BetClic

<<

merobijec

Příspěvek pát 14. pro 2012 21:18:55

BetClic

Betclic nabízí první sázku bez rizika do 1000 Kč. Má s tím někdo zkušenosti?
Zítra bych si tam rád hodil 1000 přes Paysafecard. Otipoval tam pár zápasů za kurz 5-6. Za případnou výhru bych koupil nový oblek. V případě, že to nevyjde přetáhnu si 1000 zpátky na bankovní účet. Funguje to takto? Nebo to nějak musím protáčet, či co? Přijde mi to jako celkem dost výhodná nabídka, čož je u sázkovek většinou nereálná věc. Psal jsem už na jejich podporu, ale týdne jsem se nedočkal odpovědi.
Děkuji za každou připomínku
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 14. pro 2012 22:55:39

Re: BetClic

Sázka 1 000 Kč bez rizika - jediná bezriziková nabídka na uvítanou na českém trhu a na internetu!

Získat sázku bez rizika můžete snadno: otevřete si účet a uzavřete svoji první sázku - až do výše 1 000 Kč. Pokud vyhrajete, vše patří Vám. Pokud by ale snad štěstěna při Vás nestála, vrátíme Vám vklad, který si navíc budete moci obratem vybrat - žádné další x-násobné protáčení jako u klasických bonusů konkurence. Máte tak šanci vyhrát peníze bez jakéhokoliv rizika. Nabídka sázky bez rizika se vztahuje pouze na sportovní sázky.

Vše je férové, bez skrytých podmínek a chytáků.

Příklad sázkové příležitosti, na kterou si chcete vsadit:

Manchester United porazí Chelsea za 1 000 Kč.

1. Zaregistrujte se na BetClic

Vyplňte jednoduchý registrační formulář a potvrďte email, který od nás obdržíte.

2. Vložte si peníze na svůj herní účet

Zvolte si některou z metod penežního převodu, například platební kartu nebo Moneybookers. Vložte 1 000 Kč.

3. Uzavřete svoji bezrizikovou sázku

Pokud je kurz na výhru Manchesteru 2,5 a tým vyhraje, získáte 1000 X 2,5 = 2 500 Kč

Pokud prohrajete, vklad 1 000 Kč Vám vrátíme na BetClic účet, takže o nic nepřijdete! Svých 1 000 Kč si navíc můžete kdykoliv ihned vybrat bez jakýchkoliv dalších podmínek.

4. Nabídka je určená pouze pro nové zákazníky. Platí na všech sportovních sázkách. Platí pro kombinované sázení. Neplatí pro systémové sázky a BetClic 14 sázení. Neplatí v některých zemích. Seznam zemí najdete v BetClic Všeobecných Pravidlech a podmínkách.

5. Bonus platí jen pro první sázku. Nezapomeňte jí proto podat v plné výši: 1 000 Kč.

6. Na jednu poštovní adresu, IP adresu, počítač, platební kartu, účet Moneybookers, emailovou adresu a nebo bankovní účet je možné získat bonus pouze jednou.

7. Bonusovou nabídku můžeme zrušit či odepřít, pokud dojde k pokusu o zneužití. Můžeme také zrušit účty hráčů a můžeme tak učinit s okamžitou platností. Tato nabídka platí pouze pro nové zákazníky. Pokud už jste dříve získali bonus na jiném účtu, na žadném dalším jej již získat nemůžete.

8. Úplná Pravidla a podmínky této nabídky můžete najít na Všeobecných podmínkách BetClic na stránkách http://www.betclic.com

Hodně štěstí!

Takto to uvádí betclic...... Měl by jsi tedy tratit jen na bankovních poplatcích u tvé banky. Kde méš veden BÚ. Ta si určitě něco strhne z převodu a pak také při případném připsání částky zpět na tvůj účet.
Naposledy upravil Z4ch4r! dne pát 14. pro 2012 23:06:14, celkově upraveno 1
<<

merobijec

Příspěvek pát 14. pro 2012 23:04:50

Řekněme, že číst umím. Rád bych ale věděl zda to někdo absolvoval, protože z čistě logického hlediska se jedná pouze o ztrátu pro tuto společnost.
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 14. pro 2012 23:14:59

merobijec píše:Řekněme, že číst umím. Rád bych ale věděl zda to někdo absolvoval, protože z čistě logického hlediska se jedná pouze o ztrátu pro tuto společnost.

Být tebou pídim se po tom jak vysoký musí být kurz u této sázky. S největší pravděpodobností právě tam bude háček. A pak se rači podívat na poplatky za vklad a výběr. Jinak Martin z betclicu že by ti neodpověděl ? To se mi nezdá. Přes tři měsíce jsem s tímto člověkem řešil můj ztracený vklad, který se nakonec našel. A tento člověk odpovídal do 24 hodin. Povětšinou i dříve. Tady je kontakt : Martin - BetClic <support@email.betclic.com>
<<

Kejml1

Příspěvek úte 18. pro 2012 16:54:04

merobijec píše:Betclic nabízí první sázku bez rizika do 1000 Kč. Má s tím někdo zkušenosti?
Zítra bych si tam rád hodil 1000 přes Paysafecard. Otipoval tam pár zápasů za kurz 5-6. Za případnou výhru bych koupil nový oblek. V případě, že to nevyjde přetáhnu si 1000 zpátky na bankovní účet. Funguje to takto? Nebo to nějak musím protáčet, či co? Přijde mi to jako celkem dost výhodná nabídka, čož je u sázkovek většinou nereálná věc. Psal jsem už na jejich podporu, ale týdne jsem se nedočkal odpovědi.
Děkuji za každou připomínku

Nazdar, já s tím zkušenosti mám..Už je to sice pár let, co jsem vsadil tu sázku zdarma, ale opravdu to tak funguje, jak to tam je napsané...Akorát je to měl tehdy pouze za 500 Kč. Ale určitě to je omezené kursově - myslím, že min. kurz tam byl 1,5 - 1,7 - to budeš muset pohledat, ale pamatuji si, že jsem dal jen 1 zápas a ten vyšel. :) Je to prostě na přilákání nových zákazníků. Samozřejmě, pokud by jsi prohrál, tak budeš tratit na těch poplatcích bance, jak už bylo uvedeno...Ale teď už to posílají normálně z ČR, myslím, že přes Českou spořitelnu, nebo přes ČSOB. Já mám naštěstí banku, kde nejsou vůbec žádné poplatky, takže se mi potom nestrhlo vůbec nic.
<<

wirthwar

Příspěvek úte 18. pro 2012 17:10:50

před dvouma rokama jsem jejich nabídku využil, prohrál jsem tam tu tisícovku na hokeji, kurz už přesně nevím, chtěli ofocenou občanku/pas ( kvůli zneužívání té nabídky), výběr byl už bez problému, vrátili mi moji tisícovku zpět na účet myslím do týdne tam byla.
(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek

Zpět na Volný pokec