jménech snajperů, než-li o statistice, i když samozřejmě, statistika s tím musí souviset.

Zpět na Volný pokec