Každé mé rozhodnutí je špatné :)
Naposledy to bylo při rozhodnutí o výsledku soutěžního zápasu v Sólovkách, který se hrál v pátek 1.4. a šlo o fotbalový zápas
Žilina - Slovan
Tento zápas skončil předčasně, protože nějaký blb skočil v 89. minutě za stavu 0:0 na hřiště a inzultoval sudího. Následně na to, ve středu 6.4. se rozhodlo o kontumaci zápasu a výsledku 0:3 ve prospěch Slovanu.
Měl jsem několik možností, jak zápas rozsoudit:
1 - remíza (v 89. minutě to bylo 0:0)
2 - kurz 1 pro všechny
3 - výhra hostí
VŠECHNA MÁ ROZHODNUTÍ BY ALE BYLA PRO NĚKOHO ŠPATNÁ
REMÍZA (tak jsem rozhodl)
- ti, kdo tipovali výhru hostí mi nadávají, že oficiální výsledek je 0:3 , takže jsem je připravil o body
- ti, kdo tipovali výhru domácích mohou nadávat, že zápas byl vyřešen kontumačně měl bych ho tedy vyhodnotit s kurzem 1
KURZ 1
- ti co tipovali výhru hostí by mi nadávali, že oficiální výsledek je 0:3 a že jsem je tedy připravil o body
- ti co tipovali remízu by mi nadávali, protože to byla jasná remíza
VÝHRA HOSTÍ
- v případě, že bych zápas vyhodnotil takto, nadávali by ti, kdo měli vsazeno na remízu, protože je jasný, že by hosté už nemohli vyhrát, nebo jsem měl alespoň vyhodnotit zápas s kurzem 1 a vrátit jim vsazené body
- nadávali by i ti, kdo měli vsazeno na výhru domácích, protože to bylo kontumačně a to se přeci musí hodnotit kurzem 1
Tak to vidíte. Vždy bych dostal vynadáno. Vždy bych byl ten špatný a vždy bych musel zdlouhavě vysvětlovat a čelit narážkám na to, že mé chování není domokratické.
Nejsem arogantní a nejsem ani diktátor. Rozhodnout ale prostě vždy nějak musím a vždy je to pro někoho špatné.
Docela drsné že? Makám tady na tom, investuji sem peníze a přesto.... VŽDY JSEM TEN ŠPATNÝ

Prosím tedy všechny, předtím, než mě nařknete z toho, že mé rozhodnutí je špatné, zkuste se vžít do situace toho, komu uškodím tím, že rozhodnu ve váš prospěch.