Jak vest správně statistiky

<<

TANAKAN

Příspěvek pon 17. pro 2012 15:07:08

Jak vest správně statistiky

Ahoj rozhodl jsem se že od nového roku si povedu statistiky tak mam dotaz jak správně vest a co by tam mělo byt jak se počítá děkuji moc za odp....
Obrázek
<<

ph2

Příspěvek pon 17. pro 2012 15:53:49

Re: Jak vest správně statistiky

Statistiku čeho přeně by jsi si chtěl vést? Statistiku zde na Tipfóru? Nějakou jen tak pro sebe, kolik zápasů by ti vyšlo, kolik by jsi si mohl vydělat, kdyby jsi na to vsadil...?

Mě osobně se líbí statistika, že si např vyberu nějaké zápasy, které se mi opravdu moc zamlouvají a ty si rozhodím to pomyslných AKO ticketů (vždy po jednom zápase). Na každé akočko si vsadím pomyslných 100Kč a po zápasech si to vyhodnotím. Potom sleduji svou úspěšnost v tom, kolik korun bych mohl získat či ztratit. Na konci měsíce si pak vyhodnotím celkový zisk/ztrátu uplynulého měsíce. Nšco podobného je už i zde na Tipfóru, kde se ti tak dělá statistika za analýzy.
Nejlepší by ale bylo vytvořit si nějaký tabulkový proceso, kde by se to samo sčítalo. Na toto ale nemám momentálně čas, ale až si ho najdu, tak to zkusím vytvořit.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

GazHell

Příspěvek pon 17. pro 2012 17:20:34

Ahoj, záleží jakou přesně statistiku máš na mysli. Pokud ti jde o profit a různé další podobné bilance jako třeba profit v každém sportu zvlášt, profity přímo různých lig, jaká kurzová hladina ti vychází, solo/ako atd. tak doporučuju mrknout na betmagnet.com, kde si sám dělám statistiku. Nebo to lze taky normálně ručně, jak si dělají kluci tady statistiku přímo na Tipforu... říkám ale - záleží na tom, jakou statistiku máš na mysli :)
<<

TANAKAN

Příspěvek pon 17. pro 2012 19:48:08

mam na myslí statistiky na fotbal + hokej dohromady jak je to tady výpočitat a jaké sazky jdou a u kterych bych měl vyvarovat napři 20 tipu na over uhodnu 5 za cely měsíc a na sazku oba gool z 20 tipu uhodnu 15 prostě abych viděl kde dělám chybu četl jsem různě jsem četl že správný sazkař by měl vest statistiky a to pravě chci.A myslel jsem napři v exelu aby se my to počítalo ale mě schopnosti jsou jen základní :D

ale jinak díky určo zkusím ten odkaz
Obrázek

Zpět na Volný pokec