Už to asi nikdo nezachrání ......
Alphadog92 už se na to taky vysral ...... Petře oživ to nějak, je to škoda aby to zaniklo

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Alphadog92 už se na to taky vysral ...... Petře oživ to nějak, je to škoda aby to zaniklo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Už to asi nikdo nezachrání ......
Mám z toho bohužel taky stejný pocit a mrzí mě to. Těžko říct, jestli se stím jěště dá něco dělat. Ty soutěže, co tu byly, by zřejmě znovu pár lidí nalákaly. Ale většina z nich by stejně asi ničím nepřispěla. Každopádně by byla škoda, kdyby to tu mělo skončit...
Re: Už to asi nikdo nezachrání ......
Pracuji na nových funkcích i nových formách odměňování.
To jak je to nastavené teď je pro mě velmi nepraktický a časově náročný a já pak nestíhám odměny vyhodnocovat a tedy ani vyplácet. I teď jsem v dost velkém skluzu. Ale nebojte, TipForum pojede dál. Makám na tom ![]()
• Stránka 1 z 1